arhiva: 22/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Compuneri la alegere
de Intruder la: 22/03/2010 22:16:06
1. compunere "mama"/ mamele sunt cele mai bune fiinte depe pamant. ele ne-au hranit cand eram mici, ne-au sters la fund si i-au suportat pe tatii nostri cand ne-au facut. / mama e cel mai bun prieten al nostru, asa cum tata e inamicul tuturor. / cand suntem bolnavi, mama e ingrijorata si ne duce repede la doctor. tata nu ne duce la doctor, el ne cumpara faringosept cu gust de gandaci prajiti. / deasemenea, mama...(restul citesti dupa ce te longhezi) / 2. compunere "vaca mea preferata"/ anul trecut, tata mi-a promis ca daca n-o sa raman repetent, o sa-mi cumpere o vaca. mama l-a certat ca de ce nu imi cumpera naibii vaca aia, sa nu mai planga copilu' adica io. / n-aveam de gand sa plang  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Nasul
de Apoll la: 22/03/2010 18:45:05
excrescență atârnândă/ viguroasă ori plăpândă,/ între ochi cu rădăcina/ spre buze planând tulpina/ despărțită-n două zone/ cacofone,/ cu aspectul variabil/ personal incontestabil/ de acvilă pripășită/ pe o stâncă rătăcită/ între dealuri pomădate/ și pudrate/ sau ca șaua arcuită/ printre africani zărită/ și printre boxeri pe ringuri,/ precum scobitura-n linguri,/ cu deschizătura lată/ cam umflată/ ori profilul cârn spre ceruri/ foarte predispus la geruri/ cu încredere în viață,/ optimist sau de paiață/ cu-n vârf bilă înroșită/ pe o plită./ excrescență fremătândă/ la mirosuri de izbândă,/ cu-atmosferă inspirată/ pe căi duble d  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Veste trista
de INSULA ALTUIA la: 22/03/2010 17:21:23
jurnalistul timişorean mile cărpenişan, în vârstă de 34 de ani, a murit, luni, la spitalul judeţean de urgenţă din timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, fiind în comă./ directorul spitalului judeţean din timişoara, gheorghe nodici, a declarat, luni, că medicii se aşteptau la decesul jurnalistului, în condiţiile în care starea acestuia se agravase./ “starea acestuia s-a înrăutăţit în ultimele zile şi ne aşteptam să se întâmple asta”, a spus directorul spitalului judeţean din timişoara./ surse medicale au precizat că decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac./ mile cărpenişan a fost internat, în urmă cu câteva zile,  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Discutati online cu George, robotul pus pe vorba
de Daniel Racovitan la: 22/03/2010 15:26:08
george este pus pe vorba si pe shotii. poate discuta cu tine zile intregi incontinuu./ george este un "artificial intelligence avatar", sau pe romaneste un chat-bot. sau un robot vorbaret. / daca stiti engleza va puteti conversa cu el la http://person.jabberwacky.com/george
31 comentarii
modifica
Ce parere aveti despre dragostea virtuala?
de ralyana la: 22/03/2010 13:35:49
internetul se pare ca ofera si posibilitatea de a iubi...ce opinie aveti despre aceste sentimente?sunt ele reale?poate avea un viitor o astfel de iubire?
39 comentarii
modifica
Pe urmele primaverii
de zaraza sc la: 22/03/2010 11:43:22
<img src="http://img265.imageshack.us/img265/1001/dscn1011.jpg" alt="image hosted by imageshack.us"/>
15 comentarii
modifica
Frica
de monte_oro la: 22/03/2010 09:02:57
fara alte comentarii, un text semnat.../ andrei plesu/ 16 feb 2010/ ”ne e mereu frică de ceva şi ne trăim frica voluptuos,lacom, practicând, ca pe un sport agreabil, numărătoarea inversă./ suferim, se pare, de un masochism galopant, cu înfăţişări diverse: ne place să ne cultivăm spaimele, să colecţionăm veşti proaste, să anticipăm catastrofe (sau să le urmărim febril pe cele care au loc aiurea), să degustăm nefericirea altora, să ne simţim înconjuraţi de primejdii iminente./ În această vicioasă înclinaţie, beneficiem de sprijinul nepreţuit al presei, care capitalizează eficient pe seama angoaselor noastre./ ernst jünger obser  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...