arhiva: 21/03/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zodia Berbec(21 martie-20 aprilie)-Aries
de amari la: 21/03/2010 21:29:35
la multi ani celor care in aceasta perioada isi aniverseaza data nasterii!<img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020233.gif">/ pentu ca multi colegi isi vor pastrate secrete datele personale,pentru cei care doar "trec" si citesc si pentru cei "uitati" sau singuri m-am gandit la o modalitate de a le transmite astfel urari si de a le face macar o mica bucurie./ pentru cei interesati de astrologie:/ http://www.acvaria.com/astro-zodia_berbec.php?p=astrologie
17 comentarii
modifica
Aaaaaaoleuuuuuuuuuuu!
de cosmacpan la: 21/03/2010 21:07:04
m-a calcat echinoctiu de primavara fix peste batatura de http://www.kamikazeonline.ro/ la ora-ora 13h44m / gata, de acum ziua mea e la fel de lunga cu noaptea ta, asa ca eu o sa dorm ziua in timp ce tu o sa ma petreci noaptea cu visele, cu suspinele si cu spaimele mele.../ crengile din fata casei s-au murdarit de verde brotac iar pamantul sare-n sus in toate florile de banuti, primule si buburuze.../ simt ca ma imprimavarez...brandusele si brebeneii dau navala, panselutele imi coloreaza pleoapele iar buzele musca a saratura.../ plangi mielule, bucura-ta de cerut tau pe care-l impungi a joaca cu bonturile tale.../ gata...am plecat la vanatoare sa culegem mai mult soare...
15 comentarii
modifica
masturbează-mă
de batranutragator la: 21/03/2010 16:28:33
cu mîna cu pleoapele cu nasul cu bărbia/ atinge-mă cu fiecare impuls din artere/ învineţeşte-mă/ pînă un abur se ridică din mine şi bîntuie străzile/ pînă din fiecare cuvînt se ridică un alt cuvînt și sensurile se rotesc/ se rotesc/ masturbează-mă/ pînă ameţim și nu mai recunoaştem nimic împrejur/ cu fotografii vechi în mîni punem alte nume lucrurilor/ străzilor clădirilor copacilor/ reinventăm respiraţia / e felul nostru secret de a spune că trăim cu cerul în plămîni/ şi florile au picioare lungi / lungi pînă în piepturile noastre/ masturbează-mă/ cu mîna făcută căuş în apa izvorului udă-mi umbra macilor/ pe piele/ cu ochii moi ca o plap  ...continuare .
67 comentarii
modifica
despartire
de INSULA ALTUIA la: 21/03/2010 13:38:07
tragem amîndoi de / valvele / unei scoici uriaşe / vrem din răsputeri / să le depărtăm / suntem striviţi / la fiecare apnee / a monstruoasei / făpturi marine / pînă cînd / ligamentul ei cedează. / / / ne regăsim / fiecare de partea lui / speriaţi / cu cîte o enormă cochilie / în braţe / făcîndu-ne să / răsuflăm uşor / că două bărci / legate la acelaşi chei / în mişcarea apei / graţia plutirii / le dezleagă.
6 comentarii
modifica
Irren - continuarea
de adina.petre la: 21/03/2010 10:41:39
păşisem înăuntru, însă nu aveam curaj să închid uşa. rămăsesem acolo, suspendată la graniţa nebuniei, privindu-l cum îşi aruncă neglijent jacheta pe un fotoliu. se întoarse spre mine şi-mi făcu o invitaţie cu mâna, de a mă aşeza în fotoliul din stânga. m-am aşezat cuminte, tindandu-mi geanta strâns în mâini, aşezându-mi-o în poală, prefăcându-mă relaxată. În capul meu erau cincisutepatruzecisitreidemiisasesutedouazecisiopt de gânduri care se învârteau ca melodiile puse pe shuffle într-un playlist. să încep să fac conversaţie? să tac mai departe? dacă e nebun? dacă îşi da seama că eu sunt nebună? trebuie să sun la hotel să anunţ că înt  ...continuare .
59 comentarii
modifica
Irren
de adina.petre la: 21/03/2010 10:40:37
ploaia pe care am găsit-o la coborârea din autocar mi-a stricat buna dispoziţie cu care intrasem în viena. pantofiorii mei urmau să se murdărească, iar ciorapii aveau să colecţioneze mici stropi de noroi - de pe spatele gambelor - care mă vor forţa să-mi schimb ţinuta. oricum fusese o proastă idee să mă îmbrac în rochie, şi parcă nici sacoul nu era potrivit pentru revederea cu oraşul meu de suflet. am oftat plictisită şi m-am retras din calea românilor care se înghesuiau să-şi recupereze bagajele. o să aştept până se eliberează ringul, apoi am să rog pe cineva să-mi tragă şi mie geamantanul afară, să mă ajute să-l urc într-un taxi. am început să mă  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Protestez si denunt!
de teachy16 la: 21/03/2010 09:22:42
in ton cu vechiul slogan, “cu televizorul, ati prostit poporul”, iata azi lansez unul nou: “reduta distreaza tuta”. seara de 11 martie aduce in istoria teatrului brasovean o trista premiera: piesa “hotii” de conor mcpherson, jucata de o trupa de la teatrul 74 din targu mures. biletele au fost distribuite in principal in liceele brasovene si, ca atare, sala a fost plina de elevi si profesori. in afara faptului ca traducatorul confunda naturaletea cu obscenitatea si arta dramatica e transformata intr-un balci vulgar, conducerea centrului cultural reduta nici macar nu a avut sensibilitatea sa vada textul piesei in prealabil, pentru a preintampina ceea ce avea sa urmeze. afisul spec  ...continuare .
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...