arhiva: 11/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rece...
de happyshadow la: 11/03/2010 22:29:00
de ce te retragi ca o lalea la caderea serii?/ vreau doar sa te tin de mana/ si sa pasim impreuna peste cadavrele arse de timp./ stiu! e sinistru...insa impreuna?!/ cred si sper ca vom sparge lutul in care ne aflam,/ cred ca putem fisura macar prin vis/ draperia de ceata care ne impiedica sa privim dincolo.../ dincolo...daca vom putea vreodata sa pierdem tot,/ sau sa lasam totul in urma.../ maine?/ ploua cu sange, iubite!/ s-au ranit ingerii...au vrut sa ne salveze si/ s-au izbit fatal de ceata taioasa in care ne-am afundat./ poate sangele lor pur v-a ridica blestemul,/ sau daca nu, macar sa-l imbuneze.../ cum sa pui capat unui astfel de carnagiu?/ daca nu prin iubire ,atunci cum?/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
mama mea
de rumm la: 11/03/2010 21:16:15
punct.sorry.
16 comentarii
modifica
incotro?
de rumm la: 11/03/2010 20:28:20
ma gandesc la situatia greciei. se pare ca tara-i in colaps economic, ceva de genul 300 miliarde datorie, parai sau euroi, tot un drac la asa suma./ somaj la greu in ue./ romania cica 80 miliarde (sursa neoficiala, inclin sa cred)./ ceilalti?/ p.s. acum 20 ani eram o tara fara datorie externa./ mai avem speranta? noi astia, europenii.../ nu cred.
29 comentarii
modifica
iarna la Moneasa
de INSULA ALTUIA la: 11/03/2010 19:39:05
<img src=http://i44.tinypic.com/kdpyr6.jpg[/img]igg> / <img src=http://i39.tinypic.com/n2bh2s.jpg>/ <img src=http://i40.tinypic.com/10s4t3l.jpg>/ <img src=http://i39.tinypic.com/30w16k7.jpg>/ / <img src=http://i42.tinypic.com/6tit8z.jpg>/ <img src=http://i42.tinypic.com/16b0mxf.jpg>/ <img src=http://i44.tinypic.com/i2uc5c.jpg>/ <img src=http://i44.tinypic.com/10miys4.jpg>/ <img src=http://i40.tinypic.com/25ich1w.jpg>/ <img src=http://i43.tinypic.com/205wn82.jpg>/ <img src=http://i44.tinypic.com/2mguq0m.jpg>/ <img stc=http://i41.tinypic.com/2epsyyo.jpg>/ <img src=http://i39.tinypic.com/2j5jrz8.jpg>/ <img src=http://i40.tinypic.com/30hls7n.jpg>/ <img src=http://i39.t  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Ganduri
de anaisanais la: 11/03/2010 19:16:47
ma pierzi. intre noi un perete din sticla prin care inca ma mai vezi,dar nu ma poti prinde de mana. in fata noastra aceiasi carare batuta inainte de altii. in urma noastra sunt multe dar cine mai are timp sa se uite inapoi?/ mi-e dor de tine...peste amintirile mele s-a asternut praful si de cate ori umblu prin ele,stranut,stranut pana imi dau lacrimile. cineva mi-a spus odata ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru ceea ce pierzi,caci asta inseamna ca nu ti-a apartinut niciodata. ma uit la tine si nu te regasesc. undeva prin lume sunt gandurile tale ,dar eu nu sunt niciodata la locul potrivit./ cum sa-ti spun ”cauta-ma!”?intoarce-ti ochii aici ,poate pentru prima data si gandurile tale odat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Barfa la vreme de seara
de Baby Mititelu la: 11/03/2010 18:54:34
gurile rele spun ca presedintele frantei isi inseala nevasta si ca si nevasta il inseala pe presedinte. scor egal, deci...si mai spun, aceleasi guri, ca dupa alegeri, vor divorta. / so, in criza este casatoria sau politica?
13 comentarii
modifica
Medjugorje
de Baby Mititelu la: 11/03/2010 18:23:02
de la ideea de soare vazut totalitar mi-am adus aminte de o imagine prinsa pe un telefon mobil, vazuta in tv. era soarele mare, rotund si luminos iar deasupra lui fecioara maria. o turista din grup fotografiase momentul. si martorii au povestit, toti, ca la ora aparitiei fecioarei (in jur de 19), se schimba ceva in lumina iar soarele e diferit. / medjugorje e un locusor din fosta iugoslavia unde unora le apare maria si le vorbeste. se intampla miracolul vindecarii si toti cei care au calatorit intr-acolo povestesc ca au simtit pacea, linistea, un ceva special. / oamenii de stiinta au analizat, au studiat. nu sunt fiinte bolnave psihic vizionarii, nu se poate vorbi de autosugestie, hipnoza. /  ...continuare .
