arhiva: 05/03/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
continuare
de marco_for la: 05/03/2010 21:24:42
mijii ochii si se uita pe fereastra dreptunghiulara ce dadea spre pista./ baietii,un rus si un bulgar aproape terminasera treaba./ -mongolo, stinge luminile si opreste muzica./ un sunet puternic rasuna din boxele care ramasera fara current./ -daca eu iti spun ca esti handicapat,imi zici ca ma iau de tine.normal ca se duc dracu toate aici.si amplificatoarele si boxele.300 de eura ne-au costa sa le facem ultima data.cobori mai inti volumul, dupa aia opresti amplificatoarele si la sfirsit opresti curentul.dar cu cine vorbesc.tu deja esti high.ia uite ce ochi ai.te ascunzi si fumezi toata ziua ca un timpit.nu vezi ca nu iti face bine.una din zilele astea o sa-ti calezi creierul./ mai trase un  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Nush de ce
de modigliani la: 05/03/2010 20:07:59
dar simţăsc nevoia a spune că vă urăsc pă toţi, la grămadă şi pe fiecare-n parte, individual./ bine, evident, majoritatea-mi sînt indiferenţi, p-acia. dar pe cei care nu-mi sînteţi indiferenţi, vă urăsc, bă./ ce dreaq. / nu mai vorbesc cu voi, pînă nu vă cereţi scuze că existaţi./ apropo, că tot tot e democraţie şi enternetul suportă tot felul de confe idioate, de ce existaţi?
23 comentarii
modifica
Carneţelul roşu (3) - Aprobarea
de adynet1 la: 05/03/2010 19:32:10
<a>carneţelul roşu)1- tatăl</a>/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24150/carne%c5%a3elul-ro%c5%9fu/1/ <a>carneţelul roşu(2)- fiul</a>/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24156/carne%c5%a3elul-rosu-cap-2/1/ / decorul: patruzeci de guri căscate, şaptezeci şi nouă de ochi ce nu clipeau( aveam şi unul chior printre noi), vreo cincisprezece inimi înamorate de fetişcane (din acelea pentru care inteligenţa reprezintă cel mai sexy element la un bărbat) şi-n rest... linişte, linişte, linişte..../ kedorsian, acel munte de om cu umeri laţi şi-un cap impresionant cu frunte îngustă, nas coroiat si buze cărnoase, proeminente, care-i justificau porecla "cloncanul" ce i se l  ...continuare .
8 comentarii
modifica
cîteodată păsările zboară înlăuntrul lor
de batranutragator la: 05/03/2010 17:57:13
mă trezesc în ochii ei la fel ca în ochii păsărilor de pradă/ pictate pe un cer expresionist./ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ / ~~ / ~~ ~~ ~~ în pulsul vederii doar o cușcă goală,/ negustorul de porumbei mort, scrisorile netrimise – o liniște de parcă toată lumea s-a oprit pentru moment. / păsările au zborul mut în tablouri, la fel plecarea ei / noaptea,/ pașii miros pînă departe, aerul taie prost ca o lamă veche./ țipătul e un maț lung care se deșiră dintr-un phoenix căutînd gaura din cer./ / dincolo,/ o lumină curge de la piept spre pielea fină de pe vîrf. da, soarele îți mîngîie bărbăția și nu trebuie să-l plătești. aerul e mai dulce decît orice femeie./ vî  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Nivel de trai
de Roman Haduch la: 05/03/2010 17:02:30
