arhiva: 28/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lumeeeeeeee Lumeeeeeee
de lafemme la: 28/03/2010 21:23:33
am un anunt foooooarte important de facut./ atentiune!/ astazi, 28.03.2010, la ora 8.15, celebrul/celebra tuxedo a scos de sub tuxul ei o fetita mica mica si frumoasa tot, urlatoare si momentan nemultumita. / gasca care statea de paza a varsat la propriu lacrimi de bucurie. adica tata si pretene intr-un hal fara de hal de la atata emotiune. mamica dezorientata./ aaaaaaaa! personal sunt tare emotionata de eveniment. so ... nush de ce dar am simtit nevoia sa va spun si voua ce s-a mai intamplat astazi./ so.... let's drink virtual beer/ champagne/ fine wine/ si nu in ultimul rand, hai sa ne veselim:/ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Armata Romana la Stalingrad.
de philo la: 28/03/2010 21:14:31
/ / armata romana la stalingrad./ intre alb si negru exista 2000 de culori./ asa spun fabricantii de pinzeturi./ regele boris al bulgariei a stiut si el./ antonescu nu a stiut./ spun asa: fata de politicienii de azi, antonescu era un patriot adevarat [chiar daca a ucis evrei]./ a avut parte de un proces regizat si astazi este considerat erou. procesul acela a contribuit la faima lui./ chestiunea e ca este uman sa tinem minte doar faptele bune ale unui decedat prin proces regizat [ma repet, stiu, dar vreau sa fiu explicit]. antonescu a avut si defecte, ca oricare din noi. crestinii spun ca doar hristos nu a gresit. greselile mele au repercursiuni asupra unuo grup restrins de oameni. gres  ...continuare .
5 comentarii
modifica
baticuri rosii
de INSULA ALTUIA la: 28/03/2010 16:14:20
primăvara îşi pune / cămaşa subţire / vibrează şi pielea se / încreţeşte uşor / peste omoplaţi / porneşte / spre inima / parcului / adăpostul / unor fiinţe ciudate / ca vegetaţia de pivniţă / unele se tîrăsc altele / sar elastic / sunt nişte plăgi pe / trupul luxuriant / apar de sub clădiri / sau tuneluri fără capăt / pestriţe / de la silueta unei anelide / şi lăcusta complicată / devorează pe tăcute mierea. / / casele sunt legate / între ele de cearceafuri / proaspăt scrobite / cu baticuri roşii pe cap / ferestrele înalte / îi trimit bezele.
2 comentarii
modifica
SAPTAMANA MARE
de Tot Areal la: 28/03/2010 14:18:18
am gasit o poezie a celebrului meu buzoian vasile voiculescu, scrisa chiar in saptamana patimirilor!/ pe cruce/ iisus murea pe cruce. sub arsita grozava/ palea curata-i frunte ce-o sangerase spinii/ pe stancile golgotei tot cerul palestinii/ parea ca varsa lava./ si chiar in clipa mortii hulira carturarii/ cu fierea otelita il adapau strajerii.../ radea cu hohot gloata cu spasmele durerii/ si-l ocarau talharii./ zdrobita, la picioare-i zacea plangand maria/ si-adanc zbucnea blestemul din inima-i de mama/ alaturi magdalena, in lunga ei marama,/ tipa vazand urgia./ departe ucenicii priveau fara putere.../ n-aveau decat sa fuga in lumea cea pribeaga/ cu el se naruise nadejdea lo  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Sa ne casatorim, sa nu ne casatorim, sa ne casatorim...
de Baby Mititelu la: 28/03/2010 11:26:39
casatorie sau concubinaj? / vazand ca timpurile sunt cum sunt, ca oamenii sunt cum nu sunt, in ce credeti mai mult si mai bine: in casatorie sau in concubinaj?
34 comentarii
modifica
La multi ani de Florii!!!
de Baby Mititelu la: 28/03/2010 11:23:03
toate florile din lume vi le daruiesc! pe alesele, pe culesele.../ numai bine si frumos in vietile voastre!
5 comentarii
modifica
Bancuri
de Baby Mititelu la: 28/03/2010 11:20:40
- john! - da, sir! - unde este cainele? - facea politica si l-am impuscat! - cum ti-ai dat tu seama ca facea politica? - manca rahat in gradina. / in fata unei gradinite, se plimba agitat de vreo 10 minute un barbat. educatoarea: - buna ziua! asteptati un copil? barbatul: - nu doamna, asa sunt eu, gras!!! / doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam. - e binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. totul va renaste acum din nou. - nu ma speria! spune celalalt.. tocmai mi-am inmormantat soacra.../ / la tribunal se audiaza martorii: - cand ati vazut ca inculpatui intentioneaza sa-si arunce soacra de la eta  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ma paste nostalgia omului inghitit de multime. Nu vreau sa pierdem nimic doar pentru ca suntem prea multi
de trestiafatala la: 28/03/2010 08:48:39
scuzele pentru felul in care am scris or sa vina si la final. dar mi s-a parut mai important sa scriu acest monolog chiar la aceasta ora. / sunt eu mai intreg la minte cand ma apuc sa scriu treaba asta? nu stiu, dar dupa aia mi-ar fi prea lene si ma stiu. ata ete./ el era un filosof amarat intr-o cafenea urata. si plina de scrum./ deci am pornit sa scriu. si era plin de cerneala si cu haine roase de timp si umplute de creta. de ce ii zic filosof (imi place cuvantul <philos> care provine din greaca si inseamna "iubire pentru")?/ nu pentru ca imi place cuvantul la modul etimologic, dar merita sa il expun macar la modul cel mai banal, pentru ca m-a facut sa-i sorb cuvintele, fara sa pot  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ritual
de anaisanais la: 28/03/2010 03:34:11
-da-mi mana!inchide-ti ochii si paseste alaturi de mine./ stiu,stiu ca iti este teama.ssst!ma auzi?auzi padurea cum se foieste in asternut?/ eu te voi trece dincolo.prin covorul misunand de vietati si de cadavre vom pasi ca intr-un dans si nu vei sti cand ai invatat pasii. lasa in urma,lasa-i in urma!nimeni nu va veni dupa tine si dupa numele tau se va asterne tacerea./ nu-ti fie teama,ti-am mai spus.nimic ce trece nu va fi uitat. iti vei mai aduce aminte uneori ,ca atunci cand visul se risipeste fara a te parasi toata ziua....si nu vei sti./ vei crede ca eu sunt singurul si unicul si ultimul. si eu voi da din cap a confirmare. / lasa-ma sa fiu eu cel ce te trece dincolo. jos misuna zane r  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...