Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 18/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un colt de quinta sparta
de trestiafatala la: 18/03/2010 20:06:27
/ ma intreb, te intreb uneori/ cum de respiri tu de printre flori.../ cand mie vulturii imi sorb din plamani./ sunt, tu esti dincolo de nori./ cu pasul tau agale nu vrei sa cobori./ trudesc adesea rupt, visandu-ma in maini./ ma legan, te legeni ca atunci/ cand stergeam lacrimi cu viteza/ intrecerilor starnite toate anapoda./ cred si crezi ca inca mai arunci/ cu nepasare tristetea./ cand doar ea mai e toata a ta./ e timpul, tu esti masura timpului meu,/ sa uit ca zac pe lespedea incinsa./ e timpul sa-mi stramb pasii./ spre alte amintiri. nu fi trista.
85 comentarii
modifica
1st movement
de batranutragator la: 18/03/2010 19:55:00
sînt lucruri care mă omoară lent, mai încet decît țigările și alcoolul și / cînd mă gîndesc la ele îmi dau seama că e vorba de tine, de curiozitatea mîinilor / ascunsă în diferite atingeri, de momentele în care tăcerea ia masa cu noi/ sînt un disident al iubirii, nu cos pielea femeilor de nimic, port drumuri fără cruce-n picioare/ și păr pe piept ca o pădure amazoniană. felul meu de a face dragoste e indiferența/ dar nu mă pot opri să dezbrac femeia de femeie, să văd ce se ascunde acolo/ să văd ultima rotiță care se învîrte - și - după ce-o iau, vreau să văd dacă rămîne mișcarea - / e felul meu de a verifica existența unui fals, chiar dacă nu  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Amantul doamnei Chatterley
de ionbarb la: 18/03/2010 16:07:09
am gasit ratacit prin dosul bibliotecii acest roman al lui david herbert lawrence si dupa mai multe ezitari m-am decis sa-l citesc. ceea ce mi s-a parut mai interesant este prefata romanului in care autorul face un fel de pledoarie in favoarea sexualitatii si reactioneaza cam violent impotriva puritanismului. cartea contine probabil in original multi termeni obsceni caci traducatorul a avut grija sa-i traduca cum se cuvine. este vorba aici despre o doamna aristocrata al carei sot este un mare proprietar de mine dar din nefericire este paralizat la ambele picioare si impotent pe deasupra. sotul doamnei accepta ideea ca aceasta sa aiba un copil cu conditia sa nu se desparta de el. la inceput do  ...continuare .
35 comentarii
modifica
la furat
de Bucu la: 18/03/2010 13:47:49
<img src='http://img694.imageshack.us/img694/4144/lafu.jpg'>
58 comentarii
modifica
poem de seara
de lyus la: 18/03/2010 08:58:55
la capatul serii / mi te-am visat / cea dintai femeie a mea/ si nu ma saturam privindu-te / pierzandu-te in umerii mei lati/ in buzele si sangele meu cald/ era un vis curat/ cu simtire si trecere sper valuri de mare/ la capatul serii/ multele forme ale aripilor albe/ mi se zbateau, ni se zbateau/ adanc pe deasupra crestetelor noaste/ doar sa izvorasca in punct incet miscator/ o poveste ce nu are nume/ o poveste de iubire/
4 comentarii
modifica
Orașul
de batranutragator la: 18/03/2010 08:14:13
cînd plouă apa face supă din tot orașul abia atunci îi simți cu adevărat gustul și mirosul/ nu rămîne decît să muști din borduri să lingi trotuarele sau să mergi pe ștefan furtună să bei o bere amară / apoi săruți o prostituată ce îți pare și mai amară/ o iei agale spre cotroceni și te gîndești cum îți va răspîndi sărutul ca o boală venerică/ în orașul în care nimeni nu se vindecă de singurătate/ în care burlanele clădirilor vechi sînt tuburi de orgă din care se aude o melodie a înstrăinării/ cerșetorii te fac bogat pentru o secundă dar autobuzele îți distrug iluzia/ în toate mijloacele de transport se simte izul foamei și în fiecare î  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Ion Antonescu si razboiul
de philo la: 18/03/2010 05:42:05
@/ hai sa spunem ca romania nu se alatura lui hitler. doar el a dat basarabia rusilor. ce motiv era sa dam lupului sa pazeasca turma? germania avea nevoie de valea prahovei - petrol pentru tancurile lor si punte de trecere pentru atacul rusiei. romania ar fi fost ocupata./ dependenta germaniei de petrolul roman ar fi incetat daca hitler, in loc sa atace stalingradul, ar fi inaintat spre marea caspica cu rezervele de petrol a tarilor rusesti de acolo. dar el a ales altfel. chestie de ego. stalin nu a vrut ca fostul taritin care se numea stalin-grad sa fie ocupat si hitler a vrut ca orasul sa se denumeasca hitler-grad. stiu eu? romania ar fi ramas singura sursa de petrol. de eram prezidentul am  ...continuare .
71 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...