arhiva: 26/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
suras de copil batran
de Roman Haduch la: 26/03/2010 19:08:10
petre tutea cand a fost pus in libertate , dupa ani multi traiti in inchisoare , a refuzat sa semneze biletul de liberare. in sistemul socialist nu exista libertate, acum, oare, exista?
22 comentarii
modifica
Din parcare...cea mai tare.
de munteanu rodica la: 26/03/2010 16:35:44
să ne întelegem bine …/ eu sunt cea care se pricepe,eu sunt cea care ştie , întelege întelesu’ şi neânţelesul carele ieste el.eu sunt cea care afirmă şi confirmă, care primeşte cu bratele deschise pe tot omul,cea care-l acceptă , laudă şi cântă.nu va puneti cu mine ştiu să scriu(întreg alfabetul) versuri, chiar si proză.fac conversaţie la toate nivelele , nivelurile şi stiţi ceva?/ chiar îmi iese:)).sunt convinsă,perfect convinsă pentru că întotdeauna am cu cine să vorbesc să dialoghez.de fapt sunt convinsă că monsieur jourdain era un mic copil pe lingă mine:) pentru a vă demonstra ,cândva voi tine ţine un monolog despre iubire,viaţă,şi minciună  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Discutie intre Ahmad, arabul musulman si Itzik evreul
de philo la: 26/03/2010 11:47:50
@/ discutie intre ahmad, arabul musulman si itzik evreul/ ahmad: voi, evreii, ati venit la palestina si ne-ati alungat, desi era tara nostra draga. in locul satelor noastre ati facut orase evreiesti si noi stam in rezervatiile din cisiordania si gaza si mincam pamint./ de altfel voi nici nu sunteti evrei./ aia veniti din europa sunt cuzari./ aia veniti din rusia sunt crestni./ aia din teiman si india au singe de arab./ cei din etiopia - crestini, etc./ daca lasam in israel doar aia cu singe evreiesc pur, din cei 5 milioane ramin doar un milion. cu ce 1,4 milioane de arabi din israel, tara va deveni araba si vom veni acolo din cisiordania - 3,5 milioane de arabi, din gaza - 1,4 milioane de a  ...continuare .
6 comentarii
modifica
.
de verra la: 26/03/2010 09:53:41 modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: