arhiva: 13/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pe clisura Dunarii
de INSULA ALTUIA la: 13/03/2010 19:51:18
<img src=http://i40.tinypic.com/fawps0.jpg>/ <img src=http://i40.tinypic.com/2z3qdj4.jpg>
14 comentarii
modifica
Baia Turcească din Iaşi
de philo la: 13/03/2010 17:33:58
@/ baia turcească din iaşi/ / hammam, adică. / am tot făcut raita băilor turceşti în istambul şi în sabbatical-ul din sua aveam şi abonament, dar pentru mine un hammam mai bun ca cel din iaşi nu va mai fi. / mergeam cu tatăl meu la "lux". trei odăiţe trei erau acolo şi le aveai pentru un ceas. / În prima te dezbrăcai, în a doua era o cadă săpata în podea la care coborai pe nişte trepte şi în a iii-a era o placă uriaşă de marmura groasă care servea drept pat de masaj. / masagistul era nea ion, un veteran al razboiului i mondial care iţi arăta cu mîndrie nişte pete negre deasupra genunchiului stîng spunînd că acolo se află gloanţele cu care a fost rănit pe  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Carneţelul roşu(4) - Kevorsian
de adynet1 la: 13/03/2010 15:48:27
<a>carneţelul roşu(1)- tatăl</a> / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24150/carne%c5%a3elul-ro%c5%9fu/1 / <a>carneţelul roşu(2)- fiul</a> / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24156/carne%c5%a3elul-rosu-cap-2/1 / <a>carneţelul roşu(3) - aprobarea</a>/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24213/carneţelul-roşu-cap-3/1/ / carneţelul roşu(4)- kevorsian/ eram furios pe-acea namilă de bărbat ce mă trata ca pe un gunoi...mă vedeam aruncându-i o manuşă în faţa, invitându-l la duel. filmele cu d'artagnan mă influenţau prea mult, se pare.../ uram rândurile înşiruite cu ochii înlacrimaţi şi cu scris ilizibil, la oră. eram dominat de figura lui încruntată ce m  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 8 )
de Tot Areal la: 13/03/2010 15:00:36
viaţa pe jumătate/ ( 8/1 )/ desenul căpăta forma unui melc viteza maşinii şi spaţiul de oprire. timpul de reacţie, axa. ne învârtim toţi ca într-un malaxor. Îşi aminti fragmentul unei predici în biserică:/ - aşa leagă dumnezeu lumea: bărbatul cu femeia, bogatul cu săracul, sluga cu stăpânul, cel sănătos cu cel bolnav, cel tânăr cu cel bătrân, cel învăţat cu cel neînvăţat.../ nimic nou. aceiaşi adami, aceleaşi eve, aceiaşi abeli şi caini, aceleaşi legi şi porunci, aceeaşi farisei şi iude, aceleaşi lupte pentru plăceri, putere sau bani...”Şirag de păcate omeneşti istoria încheagă!”. acelaşi adevăr. acelaşi întuneric! omul şi... ne  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 7 )
de Tot Areal la: 13/03/2010 14:58:03
gunoaiele istoriei/ ( 7/1 )/ - vă rog să aveţi grijă dacă găsiţi ceva documente, să le predaţi la muzeu. s-ar putea să fie de valoare pentru istoria oraşului./ - am predat câte ceva. luaţi cartea asta, am păstrat-o pentru dumneavoastră. dacă vreţi, veniţi să luaţi lemnele din curte, să pot face curat zise ea./ mona se duse cu o căruţă şi a făcut vreo două transporturi. stâlpii de stejar ai porţii ce se dărâmase nu demult erau încă tari, doar o parte la suprafaţă se degradase. erau şi obiecte de mobilier vechi, găurit de carii, câteva lăzi foarte grele şi solide. a început a strica vreo două dulapuri cu sertare şi o cuprinse regretul când a v  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Facturi rătăcite
de juli la: 13/03/2010 10:59:38
- alo, ce faceţi dom’le nu veniţi după facturi?!/ - bună ziua... da’ cine sunteţi dumneavoastră mă rog frumos?/ - porumb, de la ‚porumb group’... cu domnul oprea vă rog./ - o clipă să vă fac legătura./ - .../ - alo! ...oprea, poftiţi!/ - ce faci dom’le, nu aţi venit după facturi! ori, nu vreţi să mai plătiţi? să ştii că eu vă scot afară sarsanalele de nu vii să ridici nenorocitele de facturi şi nu-mi plăteşti. / - domnu’ porumb, păi a fost vorba să mi le trimiţi prin poştă, acum ce faci? ...umbli cu ameniţări... nu se face dom’le. hai că vin acu’ până acolo... te găsesc, sper!/ - sunt aici, unde dracu’ crezi că plec? nu-mi văd capu’  ...continuare .
12 comentarii
modifica
O povestioara...pentru cei mici si cei mari
de Baby Mititelu la: 13/03/2010 07:58:25
pe cand eram copil, tatal meu a facut rost de unul dintre primele telefoane din cartier. imi aduc perfect aminte de ladita aceea din lemn lacuit, montata in perete. receptorul stralucitor atarna intr-o parte. eram inca prea mic ca sa ajung la telefon dar ascultam mereu, fascinat, cum mama mea vorbea cu el. / apoi am descoperit ca undeva, inauntrul acestui aparat, traia o persoana uluitoare. numele ei era "alo centrala" si nu era nici un lucru pe lumea asta, pe care ea sa nu-l stie. alo centrala putea sa-ti spuna numarul oricui si in plus, ora exacta./ experienta mea, cu acest duh inchis intr-o sticla, a venit intr-o zi cand, in vreme ce mama era in vizita la o vecina iar eu ma jucam la banc  ...continuare .
1 comentariu
modifica
confa uitatului în gol
de Bucu la: 13/03/2010 01:08:28
am vazut poza asta astazi, din întâmplare, la un post de televiziune local./ <img src='http://img519.imageshack.us/img519/474/8827312.jpg'>/ e vorba de un baietel de 2 ani (poate stiti deja povestea), legat în fiecare zi cu lantul de un stâlp de catre tatal sau, care lucreaza în zona./ am înteles ca întâmplarea e de-acum o luna si intre timp nu se mai practica, dupa interventia directa a guvernului chinez./ parintele explicase ca nu a avut de ales si trebuia sa lase undeva copilul in timpul programului, / i se furase deja o fetita pe strazile pekinului.../ nu condamn nimic si nici gânduri nu-mi fac ca nu exista tot felul de grozavii pe-aici sau aiurea, nu./ dar am asa mom  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...