Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 09/03/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce China???
de Intruder la: 09/03/2010 20:25:14
"1. because the world needs more asian massage parlor jokes/ 2. because everything in china is wack and fucked-up and backwards, unlike in the west/ 3. because asians are inscrutable, as are their customs"/ poza o gasiti <a href="http://www.huffingtonpost.com/disgrasian/that-chinese-sperm-bank-p_b_181379.html">aici</a>/ scopul confei: azi e ziua barbatilor. :pp / /
7 comentarii
modifica
doi ani
de INSULA ALTUIA la: 09/03/2010 17:14:46
doi ani,/ de risipă pentru ca eu trăiam prin tine,,în gînduri, in vis ,în tot ce înseamnă rădăcinile iubirii mele incomensurabile./ mi-ai intrat in singe ,voi face tot ce pot sa uit totul./ acum sunt searbădă şi fară noimă ,dar sunt sigură ca vei plăti, fiecare/ lacrimă va fi plătită,am fost împreună pretutindeni chiar şi în ură..../ .m-ai trădat!!!!!/ imi doream sa fiu fericită ţi-am spus-o pe toate căile./ mă retrag într-un colţ de umbră ,care să-mi lumineze drumul pe care o sa-l străbat de aici înainte./ s-a prbăuşit fundaţia pe care am clădit-o noi prin scopuri,vise,speranţe,/ sunt prea orgolioasă sa ma uit înapoi./ in acesta clipă plec şi n  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Pensia de moarte ( 1 )
de Tot Areal la: 09/03/2010 15:41:37
pragul/ „voi trăi?”...”voi muri?”/ Întrebarea...ca un spin perfid!...cu doi ţepi... ca un cuţit cu două tăişuri...”/ Îi rodea carnea tot mai adânc!... ce simplă i-ar părea viaţa dacă i-ar şti răspunsul... Îşi aminti titlul interviului cu doctorul turianu- „medicul – la pragul dintre viaţă şi moarte”...”viaţă şi moarte...”. s-a întâmplat de câteva ori...i s-a părut apoi, un prag ...ca oricare... parcă s-ar fi molipsit şi ea de virusul hamletian. e la modă, în tot felul de variante, de viziuni... strigăt de moarte!... strigăt de viaţă!.../ asculta la radio o emisiune despre eminescu. scrisorile. „artişii, scriitorii întotdeaun  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Necazul cel mare-VII-Berth
de fijahul la: 09/03/2010 15:19:34
s deschise cu piciorul uşa trenului aflat într-o goană nebună. aerul rece al nopţii năvăli cu furie pe culoarul îngust şi slab luminat, iar s trebui să se ţină bine de mânerul ruginit al uşii acum complet deschise spre exterior. fără a-şi lăsa faţa pradă vreunei expresii coborî pe ultima treapta şi se aruncă în gol. În urma sa uşa începu să se bălăngăne scârţâind sinistru. trenul disparu în noapte./ drumul cu pietre mari, şlefuite dar năpădite de buruieni şerpuia printre dealurile golaşe. nu mai trecuse de multe vreme cineva pe acolo, iar indicatoarele prăfuite, doar printr-o minune mai stăteau drepte. cu pas vioi şi zâmbet larg, s apăru ca din s  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Idiotul Numa-Numa, sau O-Zone pe steroizi
de Daniel Racovitan la: 09/03/2010 14:58:17
ce se inatmpla cand combini dragostea din tei (o-zone), concursul american idol si tembelism cat cuprinde? / asta:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ho2vjo_umms&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ho2vjo_umms&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
13 comentarii
modifica
Sa mai spuna cineva...;)
de monte_oro la: 09/03/2010 14:15:46
...ca n-avem... autori in romanica... si ca nu se castiga, autor fiind. amu... ce fel de drepturi or fi fiind, nu_sh... / ”veniturile din drepturi de proprietate intelectuală i-au adus unui bucureştean din sectorul 1 al capitalei 23,6 milioane de euro în 2008, adică mai mult de un euro pe secundă, ceea ce îl plasează pe primul loc într-un top al celor mai mari venituri./ euro/ 08 mar 2010 euro/ / euro/ În total, 90 de persoane au câştigat din contractele de drepturi de autor mai mult de 500.000 de euro fiecare, potrivit datelor direcţiei generale a finanţelor publice bucureşti./ pe locul doi se află tot un bucureştean din sectorul 1, care a încasat din vânzarea acţiu  ...continuare .
