arhiva: 19/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In personal 3
de marco_for la: 19/03/2010 22:44:25
”. hainele curate,pantofii lustruiti si o geaca violeta, alesa cu siguranta de consoarta sa,ce motaia inca linga el. vorbele ii ieseau clar din gura ca si cind intreaga lui viata, ar fi tinut discursuri./ vorbele ii erau insotite de miscari ale corpului si gesturi ample cu miinile. ma uit mai bine la el. e un pic intimidant, in momentul in care cuvintele sint urmate de o tentative de a se ridica in picioare, parca pentru a ne domina./ -stiti doamna ca am fost si la el acasa.nu-ti aduci aminte cind am fost eu acasa la tine?/ se adresa celui din fata mea.neprimind nici un raspuns se intoarse spre femeia de pe bancheta din fata ce afisa o privire nauca.in momentul in care simti ca va fi u  ...continuare .
7 comentarii
modifica
In personal 2
de marco_for la: 19/03/2010 22:42:25
deranjata de acest lucru. de altfel, a fost singura care nu mi-a raspuns, in momentul in care am salutat la intrare. poate chiar doarme./ odata acomodata imi scot sticla de apa , iau o inghititura si imi trag un pic sufletul. sintem déjà la lehliu si greul a trecut. ar fi fost mult mai usor sa vin cu un autocar, dar dupa ora 7,30 nu mai trece nici unul. asadar daca nu beneficiezi de un mijloc de transport personal, esti obligat sa recurgi la unica variant ramasa sncfr-jeg-intirziere. / ma resemnez, ca de obicei si incep sa-mi studiez vecinii ce erau déjà antrenati intr-un fel de discutie, ce mergea foarte greu. in fata mea un nespalat, cu nasul virit intr-o canadiana ce amintea vag de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In personal 1
de marco_for la: 19/03/2010 22:41:34
ma uit iar la ceas. sint déjà 40 de minute de intirziere si frigul mi-a intrat in oase. ma uit in jurul meu. unii vorbesc, altii se uita ca si mine cu disperare in lungul sinelor sa vada daca nenorocitul asta de tren a ajuns in statie la dor marunt. pina aici,in halta ar mai face 3 minute, dar nu se vede inca nimic si ma apuca disperarea.as vrea sa ma intorc acasa, sa- mi fac un ceai si o baie fierbinte, apoi sa ma bag in pat si sa ma uit la televizor, cu pisicutele mele linga mine. dar acum, daca tot am asteptat, voi ramine aici. cind oare aceste personale vor avea un orar fix de-alungul anului. imi vine in minte povestea aceea, cu cei de la caile ferate japoneze, care si-au cerut scuze  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cand eram mic ma priveam conducand lumea
de lyus la: 19/03/2010 22:23:22
eram jos cu gandul in alta parte/ poate in fumul tigarii amicului meu rudimentar/ mai devreme ca multi trezit din vise/ cu ochii cat cepele victoriene clipocind a zi proaspat nascuta/ eram jos in adormire-mi generala/ si conduceam pamantul cu mainile mici de altadata/ cu teasta tunsa scurt si geaca nespalata de mult la maneci/ cu timpul alaturi de mine mereu aproape-mi./ niciodata sa nu intorci capul!niciodata!/ de ce?am intrebat-o pe zana copilariei mele./ pentru ca acolo unde vei intoarce capul nu va mai rasari soarele/ si ce daca am spus.si ce daca!!!!/ eram timpul plin de amgire si fumul cel subtire,/ ma facea sa revin din adormire-/ mai peltic , mai neras, cu ochii cu care odata,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cum incetez sa o mai iubesc?
de Valentinemernic la: 19/03/2010 22:02:00
suntem impreuna de 1 luna,si simt ca nu ma iubeste!ea imi spune ca ma iubeste mult,dar eu vad ca nu este asa!vreau sa o uit,ca la o eventuala despartire,sa nu sufar!cum sa fac? (o iubesc enorm)multumesc
34 comentarii
modifica
3 povestiri foarte scurte pentru oameni foarte neseriosi
de lafemme la: 19/03/2010 19:30:38
sanvis cu carne de ren/ intr-o zi rodicutza a vrut un sandvis cu carne de ren. acest lucru se datora faptului ca ultima carte achizitionata de mama de la supermarket avea povesti cu reni, festive. mama i-a explicat rodicai faptul ca un sandvis cu carne de ren nu este atat de usor de procurat, dar ea a insistat. mama, experta in psihologia copilului, si-a dat in curand seama ca se afla intr-o situatie aproape imposibila, pentru ca, dupa cum bine stie fiecare mamica informata : nu e bine sa refuzi un copil, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, pe de alta parte, nu e bine nici sa-l minti./ / saptamana ce a urmat, dupa ceva explicatii si ore de meditatie la gravitatea problemei,  ...continuare .
