arhiva: 06/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ghicitoare
de Apoll la: 06/03/2010 23:52:17
<a>a</a>re-un schepsis vertical/ <a>c</a>u un scop mai amical,/ <a>r</a>acordarea-i imprimată,/ <a>o</a>drasla-i specificată,/ <a>s</a>cotocind de sus în jos/ <a>t</a>abla-ți este cu folos,/ <a>i</a>nițiala face mult,/ <a>h</a>ai poeți,că vă ascult!/
14 comentarii
modifica
exit
de alex andra la: 06/03/2010 19:22:24
curând o să-ți cadă toate penele/ o să-ți pierzi albastrul din priviri/ cerul o să-ți alunece la picioare/ și iarna ți s-o piti sub streașină/ ce-ai să te faci/ fată fără pene strălucitoare/ murmur în sloiuri de gheață am să mă fac/ spune fata cu penele în declin/ și albastrul prelins pe obraz/ cu un cer cocârjat la picioare/ și cu iarna în banduliera timpului/ am apus / și mâine am să apun iarăși/ de mă lași / de se întâmplă/ la tâmpla serii o să pun o floare albastră/ un cer ridicat în văzduh/ și o iarnă cu picioare moi/ /
12 comentarii
modifica
Anotimpuri
de anadaria la: 06/03/2010 16:27:45
o gara si-un tren./ gara, mica si cenusie, cu o fereastra-ngusta langa care palpie un opait stingher. si langa ferestra o banca goala, ca un copac fara frunze./ trenul- fuior de abur peste campia adormita./ anotimpuri. unele se termina, altele incep./ campia-ncepu sa alerge-napoi si cerul se facu tot mai mic printre dealuri uscate./ trenul asta are aceeasi soarta ca toate trenurile. duce poveri si oameni./ oameni putini./ - bunicule, mai mergem multa vreme?/ - mergem copile. mergem pana ajungem./ copilul avea obrajii albi ca cerul diminetii. ochii batranului erau boabe de struguri albastri intr-o vie brumata./ - cat mai este pana vine iarasi vara?/ - un an, copile. un an mai este./  ...continuare .
5 comentarii
modifica
n-o să mai ningă...
de juli la: 06/03/2010 10:27:20
n-o să mai ningă.../ te joci / să nu-mi spui, ca un păgân, că nu ştii!/ e toamnă, ceaţă, ploi... / nu mai rămân în jocul tău./ să fii... mi s-a părut o clipă că ai fi vrut să fii./ deasupra noastră / necunoscut îndemn de-o clipă / a fost,/ numai ecou, semne din amurg/ ce leagă suflete şi stele./ aud cum timpul rumegă tăcut,/ bate vânt,/ norii se strâng în jur,/ şovăi să fug şi,/ ceasul mut să stăruie-ntre noi./ nevisarea-ntoarsă/ ne dă uitării şi n-am mai fost nicicând / călători... / rolia/
17 comentarii
modifica
Secretul zilei de nastere-3
de Baby Mititelu la: 06/03/2010 09:06:28
21. sociabilii/ personalitate comunicativi si foarte deschisi catre ceilalti, cei nascuti pe 21 au un talent social innascut. detin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, inveseli pe oameni. se remarca la petreceri sau alte evenimente mondene. sunt plini de vitalitate, iuti la minte, talentati. au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. provocarea, pentru ei, este canalizarea aptitudinilor catre scopuri precise si perseverenta in atingerea lor./ defecte instabilitate, lipsa de disciplina, superficialitate, tendinta de a se risipi in mai multe directii fara sa finalizeze./ dragoste sclipitori si plini de farmec, nu intampina nici o dificultate in a le  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Secretul zilei de nastere-2
de Baby Mititelu la: 06/03/2010 09:03:10
11. inspiratii/ personalitate cei nascuti pe 11 sunt dintre "cei alesi". se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. au forta morala, sunt intelepti si diplomati. le place studiul. pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor manifestari parapsihice./ defecte lipsa de realism, exaltare, excentricitate, aroganta, individualism./ dragoste sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. au nevoie de un partener de viata cu  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Secretul zilei de nastere
de Baby Mititelu la: 06/03/2010 08:51:33
secretul zilei de nastere/ / fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie, care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata./ 1. liderii/ personalitate fire puternica si independenta. spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. gandire rapida si foarte inventiva. majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti./ defecte graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, ind  ...continuare .
19 comentarii
modifica
devenire
de irma la: 06/03/2010 08:51:19
"pretinzand ca e un barbat indragostit, a devenit un barbat indragostit"/ asa o fi?
25 comentarii
modifica
îmi cer scuze că exist
de barclay la: 06/03/2010 02:17:35
exist/ sumbra certitudine că toate se termină înainte de a fi fost,de a fi trecut sau de a fi atins acel"ceva" ne lasă singuri o dată în plus în obsesia noastră de a"fixa" totul..aspru şi neînţeles cuvânt/ geometria pierdută nu ţi-o redă deşertăciunea.../ nu am nimic din măreţia exploratorului pământuilor necunoscute şi a lumilor misterioase,nici din cutezanţa prometeică - nesfârşita lui nemulţumire sau singuratate...cum probabil cu siguranţă nu aş fi fost o altă louise d orleans.../ / nesemnificativă existenţă a mea../ lipsită de orice armonice/ mârâit unic.../ tradus în limbi vernaculare,numai de noi ştiute.../ pentru tine ură/  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...