9 comentarii
modifica
incet pe crupa calului negru
de lyus la: 09/03/2010 13:32:56
/ / incet pe crupa calului negru/ incet sa nu ma adorm./ caietul alb,caietul albastru/ puse la corectat de catre tine/ caietul alb, caietul albastru/ insemnate de tine.../ ploaie de iarba-cerurile/ toate odata./ intrebandu-ma de ce tu,/ dulce adormire,/ in ochii calului negru respirat/ mi se prefac nevederile/ in vederi,/ mi se imbratiseaza clipele/ netacerii.../ ploaie de ea,/ printe cai de negru/ salbatici,/ salbatice...
1 comentariu
modifica
be.nign
de batranutragator la: 09/03/2010 12:53:54
nu știu dacă trebuie să-mi pese de tine, în fiecare an se sinucid un milion de oameni/ și asta mă face să mă gîndesc la carnea în care mă reflect, la ce naște din ea/ o oglindă cu două fețe cîntărind 84 de kilograme pe care sistemul meu nervos o împarte în/ tot atîtea kilograme de cioburi mărunte/ la fiecare 40 de secunde mai moare unul și mi se înnegrește cîte o bucată de piele/ la fel ca partea din spate a peliculei de argint / nu știu dacă voi putea face o singură față jocului, să arăt cîte un zîmbet oricui privește în mine/ sau trebuie să mă prezint cel ce sînt, în costum alb de cocaină/ izbindu-mă de pereții vătuiți căutînd locul în care s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
"Ce-o mai face domnu' Melcu?"
de Intruder la: 09/03/2010 12:46:06
cautari recente: / "ziua ta"/ "in vremea acelea era altfel sau la vremea aceia era altfel"/ "www cafeneava "/ "coperte"/ "porc alb"/ "sex"/ "super"/ "pula"/ "el "/ "imagini pictura siskin"/ "te iubesc"/ "peisaje siskin"/ "barbatii"/ "secretul zilei de nastere"/ "clopote"/ "perle"/ "perlele cafenelei"/ "nightwish"/ "poveste de dragoste"/ "poveste de iubire"/ "motto nunta"/ "ludmila"/ "heinrich boll"/ "comentariu cuvant tudor arghezi"/ "poate la tine ma mai gandesc"/ "in vremea acelea era altfel sau la vremea aceia era altfel"/ "primul tratat de iubire"/ "ramane o treime din voturi"/ "mircea eliade"/ "iei" / rugaciunea costa 8 secunde - textul costa mai mult. aleger  ...continuare .
51 comentarii
modifica
Clopote
de Ralucsa la: 09/03/2010 11:39:15
clopote/ clopotele sunau trist si aerul ingreunat de plansetele copiilor si bocetele femeilor apasa sufletul lui cristian , sufocandu-i simtirile si gandurile. statea in fata mormantului, impietrit , cu mainile lasate pe langa corp si cu privirea atintita spre groapa neagra. capul ii era limpede si totusi nu se gandea la nimic. spre sfarsitul slujbei, gerul se cobori spre pamant , intra prin cojoacele oamenilor veniti la inmormantare si ii indemna sa plece spre casele lor. cuvintele parintelui se risipeau in vazduhul greu si femeile se oprisera din plans. cand prima lopata de pamant lovi sicriul , cristian se cutremura . lacrimile ii stateau in ochi impiedicandu-i sa vada cum sicriul incet  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ce va doresc eu de 8 Martie
de om la: 09/03/2010 02:17:36
-pai sa revina moda femeii rubensiene ca sa mai mancati si voi ca lumea normala :) / -pai sa va faca cadou ai vostri berbanti niste schiuri, deoarece restul "echipamentului" il aveti :)/ -pai sa va vina mintea la cap si sa nu mai propovaduiti yoga si vegetarismul 1/2 voastre cele mai bune :)/ -pai sa ne iubiti si sa ne dedicati poezii pt ca meritam din plin :)/ hai sa fiti iubite asa cum vreti voi si mai discutam la anu' :)/
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...