Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 24/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Meet Peter
de modigliani la: 24/03/2010 18:03:04
mă numesc peter. m-am născut secolul trecut la montreal. sunt evreu dar asta nu m-a încurcat prea mult. mi-am scris biblia şi pot spune că această scuză, aparent puerilă, îmi va deschide marea poartă. sunt prea bătrîn să mă intereseze cu adevărat ceva dar ştiu că o să vină curînd. nu am de gînd să vorbesc despre neant ori spaimă. după cum am spus deja, sînt prea bătrîn. Şi dacă respir, asta nu înseamnă că mai sînt în viaţă. aş mînca o îngheţată dar m-a trădat dorinţa. aş fute o femeie dar nu ştiu unde să găsesc una. nici dacă mai pot nu ştiu, ultimii ani am fost destul de ocupat. mi-am periat costumul. mi-am deschis venele. mi-am numărat frun  ...continuare .
15 comentarii
modifica
pagină actualizată
de alex andra la: 24/03/2010 17:28:06
la hypermarket emma/ calcă visătoare printre rafturi/ două kilograme de pere/ o plimbare pe țărmul ăla îndepărtat/ briza i se joacă în plete/ unde țineți crema de ghete vă rog/ a și să nu uit pasta de dinți/ pălăria vaporoasă ochii abia i se ghicesc sub voaletă/ și niște mezeluri da da trei sute de grame/ nu din ăia / așa/ rodolphe o ține de talie o părere/ miroase a tutun fin/ cămașa de un alb impecabil/ vezi pe unde calci domnule/ îi atinge ceafa cu buzele o părere/ raionul cu pește/ crapi imenși plutesc în vana plină / plaja pustie/ pietriș și valuri/ soarele la apus/ haideți odată doamnă/ mai stăm mult după dumneavoastră/ / / / / /
32 comentarii
modifica
CETATEANUL INGRIJIT
de Roman Haduch la: 24/03/2010 16:57:55
"articolul 43-din prima constitutie de după 1989 / (1) statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent. / (2) cetăţenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plătit, la asistenţă medicală în unităţile sănitare de stat, la ajutor de şomaj şi la alte forme de asistenţă socială prevăzute de lege"/ articolul 47 din constitutia 2003- nivelul de trai/ (1) statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent. / (2) cetatenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate platit, la asi  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Dictatorul stralucitor
de 1brasovean la: 24/03/2010 13:29:34
<img src='http://1.bp.blogspot.com/_z4fi5fbsztg/sx0qxwcmcai/aaaaaaaaaea/eevaqnp7xok/s320/basescu-ceausescu-antena3.jpg'>/ / dl. arh. camil roguski zice: / "in 1968, cand ne-a vizitat tara charles de gaulle, presedintele frantei, eu am avut sarcina sa ii aranjez unde sa doarma, la palatul din sinaia. / (...)/ la plecare, pe peronul garii, ne-a adunat in jurul lui pe vreo cativa dintre cei care fusesem direct implicati in organizarea sederii lui, si ne-a spus: 'aveti o tara frumoasa, dar sa stiti ca, la fel ca toate tarile latine, nu va iesi la lumina decat printr-o dictatura onesta' ", a povestit arhitectul./ roguski e convins ca basescu este un asemenea dictator "onest",  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Un semnal de alarma pentru Romania
de sami_paris74 la: 24/03/2010 12:54:50
<a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img709.imageshack.us/i/blondacersetoare006.jpg/'><img src='http://img709.imageshack.us/img709/2730/blondacersetoare006.jpg' border='0'/></a>/ eu sunt tare suparata,nu stiu cum pot sa vada unii viatza in roz?eu o vad albastrà impreuna cu pisica mea "miorlailà miau"ea vede mai bine ca mine pentru ca este mai tinara .tot in acest loc dormim noaptea impreuna,va avertizez ca am sac de dormit! iar politia franceza nu se baga cind ne vede impreuna , fiti siguri ca nu au voie sa aresteze pisici.<a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img38.imageshack.us/i/blondacersetoare003.jpg/'><img  ...continuare .
37 comentarii
modifica
the human game
de batranutragator la: 24/03/2010 12:00:13
mă uit des în oglindă fiindcă îmi place să văd chipul lui dumnezeu. în vitrine admir mersul lui dumnezeu și cînd mă cac, miros căcatul lui dumnezeu. / umblu în tenișii lui dumnezeu, în blugii lui, în cămașa lui. îi fumez țigările, îi beau cafeaua, îi citesc scrierile și cînd fac sex, o fac dumnezeiește, în trupul lui, cu femeia lui. / deschid televizorul lui dumnezeu. și văd lumea lui în care se prăbușesc avioane, imperii, clădiri, oameni, și apoi toate poveștile de dragoste în care cineva pleacă înainte. / e cutremur peste tot, îmi simt inima cum bate, știu că-mi vine și mie rîndul, nu poți să-ți iei vacanță din trăit. beau din via lui dumneze  ...continuare .
62 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...