Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Help
de Guinevere la: 10/03/2010 22:30:56
bun./ am o prietena pe care o iubesc./ vrea un copil. cuplul este foarte serios, hotararea a fost luata asa cum trebuie, chibzuind bine la toate aspectele. adoptia e solutia cea mai buna pentru ei. as aprecia mult daca cei care au informatii in domeniul adoptiei in romania, i-ar putea da cateva sfaturi. o sa mearga in romania pana pe 22 martie si ar vrea sa afle cat mai multe informatii despre procedura. desigur, site-urile ajuta, ar fi insa extraordinar daca cineva care a avut contact cu domeniul ar putea sa o orienteze cat de cat./ multumesc, stiam eu ca ma pot bizui pe voi. :o)
11 comentarii
modifica
Duminica 3
de marco_for la: 10/03/2010 20:52:42
ar fii trebuit totusi sa am pancetta.insa discutia nu s-ar opri aici.puritanii bucatariei italiene, recomanda ingredientul original.adica “il guanciale “. ceva mai gras.este o intreaga polemica pe caream urmarit-o de multe ori atit la televizor cit si e siturile de specialitate. dar daca ei nu s-au hotarit inca, de ce eu mi-as face atitea probleme ? ramin cu ce am si mai iau o fisie din baconul meu. de data acesta trecut o secunda prin mustar.asta se numeste “ infratire culinara”. un pic de la ei, un pic de la noi.dar e timpul sa ma misc, asa ca pe un alt ochi pun o tigaie in care vars un pic de ulei de masline si imediat baconul.ce a mai ramas.incepe sa sfiriie si si dau focul mic. n  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Duminica 2
de marco_for la: 10/03/2010 20:50:20
scot cheile di buzunar si deschid. prefer sa intru direct in bucatarie. aprind lumina.totul este asa cum am lasat aseara.oalele si cratitele la locul lor, stralucind.gurile mari ale hotelor la distanta perfecta fata de aragaze, grilluri si friteuse.frigiderele de inox, imaculate.mesele reci si mesele calde aliniate. zeci de linguri de lemn, strecuratori, razatori, cutite de toate formele si dimensiunile, tocatoare,roboti de bucatarie, instrumente de curatat, de decojit, de ornat.si argazele. ochiuri mari, generoase, grilaje rezistente./ ma uit si zimbesc iar. da, acesta este locul perfect ca sa–mi prepar cea mai gustoasa carbonara. spaghetti alla carbonara.aceasta este bucataria m  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Duminica
de marco_for la: 10/03/2010 20:49:22
cred ca este timpul sa ma trezesc. ma uit cu un ochi la ceasul de pe telefon.e déjà 16,30!imi propusesem sa dorm doar pina la doua…mai ramin intins inca 5 minute si gata sint in dus sa-mi dau un refresh. de fapt un refresh mi-am dat si aseara. pina de dimineats pe la 5.s-au amestecat toate, desi unii spun ca nu e o idée buna sa amesteci bauturile. se vede insa ca daca sint amestecate déjà de un profesionist- barman i cazul de fata- lucrurile sint mai simple. si poarta si denumiri mai simpatice decit ,de exemplu, vin si bere .incerca un negrone sau un b52 si vei intelege despre ce- ti vorbesc. si mai bine incerca-le pe ambele la dublu in mai putin de o ora./ ies din baie si ma uit  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Ultimul anotimp al plecării spre casă
de Stefan Doru Dancus la: 10/03/2010 17:57:59
/ ne-nchide o toamnă şi iarăşi te vreau/ Şi becul se arde şi versu-i abrupt/ sunt singur şi stau şi sunt singur şi stau/ Şi frontul politic estetic s-a rupt/ să nu mă întrebe nici vechii, nici noii/ nici viii, nici morţii, nici plante, nici stele/ nici criticii artei, nici erele ploii/ de ce sunt în grevă cu frunzele mele/ de ce nu mai sunt social. deocamdată./ de ce. pur şi simplu. probabil. de ce./ aştept să se-ntoarcă la mine o fată./ Şi ea e departe. atât. asta e./
4 comentarii
modifica
de-ale copilariei amintiri(3)
de INSULA ALTUIA la: 10/03/2010 15:55:58
