arhiva: 01/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce simti?
de Valentinemernic la: 01/04/2010 22:53:31
se strang pereti in jurul meu, e atat de greu/ ma simt asa ciudat de parca n-as fi eu/ singur in casa, m-asez la masa, mai bine lasa/ si-aud aceeasi voce "chiar crezi ca le pasa"/ cum e cand intri-n casa si nu stii ce sa faci?/ ce simti cand vrei sa spui ceva si toti iti spun sa taci?/ ce simti cand toate-ti cad in cap dar tres-apari zambind?/ ce simti cand moare inc-un om si stelele se-aprind?/ ce simti cand faci o promisiune si cand n-o respecti?/ ce simti cand stii ca toata lumea fura dar se cred corecti?/ ce simti ce simti cand minti spunemi ce simti/ raspunde la-ntrebare nu strange din dinti/ ce simti cand cel mai bun prieten moare?/ acum du-te si zi-le cat de tare doare./ cum poti sa do  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cum ii demonstrez ca ea este totull pt mine?
de Valentinemernic la: 01/04/2010 21:57:24
nu stiu ce sa mai fac sa ii demonstrez ca pt mine doar ea exista!ajutati-masi pe mine cu cateva sugestii!multumesc anticipat
17 comentarii
modifica
Restanta la delir
de trestiafatala la: 01/04/2010 19:22:17
marul primordial/ mi-a insuflat dragostea./ am ales libertatea absoluta:/ zbor dimineata prin neant/ si la pranz strabat cuminte nimicul./ trupul imi e cald./ cred ca la cina voi transcende banal cu gandul./ par chiar sa inteleg absolutul. are un singur pret./ l-am ales. a fost cea din urma alegere.
22 comentarii
modifica
De Paşti
de Stefan Doru Dancus la: 01/04/2010 18:15:31
Şi n-aş dori să candidez la moarte/ de nu ţi-ar fi posibilă absenţa/ Şi n-aş mai sta privind prin geamuri sparte/ istoria făcând fără frecvenţa/ se-ntunecă. tiranii merg la masă/ beţivii merg la cârciumi, noi – la noi/ Şi partitura asta dureroasă/ o cântă bravii patriei eroi/ tot nu ţi-am scris de moartea asta lentă/ Şi tot miros ciudat a existenţă/ Şi tot crezând că eşti cumva prezentă/ mi-am tras la xerox propria absenţă/ nu e uşor cu-o aripă tăiată…/ tu ce mai faci? e bine-n viaţa ta?/ eu scriu, iubito, ca şi altădată: / traduc din limba ţării-n limba mea/
7 comentarii
modifica
1 Aprilie şi criza mondială (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 01/04/2010 14:22:42
de la criza asta, frate,/ Şi guvernu-i pus pe rele,/ În loc de “gogoşi umflate”,/ ne oferă…”minciunele” !/
2 comentarii
modifica
POVESTE DE PASTE
de Tot Areal la: 01/04/2010 14:13:13
intr-un oras, intr-o noapte geroasa, tocmai se starnise un viscol. un baietel vindea ziare la coltul strazii, iar oamenii treceau cand si cand. baietelului ii era atat de frig incat nici nu mai incerca sa mai vanda ziare.s-a dus la un politist si l-a intrebat:/ 'domnule, stiti cumva din greseala un loc calduros unde ar putea dormi un baiat sarac in noaptea asta? vedeti dumneavoastra, eu dorm ghemuit intr-un colt, mai jos, pe alee, si e ingrozitor de frig acolo in noaptea asta. mi-ar prinde bine un loc caldut unde sa stau.'/ politistul s-a uitat la baiat si i-a raspuns: 'du-te pe strada asta la vale si vei ajunge la o casa alba mare. cand ajungi acolo, sa bati la usa si cand iti va deschide sa  ...continuare .
61 comentarii
modifica
se-ntorc pinguinii...
de cosmacpan la: 01/04/2010 11:23:54
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9dfwzp7ryr4&hl=it_it&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9dfwzp7ryr4&hl=it_it&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
6 comentarii
modifica
Felicitari de sarbatori !
de impreuna2006 la: 01/04/2010 11:14:20
intr-o lume a vitezei,cand e atat de simplu sa dai un click si sa trimiti un mesaj virtual,cand stii ca acesta ajunge imediat la destinatie...am uitat cum este sa simti emotia si bucuria deschiderii unei scrisori care contine o felicitare.../ am primit aseara a felicitare reala,am simtit acea bucurie uitata undeva in trecerea timpului,am simtit gandul si gestul,mirosul hartiei,scrisul de mana...si,privind minunatul colaj din care era facuta felicitarea,privind plicul si timbrul de departe,am realizat ca eu am uitat sa mai trimit felicitari reale.../ voi?/ trimiteti felicitari in plic?/ / <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img528.imageshack.us/  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cine este românii şi ce vrea ei? (I)
de 1brasovean la: 01/04/2010 09:28:53
<< despre dictatura majoritatii, despre cunoasterea rolului parlamentului si despre pericolele consultarii populare prin referendum folosind de maniera persuasiva teme justitiare legate de stereotipuri negative privind grupuri minoritare. >>/ / <a title="view ccsb - 2010 03 - pro democratia confer int a on scribd" href="http://www.scribd.com/doc/29153266/ccsb-2010-03-pro-democratia-confer-int-a" style="margin: 12px auto 6px auto; font-family: helvetica,arial,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block; text-decoration: underline;">ccsb - 2  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Urare
de munteanu rodica la: 01/04/2010 07:59:53
io, vă urez cu "ocazia"zilei de 1 aprilie ,multa veselie, îmbrăcată în / păcaleli de soi bun, făra minciunele/ nici cu gînduri rele./ aşa deci...grecii nu mai merg pe mare.
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...