arhiva: 14/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Academia INTERNET
de Intruder la: 14/03/2010 23:17:27
confa asta e rezervata celor care detin niste ponturi despre site-uri interesante. / am sa va rog sa puneti si voi ce aveti prin bookmarkuri, inclusiv bloguri, youtuburi, s.a. / ar fi fain sa spuneti si doua-trei cuvinte despre fiecare...:)/ am sa-ncep eu cu 3 linkuri: / 1. http://photomichaelwolf.com/100_x_100/ (fotografie michael wolf) / 2. http://chir.ag/stuff/sand// (o chestie simpatica, un fel de joc de-a "turnatul")/ 3. http://www.go2sleep.be// (pentru insomniaci, il stiu de la zaraza) / __________/ nota: nu vreau afisate aici poze personale! (sunt categoric, da' ce misto ma simt...:d) / /
35 comentarii
modifica
despre aripi
de Bucu la: 14/03/2010 23:14:58
<img src='http://img686.imageshack.us/img686/5603/zbor8.jpg'>
118 comentarii
modifica
L-am gasit pe domnul Melcu!!!
de Intruder la: 14/03/2010 22:08:25
"lasa noaptea din gaoace,/ melc natang si fă-te-ncoace/ nu e bine să te-ascunzi/ sub paretii grei si scunzi..."/ vrei sa-l vezi si tu? este <a href="http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html">aici!</a>/ daca te ratacesti, baga un racnet carpatin./ ..."calatorie" placuta. :)
6 comentarii
modifica
stele pe cer
de cosmacpan la: 14/03/2010 20:47:53
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o3uxv0crbok&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o3uxv0crbok&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>/ / <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rgh8ipbg4wy&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rgh8ipbg4w  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Utilizatorul 'marco_for' a fost confirmat
de admin la: 14/03/2010 17:43:11
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/28358'>marco_for</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
Maimuta si pichetarea cu trabucul
de trestiafatala la: 14/03/2010 16:52:49
undeva pe sina de tren/ sade o maimuta stransa toata pe sticla/ sughite de ceva vreme acum./ asteapta optimista trenul/ undeva pe la mijloc de drum./ se scarpina dupa o ureche, urmeaza a doua/ cu mana patata de frunza nucului batran./ si sade si-asteapta sa vada muntele miscator/ "e greu s-astepti fara banane / si fara-un trabuc plin de mentol."/ asteapta maimuta beata pe o sina/ inchisa demult in urma mortii unui conductor.
11 comentarii
modifica
Dilemă
de Valeriu Cercel la: 14/03/2010 14:44:20
am fost nedumerit de ce în ţară/ e lumea cam de toate sictirită,/ de preţuri, de corupţie, de mită…/ guvernul, c-ar vopsi o altă cioară, / pân’ ce-am ajuns acasă, personal,/ după treizeci de ani peste pacific,/ să aflu-n prima zi şi să edific/ dilema,-n modul cel mai raţional ;/ de cum am coborât din avion, / m-a luat un bagajist de geamantan/ Şi pân’ s-ajung la viză, un roman/ mi-a înşirat să fiu cu toate-n ton :/ de şpagă , de corupţie, de pile,/ de gropi ce nu au loc nici pe trotuar…/ iar să fi fost măcar parlamentar,/ cu el toate mergeau ca pe şenile,/ nici pomeneală, criză, faliment (!)/ industria gemea, agricultura,/ Şi n-ar fi existat har  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 10 )
de Tot Areal la: 14/03/2010 14:09:12
florile răului/ ( 10/1 )/ Îi venea să urle. se simţea epuizată. veniră toţi să o felicite.../ strigă cu disperare:/ - niciodată n-am să mai fac asta!/ ar fi vrut să spună, „cu voi, cu bugetarii culturii...”./ ajunsă acasă se întinse îmbrăcată în pat şi începu a plânge. cel puţin o oră a plâns fără oprire. trebuia să descarce tot sacul de amărăciuni adunate de o lună. / nu înţelegea de ce căzuse într-o astfel de capcană şi cine i-o pregătise. aproape toţi cei implicaţi puteau să o urască. să nu facă delimitarea între ziar şi persoană. nu şi-a închipuit că vor îndrăzni să saboteze un act în slujba lui dumnezeu, în care ea avea  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Iubirea nu te face fericit
de Equillibrum la: 14/03/2010 13:53:22
iubirea nu te face fericit .iubirea iti hraneste trupul si sangele .iubirea te domina si te stapaneste, ea arde din tine impostura si mizeria./ ea e doar refugiul placerilor si raspunsul cel mai comod pentru intrebarile cele mai dificile.in iubire te abandonezi pentru ca nu ai curajul sa lupti cu tine . iubirea rupe bucati din carne ta ca apoi sa ti le puna inapoi, e placerea vindecarii./ in iubire nu e nimic bun si nimic rau. ea e scuza rautatilor tale pe care nu poti sa ti le recunosti.
