Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 04/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
spirala
de lyus la: 04/03/2010 23:39:24
/ am invatat sa scriu cu talpa piciorului/ nimic deosebit/ am inceput sa alerg cu gura larg deschisa/ nimic deosebit/ / sunt trei zile de cand/ s-au intors cocorii cei veseli/ imaginaza-ti pupilele lor / imagineza-te in ele/ in hrana lor/ sunt trei zile de cand/ sunt visator/ iar cocorii inca nu s-au intors/ am invatzat ca cerul nu e pamant/ mai marele alb este ascuns/ am invatzat ca talpa siesi/ alerga uneori cu gura deschisa
2 comentarii
modifica
oglinda
de barclay la: 04/03/2010 23:37:27
/ împătur cuvintele în patru/ două câte două/ în stânga fiecare/ alcătuiesc un nord/ mă port pe braţe de-o vreme, nu în tainic răsfăţ sau aduceri aminte ci în neputinţa de a fi când totuşi exist.../ să te priveşti..să spargi oglinzile/ să fi fost...să primeşti piatra,să te aşezi încet în linişte apărat,să te refugiezi,înţelegi tu,toate acele manifestări de laşitate.....să tânjeşti ereticul,să vezi încă să vezi curajul aproape demenţial al solitarului,omului liber....să te îngroape un prieten...să te îneci în ceasuri grele,să te întorci înăuntru-ţi scormonind un dor de tine de şoapte...să sti că ai trecut...să nu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
concurs foto luna martie
de dorele la: 04/03/2010 23:16:26
se declara deschis concursul foto al lunii martie, "muguri si vlastare"!/ regulament (supus dezbaterii):/ -maxim trei foto/concurent;/ -foto nu au mai fost postatate pe "cafenea";/ -participantii la concurs au liberul arbitru de a participa la vot, exceptand propria creatie;/ - nr. minim de participanti:5, in caz contrar, concursul se anuleaza;/ -foto copici doar cu acordul tutorelui legal;/ -foto de calitate tehnica decenta, neblurate si fara data;/ -participantii au dreptul de a inlocui o foto, cu conditia de a le inlocui pe toate;/ -fiecare foto va avea un titlu;/ / concursul se desfasoara in perioada 05.03.2010- 03.04.2010 orele 22 ora romaniei; / punctaj: locul i= 15pc; locul ii= 10p  ...continuare .
108 comentarii
modifica
psychocandy
de batranutragator la: 04/03/2010 23:15:18
te-am dat cu capul de pereți tată, am izbit pînă-ți curgea ceară din nas / dar nu te-ai supărat, aveai o liniște cumplită, țineai buzele închise / pleoapele odihneau într-un somn de statuie. îmi părea atît de rău că m-am revoltat,/ că m-am împotrivit felului tău de a fi - dar erau toți acei oameni care se distrau și rîdeau de mine,/ erau acele guri din care veninul curgea asemenea vinului la beție./ un roi imens de corbi înfășura aerul pe aripi, mă lăsa fără suflare. știu,/ ai fi împărțit ultima bulă de aer cu mine dar nu puteai deschide gura, / simțeam cum într-un fel anume, din spatele ochilor închiși, mă priveai și-mi mîngîiai pieptul cu gîndu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Sfirsit de zi
de marco_for la: 04/03/2010 22:59:31
batrina numara incet banii.o facea de obicei,seara cind baietii o lasau singura in casa.casa de la masinute.scooterul.avea pe fata o grimasa.obrajii cazuti si un pic umflati ii atirnau parca si mai grei.ochii pe jumatate deschisi sau pe jumatate inchisi se uitau din cind in cind pe sub sprincene,la putinele masinute ce inca se invirteau. se ciocneau cu un zgomot amortizat de cauciucurile de protectie.ridica instinctiv capul,dupa care isi continua numaratoarea insotita de miscarea lenta a buzelelor.zece…douazeci..treizeci…patruzeci…fusese o seara slaba.lipsa fiilor ei confirma din plin acest lucru.in caz cintrar,cu siguranta roberto sau daniele ar fi fost acolo.dar asa, fiecare dintre e  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Vis
de madibusoi la: 04/03/2010 21:09:40
o lume paralelă se desfăşoară, o primăvară altfel mă răscoleşte/ din vasele ciobite visele îmi sorb amintiri netrăite/ Îmi închid urechile şi aud ecoul vocii tale cum străpunge/ de departe zâmbetul de pe buzele adormite.../ o dorinţă nespusă se împlineşte, o noapte nesfârşită răsare/ lucirile clipei abia simţite aprind scântei de vis/ Îmi fremăt simţurile încleştate şi te privesc/ aici, aproape, ireal în umbra amintirii viitoare.../
comenteaza!
modifica
SEISM IN CHILE
de Roman Haduch la: 04/03/2010 17:09:01
nu suntem cu nimic mai buni decat cei din chile. iti pasa de cele 800 de persoane decedate (pana la momentul curent)? daca nu iti pasa , de ce nu iti pasa? daca iti pasa , ce faci?/ astazi e 4 martie 2010. in urma cu 33 de ani seismul de 7,2 richter a părabusti zidurile ce-i desparteau pe oameni astfel ca la ora 21, 30, oameni care pana atunic nu - si vorbeauz desi erau vecini " de-o viata" comunicau plini de recunostinta unii cu altii./ .........dumnezeu sa ne ajute sa comunicam cu drag , miez si recunostinta, sa ne interesam unii de altii, in vremuri de pace , de sanatate si stabilitate tectonica . amin!
5 comentarii
modifica
Cutermurul din 1977, supraestimat?
de Daniel Racovitan la: 04/03/2010 16:40:29
"cu 33 de ani in urma, la ora 21:22, romania era zguduita de un cutremur de 7,2 grade pe scara richter, ramas in istorie ca seismul care a lasat in urma cele mai multe victime si cele mai mari pagube in tara noastra. bilantul cutremurului din 4 martie - 1.578 de oameni si-au pierdut viata, dintre care 1.424 numai in bucuresti. la nivelul intregii tari, 11.300 de oameni au fost raniti si in jur de 35.000 de locuinte s-au prabusit." / sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6989675-video-arhiva-33-ani-cel-mai-devastator-cutremur-din-istoria-romaniei.htm/ bineinteles, chiar si o singura victima e prea mult. / acum, privind la nivel mondial, de ex. ce s-a intamplat in haiti, in chile, sic  ...continuare .
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...