12 comentarii
modifica
eu nici măcar motive nu am...
de cosmacpan la: 19/03/2010 19:28:49
mă-mpinse frematologia de-mi încărcai nervul optic al noptierei, că şi ea este în suferinţă alături de mine (adică ea sclava cară-n spate, carţi cetite ori dospite şi prin nerăbdări trecute) pentru că împreună aşteptăm să se coacă zicerea şi să vie rândul...cărţile se-nghesuie să-mi ia aerul, autorii mă trag de mânecă iar ispita, veşnica ispită mă cerne printre păcatele gindite sau făptuite.../ dacă trec de portiţă (şi mă dau drept gheorghiţă) musai cleopatra îmi va da ceva...dar mi-i teamă c-a-nsera şi cum sunt io mititel mă sperie frun căţel...aşa că nici astă seară nu păpăm jurnal pă pâine şi lăsăm necititele să mai aştepte pân  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Dar
de anadaria la: 19/03/2010 18:10:16
primavara a venit pe negandite. gradinile au prins a sopti cantec nou, satul s-a dezmortit si oamenii si-au aninat la coltul ochilor cate-un zambet mic. si cald, ca miezul zilei de april. / ca in fiecare primavara, ana astepta sarbatorile. cu colac pe masa si cu oua rosii, lucitoare. / in sufletul fetei de opt ani infloreau rar dorinte. stia ca tatal ei e prea trudit si caterina prea tanara, dar spera sa primeasca o pereche de ghetute noi, in dar, de paste./ anul trecut ghetutele au fost negre. anul asta spera, asa, de una singura. / cand a primit ghetutele albastre, le-a strans la piept si apoi le-a pus la capataiul patului, ca pe o comoara./ vineri dupa-amiaza le-a incaltat si a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
iertare, am pacatuit
de om la: 19/03/2010 14:57:41
cautari recente/ "2 popi" / "de unde provine omul" / "ciocu mic" / ----------------/ tulaiiiii.../ primo, cine naiba si ce logica are sa puna aceste cuvinte de cautare? ...cu siguranta ca nu s-a'nascut langa carpati, ca aia au trei tati (video clip 1)/ secundo, a tunat si le-a amestecat...de unde provine omul?/ -pai din 2 popi si-o mama cu ciocu mic. daca avea ciocu mare era doar dintr-un singur popa...tuns (vorba lui apoll:)./ / <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nscvlgrva6e&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.co  ...continuare .
8 comentarii
modifica
am motivele mele
de Sancho Panza la: 19/03/2010 11:28:46
aşa e pierd timp / minute secunde/ cu nonşalanţa unui prinţ levantin/ ce-şi aruncă pe masa de poker/ ultimul inel cu opal şi safir/ de parcă aş vrea să răzbun/ sudoarea ţâşnită din carnea / bunilor mei şi-a părinţilor lor/ până când tot acest arbore cu genealogii scrijelite stângaci / pe mânerul de coasă/ îşi va fi topit rădăcinile/ în pepite de calcar şi sare. / motive există. toată noaptea aud / cum se-aleargă prin casă personaje celebre / cum miorlaie şi se muşcă de gât / ca niste gheparzi în călduri. / prin urmare dorm prost şi lumina-mi provoacă/ sângerări de memorie. mai pot invoca deplasări incognito/ la adunarea de taină dintre unghi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Copy - Paste
de cosmacpan la: 19/03/2010 11:14:27
parerile copiilor despre... mame / raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari: / de ce a facut dumnezeu mame? / 1). ea e singura care stie unde e banda de lipit./ 2). mai mult ca sa curete casa../ 3). sa ne ajute pe noi cind ne nastem. / / cum le-a facut dumnezeu pe mame?/ 1). el a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi./ 2). magie, plus putere suprema, si a amestecat mult./ 3). dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... numai ca el a folosit piese mai mari... / din ce ingrediente au fost facute mamele?/ 1). dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate./ 2). ele trebuie sa aiba star  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...