9 comentarii
modifica
Scrum (28)/ Cendre (28)
de Stefan Doru Dancus la: 14/03/2010 13:30:48
numai tu eşti atât de timidă în zori/ şi asişti cu atâta tristeţe la moartea de seară/ aş putea să iubesc la nesfrâşit/ înflorirea ta – fatala ta dispariţie/ însă grijile de zi cu zi mă doboară/ voi fi în curând perna ta de frunze/ oricâtă groază de moarte port zilnic/ în spate şi-n gânduri/ mireasma ta de fecioară înnebuneşte veacul prin care păşesc/ mereu căutându-te/ sclavul unor trasee exacte/ vino în munţi pe-nserate când/ călugării dorm/ şi numai clopotul unei stele singuratice bate/ pe pământ/ ###/ seulement toi es si timide à l’aube/ et prends part avec tant de mélancolie à la mort de soir/ je pourrais aimer à l’infini/ ta splendeu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
dialog
de fijahul la: 14/03/2010 13:16:50
-repetă te rog, nu am fost atent./ -de unde nu ai fost atent?/ -de la faza cu scările./ -bine./ [...]/ -repetă te rog, nu am fost atent./ -de unde nu ai fost atent?/ -de la faza cu trenul./ -bine./ [...]/ -poți să mai spui odată?/ -de unde nu ai fost atent?/ -am fost atent./ -atunci, ce să repet? / -totul./ -bine./ [...]/ ...și nu mai văzusem de mult atâta soare prin oraș, mai murdar ca niciodată mi s-a părut atunci. am numărat cinci gume de mestecat pe o singură treaptă a unei scări rulante. Îmi place să merg cu trenul.../ -repetă te rog./ -bine./ -încă odată./ -îmi place să merg cu trenul./ -scările îți plac?/ -nu, dar îmi place guma de mestecat./ -înțeleg.  ...continuare .
3 comentarii
modifica
o bombă cu ceas
de Sancho Panza la: 14/03/2010 11:21:03
într-o zi am decis să renunţ la retrovirale/ cei câţiva prieteni mi-au pichetat uşa / mi-au adus cărţi de psihologie şi mi-au aruncat pe balcon/ un specialist în domeniu / semăna cu o creangă de salcie îi tremurau frunzele abia perceptibil/ omul a privit cum ningeam liniştit / peste absenţa paternă plecarea maternă/ peste rugina unor oraşe unde iubisem la sânge / apoi mi-a făcut un copil / de zăpadă/ în irişii săi ceva ticăia / ca o bombă cu ceas/ a doua zi am legat fedeleş psihologul de gaura cheii/ meidei meidei strigau răguşit prietenii mei/ o bombă cu ceas o bombă cu ceas/ mi-am tras şapca pe ochi şi-am ieşit de acolo / pentru prima oară în viaţ  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Tanara internata in stare grava, direct de la serviciu, a murit
de juli la: 14/03/2010 10:38:49
sursa:/ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/social/148609/tanara-internata-in-stare-grava-direct-de-la-serviciu-a-murit.html/ mă întreb cum este posibil? / cine-i de vină, angajatorul, ori angajatul care nu-şi cunoaşte limitele şi nu pune preţ pe propria viaţă? / ce-i face pe unii să muncească până la epuizare?! ...oare nu sunt alternative!?/ rolia/ /
34 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 9 )
de Tot Areal la: 14/03/2010 09:21:15
fabrica de sclavi/ ( 9/1 )/ - cred că ai ceva la plămâni, ar fi bine să te controlezi zise el./ Şi ei i se părea că ceva nu e-n ordine. răcise prima dată după ce vreo şase săptămâni mergea în faţa blocului şi citea în genunchi „plângerea maicii domnului”./ - chiar de nu vei câştiga, copilul trebuie să ştie că te-ai luptat pentru el. trebuie să lupţi ca o leoaică, i-a zis patriarhul./ se apropia iarna şi nu la-au mai lăsat să mergă la şcoală pentru a nu mai vorbi cu el. nici să-i ofere ceva de ziua lui. bunica stătea lângă telefon şi auzea cum îl învaţă ce să răspundă. dusese dovezi la proces că copilul este obez şi are diabet, dar ei  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...