1989- uraaaaaa! uraaaaaaaa! ceausescu nu mai e! ole! olee! olee!/ au trecut 20 de ani./ avem libertatea de a exprima opiniile politice? in capela politica? avem opinii politice?/ ce se inampla de fapt cu lumea? cine este bau baul care face cip! cip! fara cip nu poti cumpara , vinde etc. / apocalipsa relateaza despre semnul fiarei./ moralitatea este facuta franjuri in numele libertatii./ se apropie 8 martie 2010 , cum cinstesti femeile din viata ta? ignori matusa, ignori, sora , ignori fiica, ignori frumoasele fete enigmatice si cuminiti care viziteaza mai des ori mai rar cafeneau.com./ inchei dorind plinatate sufleteasca si gustari sanatoase tuturor fetelor pe care le cunoaştem si de  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Dragului meu
de INSULA ALTUIA la: 05/03/2010 16:32:45
-domnule filimonescu de ce ati venit in ultima clipa?/ -de cind expectorati singe?/ -de trei ani,raspunde tata speriat./ imediat i-a facut internarea iar mie mi-a dat diagnosticul neoplasm laringo- faringian gradul patru,am inlemnit si am inceput sa pling fara sa ma poata opri nimeni./ -ciao caius,ce mai faci?/ -ciao lizica sunt rezident aici./ il descos ce se va intimpla cu tata in cazul lui ,doar am copilarit pe aceeasi strada./ -lizica din pacate v-a fi desfigurat o sa-i facem traheostomie si nu o sa mai vorbeasca./ dupa vreo patru ore ditrusa il vad pe tata cu o canula in git am avut puterea sa-l ajut sa stau ore in sir cu el tabarita de durere./ -tati ma auzi?/ da din cap ca da./ - vrei  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Filmul "Căderea Berlinului" si concedierea lui Alexandru Balaci de la radio.
de philo la: 05/03/2010 12:49:10
@/ filmul "căderea berlinului" si concedierea lui alexandru balaci de la radio. de la radio./ motivul?/ scrisese ca actorii care i-au interpretat pe hitler şi stalin au jucat amandoi foarte bine./ alaturarea numelor l-a costat slujba./ bine ca nu a intrat la puscarie./ pe vremea mea circula un banc periculos dupa cum urmeaza:/ un anticar a intrat la jilava. motivul a fost ca a ornat vitrina cu pozele marx, enghels, lenin si stalin si dedesupt pusese niste carti nou primite, printre care "mizerabilii" lui v. hugo/ cu acel balaci bancul a devenit realitate.
4 comentarii
modifica
De azi e primavara!
de diana vlase la: 05/03/2010 12:05:26
soarele si-a facut loc printe perdelele sidefii si s-a cuibarit pe chipul tau. acum imi straluceste in ochi. m-a trezit. degeaba ai ochii inchisi, iti vad pana-n sufletul linistit, care nu vrea sa calce in garsoniera noastra. zboara aiurea, in galaxii indepartate, zboara iute, spre locuri unde gandul nu are voie sa se odihneasca./ iti privesc genele care abia se misca, sub impulsul imaginilor pe care nu ti le vei mai aminti, cand iti vei deschide portile sufletului si imi vei lasa fiinta sa o recunoasca pe a ta./ zambesti… zambeste, iubitule! de azi e primavera!
9 comentarii
modifica
teama
de lyus la: 05/03/2010 07:47:49
/ picaturi.. secrete/ o viziunii a iubirii mele destramandu-se/ pierdut in tinutul salbatic al durerii/ in oglinda, in ochi-mi mari/ a tipa- tipare/ / picaturi...secrete/ timpul se scurge pe sine/ chipuri de lemn din visul meu/ teama doar teama si mai multa teama/ o rugaciune imediata spre tine/ ridica-te/ e o minune sa lacrimezi/
3 comentarii
modifica
dimineata devreme
de lyus la: 05/03/2010 07:45:51
/ treaz/ pat si scaun-aceeasi geometrie/ vreau sa fug/ micul dejun inversunat / si mama/ sufar de zile/ sufar de deochi-/ treaz in ziua 30/ patul sta in adormire/ scaunul in filosofare/ de soarte/ nu simt fum de tigara/ deci tata a reusit cumva/ sa nu mai fie/ vreau sa fug/ dar ochii ma privesc de sus/ si nu ma lasa/
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...