arhiva: 23/03/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
singura piele
de Sancho Panza la: 23/03/2010 17:12:57
de atâtea ori ar fi trebuit să vorbim / astăzi plutesc în tăcerea aceasta ca un galion/ cu echipajul decimat de holeră./ / nu vreau pânze noi nici o altă busolă mai degrabă aruncă-mă-n aer / sparge ferestrele / am nevoie de tine ca de singura piele în care mai pot să-mi întorc/ dimineaţa spre nord./
14 comentarii
modifica
j'ai eu une sale gueule, maintenant j'ai une gueule
de om la: 23/03/2010 15:16:17
sa fie adevarat ca sunt artisti pe care nu te poti supara? / titlul este una din afirmatile lui serge gainsbourg referitor la faptul ca in trecut era un necunoscut criticat pt limbajul vulgar, dar in prezent i se accepta limbajul pt ca este cunoscut ;)/ http://www.youtube.com/watch#!v=qznrvl8w5jw&feature=related/
6 comentarii
modifica
am visat că mîngîiam o pasăre și am atins cerul
de batranutragator la: 23/03/2010 11:56:09
își poartă inima în loc de sex. cînd facem dragoste e ca o ploaie cu/ petale de trandafir./ își poartă inima în loc de sex și apoi sîngerează pe dinăutru. cu ochii / larg deschiși, fără nici o umbră de durere. tot opiul din lume nu valorează/ cît macii de pe mormintele săpate în vene./ și în loc de vise, visez viețile sfinților în trupul condamnaților la moarte/ și mi-e teamă, de aceea îmi cuprinde capul între palme și mă alăptează ca pe un copil / cu visele ei./ îmi spune că își poartă inima în loc de sex și vrea să-mi plătească păcatele./ dar nu voi ști niciodată cîte suflete a curățat astfel, cîți bărbați a trimis în rai,/ cîte femei  ...continuare .
12 comentarii
modifica
De ce isi omoara unele mame copiii?
de Baby Mititelu la: 23/03/2010 08:23:09
se intampla ca unele mame isi omoara copilasii. majoritatea marturisesc ca nu-si amintesc nimic. este posibil? omori si uiti.../ nu toate femeile au instinctul maternitatii. nu toate isi doresc copii. / care e responsabilitatea barbatului in infanticid? dar a familiei de origine a viitoarei mame criminale?
30 comentarii
modifica
Femei vs femei
de Baby Mititelu la: 23/03/2010 08:14:15
drept sa spun m-am cam plictisit sa tot analizez razboiul femei vs barbati...l-am cusut, descusut pe toate fetele, pana la urma l-am si inteles. pe scurt, barbatul nu e ca femeia asa cum iarna nu e ca vara. el vine de pe marte, ea de pe venus. deci e clar./ ce ma fascineaza acum e razboiul femeilor. si cred ca pe asta nu-l voi intelege niciodata! / exemple: femei care nu inseala vs femei care inseala, femei singure vs femei maritate, femei urate vs femei frumoase, femei sarace cu duhul vs femei destepte, satenele vs blonde, sanii mici vs cei mari, femei care nu reusesc sa puna mana pe barbati vs femei care pun mana pe barbati buni, nerealizatele profesional vs realizate, artificialele vs natu  ...continuare .
68 comentarii
modifica
Oameni care stiu si tac
de Baby Mititelu la: 23/03/2010 08:02:08
a fost odata-incep asa dar nu e o poveste-o fata pe care o chema eliza. avea douzecisiunu de ani in duminica aceea. s-a imbracat frumos, i-a salutat pe ai sai si a plecat in oras. s-a intalnit mai intai cu prietena ,au vorbit ca intre prietene, si si-a vazut de drum. d.m-a sunat, zice, sa ne intalnim la biserica, are ceva sa-mi dea-un cadou-si vrea sa-mi spuna ceva.../ d. era un baiat mai mare decat ea. frecventa biserica (catolica) si ar fi vrut sa-i faca curte fetei dar ea radea adica "vezi-ti de treaba!", "putem ramane prieteni, atat." in oras se povesteau ciudatenii despre acest d.dar parca nimic nu era important-sau nu se voia sa fie./ slujba se terminase, oamenii se duceau catre casele  ...continuare .
17 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...