ziua de martie era umeda si amara ca izgonita de pe fundul unui ocean./ am imbracat rochia mea neagra cu guleras alb ,cea de doilu si plec spre gara, pe peron vad familii strinse in jurul geamantanelor ,nu stiu cum au trecut patruzeci de zile de cind imre baci s-a stins./ cu capul plecat ma duc la cimitir , inca se tinea slujba de pomenire,preotul era batrin,cimitirul blind,luminile nu ardeau din cauza vintului rece./ coroanele s-au ofilit tarina umeda l-a pecetluit printre morti./ acasa la imre baci erau asezate banci scaune mese acoperite frumos ,ordine si disciplina./ erau chemati toti oamenii care l-au condus pe ultimul drum la pomana./ supa avea usoare urme de grasime si girtenii facuti  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 3 )
de Tot Areal la: 10/03/2010 14:56:06
Şcoala partidului/ ( 3/1 )/ nu ştia mai nimic despre tainele partidului. dar învăţa de mică foarte uşor toate poeziile, era talentată, avea dicţie bună, vorbea uşor despre politica timpului. În liceu începea să scrie, era preocupată de filozofie, estetică, teatru. a ocupat prin concurs un post la biroul de informatică din fabrică şi însuşirile ei au fost repede apreciate de superiori. a fost primită în partid şi promovată. după un an era secretar utc la tesa. ulterior a intrat la facultate spre stupefacţia multora. au concurat patru pe loc. mulţi dintre birocraţi se pregăteau pentru facultate sau îşi meditau copiii pentru asta. din clasa ei, de la şcoal  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Utilizatorul 'RIbanna' a fost confirmat
de admin la: 10/03/2010 11:37:39
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/28229'>ribanna</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
Utilizatorul 'anaisanais' a fost confirmat
de admin la: 10/03/2010 11:35:57
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/20103'>anaisanais</a>, am decis sa il confirm.
2 comentarii
modifica
Utilizatorul 'lyus' a fost confirmat
de admin la: 10/03/2010 11:35:00
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/28107'>lyus</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
joi,primavara
de paparuz adrian la: 10/03/2010 10:47:23
/ / roşul plus doi / împărţit la galben/ este egal întotdeauna/ cu zâmbetul tău furios/ e joi şi/ ai vrut să-mi arăţi prinăvara/ îmbrăcată de fluturi/ lumina îţi curge/ pârâu peste sâni/ universul aleargă/ spre big-bang/ am uitat să respir/ pictez/ în eternitate/ vioara trupului tău/ e joi/ primăvara s-a cuibărit/ chiar în ochii tăi mari cât luna/ albul de vineri/ albul de sâmbătă/ adunat/ înmulţit/ împărţit/ nu va fi niciodată egal/ cu această clipă/ /
1 comentariu
modifica
Pensia de moarte ( 2 )
de Tot Areal la: 10/03/2010 09:55:10
scoala vietii/ ( 2/1 )/ - fir-ai să fii de muscă! mormăi şoferul şi mona pufni în râs înfundat./ - mă scuzaţi doamna ingineră! n-am vrut să fac glume! chiar e o muscă care mă deranjează! a continuat amuzat de situaţie./ autobuzul era ticsit de lume ca la orele de vârf. toată lumea avea bilet şi abonamentele erau bifate./ - merge bine serviciul de informaţii! zise ea după ce semnă diagrama./ - cum să nu?! Ştie toată lumea că sunţeţi la mine! e roşu câmpul de comunicaţii!/ prin difuzoare, ţipau ca de obicei manelele. majoritatea şoferilor puneau manele. În cel mai fericit caz, muzică populară iar în postul crăciunului colinde./ era acum controlor  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Romani in Franta
de Ioanapro la: 10/03/2010 06:30:12
oameni buni, / sunt o romanca ce inca traieste in romania.as vrea sa fac un pas important in viata mea, sa ma stabilesc in franta.insa nu cunosc pe nimeni acolo, nu stiu mai nimik despre oamenii de acolo.in afara de un mare respect pentru politetea lor proverbiala, nu stiu nimik.sotul meu lucreaza in franta de vreo 6 luni, la un abator cu contract din romania.eu as vrea sa plec impreuna cu copilul, are 10 ani.va rog din suflet ajutati-ma cu ceva informatii despre formalitati, despre modalitatea de a-mi da copilul la scoala...etc./ precizez ca sotul lucreaza in bretania ,daca conteaza...m-am gandit sa incerc , poate gasesc romanii care au fost in situatia mea si care ar dori sa ma ajute cu ac  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...