49 comentarii
modifica
spirit civic :)
de om la: 11/03/2010 16:35:48
o discutie cat de cat serioasa peniste ex haioase:)/ -un ex "strainez": femeile lasa in urma orice pudoare si dau ajutor/ -un ex romanesc in care femeile se feresc ca dracu de tamaie in loc sa prinda un plod scapat din brate. ma refer la femei pt ca ele ar trebuie sa aiba un spirit matern mai protector, de la barbati nu ma asteptam la nimic, cu toate ca un barbat mai in varsta a prins copilul ;)/ / --------------/ in cazuri mai speciale se lasa rusinea/tabuurile la o parte si se ofera ajutor?/ referitor la pudicitate/imagine exterioara ...exista o diferenta de mentalitate dintre est-europeni (nu am vrut sa scriu direct romani;) si cei vestici?/ daca o femeie se facea ca-i scapa plodul,  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Iarna din primavera
de Roman Haduch la: 11/03/2010 16:03:11
clima planetei s-a incalzit. anotimpurile s-au decalat. guvernul gestioneaza romania pentru ca toti cetatenii sa beneficieze de un nivel de trai decent.flama mov scapata de sub control , deseneaza cai " verzi pe pereti". movul isi tradeaza culoarea si picura neincrederea / revolutia din 1989 o taina si o mare binefacere. / lipsit de timp dar inca viu si cu credinta tot mai mare ma bucur si ma alint sub lumina soarelui etern. ce chestie , daca privesti soarele cu ochiul totalitar constati ca nu are nici apus nici rasarit . solutia , democratia reala.
33 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 4 )
de Tot Areal la: 11/03/2010 13:40:05
zidurile strigau/ ( 4/1 )/ era în ultimul an de facultate la seral şi lucra într-o întreprindere ca tehnician la biroul secţiei mecanice. avea câţiva colegi simpatici: trei ingineri tineri şi trăsniţi care o jumuleau de pene pe o colegă aflată şi ea la seral – o fată fără nimic special, dar cu un tată colonel pensionat, cu o vilă pe valea prahovei şi care nu reuşise la zi, ca ajutor de pontatoare. tot ce făcea trebuia verificat... băieţii, mai ales unul mai poznaş, fiu de vechi boiernaş cu moşie, educat şi celebru în aventuri mondene, ginere de avocat şi bun inginer, găseau mereu motive să cocheteze cu ea. Încercau să o asalteze şi pe mona cu tot fe  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Vrei sa realizezi ceva?
de Daniel Racovitan la: 11/03/2010 13:03:21
"cand vrei sa realizezi ceva, sa stii ca ii vei avea impotriva ta pe cei care vor sa faca acelasi lucru, pe cei care vor sa faca contrariul, si pe imensa majoritate a celor care nu vor sa faca nimic" -- by confucius (neverificat)/ tradus din: "lorsque tu fais quelque chose, sache que tu auras contre toi, ceux qui voudraient faire la même chose, ceux qui voulaient le contraire, et l'immense majorité de ceux qui ne voulaient rien faire"
11 comentarii
modifica
ultimul vis al fecioarei
de lyus la: 11/03/2010 11:57:02
/ alaturi de ea ingerii deveneau gelosi/ numaratoarea lor iluzorie crestea/ si piersicile profane dospeau/ a necunoastere de piele/ alturi de ea ingerii cazuti cantau/ si o ascultau pe umerii aripa/ muschiul de iarba devenea mai strans/ de pulpa alba si slaba/ alaturi de ea stateau stransi/ in cerc de miez de noapte mieii/ incercanda sa o faca sa rada in vis/ despre necunosterea sferei/ / / -ultimul vis al fecioarei-/ data in data de azi / poem cu picioare scurte
1 comentariu
modifica
poem scurt
de lyus la: 11/03/2010 11:54:57
ea era o tomnina ,/ de freamate plina./ ea era ca o mare ,/ de pasari calatoare-/ nici o lacrima/ prinsa de vant,/ nici o umbra/ prinsa-n cuvant./ /
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: