arhiva: 10/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
scrum si spini
de INSULA ALTUIA la: 10/04/2010 23:41:27
/ scrumul noptii se/ imprăştie/ soarele se trezeşte/ şi urcă pe crucea zilei/ scamele norilor/ se lipesc lîngă el/ vîntul smulge/ spinii/ rănesc mîinile/ picături de sînge / cad ca niste poame./ / / / pămîntul îşi pune/ sorţul de pînză aspră/ cu pete roşii/ se trage la umbră / să-şi mănînce prînzul/ dezmiardă tîmplele/ cu degetele mari/ şi adoarme .
2 comentarii
modifica
farul de la capătul tuturor lumilor mele
de Lady Allia la: 10/04/2010 20:30:17
în fiecare seară mă înfăşor în braţele tale/ devin nimfă de vise/ din braţe îmi cresc nopţi lungi presărate cu stele,/ din păr îmi cresc câmpii verzi,/ iar din inimă îmi răsar maci roşii/ mâna ta trece precum o adiere peste trupul meu/ şi-mi culege stelele, câmpiile şi macii,/ le mângâie, le învaţă toţi paşii uitaţi ai valsului/ dintre inimile noastre,/ apoi le culcă încet peste braţul sufletului tău/ şoptindu-mi "cântecul nibelungilor",/ iar eu, adorm/ în sfârşit adorm.../ adorm departe de zgomotul dintre tâmplele mele/ departe de mine,/ departe de valurile năvalnice din sângele meu agitat/ în care viaţa s-a strecurat să mă strângă în pumn  ...continuare .
9 comentarii
modifica
A murit capra vecinului!
de Tot Areal la: 10/04/2010 14:32:35
da, da , a murit dupa indelungi suferinte si nu de gripa "capreasca"!/ insa ce ne facem acum, ca vecinul nu mai are mai nimic: porcul l-a taiat de craciun, mielul de paste, iar vaca a vandut-o!/ cum procedam in viitor, ne oprim sau cautam la vecinii mai de departe?
6 comentarii
modifica
Presedintele Poloniei a murit intr-un accident de avion!
de Tot Areal la: 10/04/2010 13:30:23
presedintele polonez a murit intr-un accident aviatic/ un avion tupolev 154, la bordul căruia se afla preşedintele polonez lech kaczynski, s-a prăbuşit, sâmbătă, la aterizarea pe aeroportul din smolensk, în rusia, a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului polonez de externe, piotr paszkowski./ printre pasageri se aflau numeroşi demnitari polonezi, care urmau să participe la ceremonia de comemorare a 70 de ani de la masacrul de la katin./ guvernatorul băncii naţionale a poloniei, slawomir skrzypek, se afla printre pasagerii avionului prezidenţial polonez prăbuşit sâmbătă la smolensk, în rusia, a declarat un purtător de cuvânt al băncii, citat de sky news./ a  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Aşa grăit-a Virginia Woolf
de TeodoraPA la: 10/04/2010 13:02:57
"modul de a fi ispitit să te apuci din nou de scris este următorul: mai întâi, să faci exerciţii uşoare în aer liber. În al doilea rând, să citeşti cărţi bune. este o greşeală să crezi că literatura poate fi produsă direct din materia primă. trebuie să ieşi din viaţă […]. trebuie să ieşi din găoace şi să te concentrezi la maximum asupra unui singur punct; să nu trebuiască să apelezi la elementele dispersate ale propriei personalităţi, să trăieşti cerebral. când sydney vine, eu sunt virginia. dar când scriu, nu sunt decât o sensibilitate."/ (jurnalul unei scriitoare, virgina woolf)/ mi s-a părut minunat acest paragraf din jurnalul virginiei woolf,  ...continuare .
16 comentarii
modifica
in cine crezi mai mult?
de sami_paris74 la: 10/04/2010 12:20:46
exista o brosà din platina, ornata cu diamante cu culori diferite./ numai diamantul taiat in forma de bagheta cabuson,diamant ce reprezinta corpul fluturelui albastru,este de 12 kt,dimantele incrustate pe aripi au trei culori diferite,in total 150 de diamante./ toate cele 150 de diamante sunt taiate in forma de parà,rotunde, si patrate./ lumina reflectata din diamantul bagheta contine incluziuni care creeaza un asterism in forma de dubla stea cu sase brate./ stiati ca steaua cu sase brate simbolizeza israelul?/ stiati ca steaua cu cinci brate simbolizeza marocul si algeria?/ alah ah bar,san suchar pe trei covrigi daca va mint!/ nu este padure fara uscatura/ tot la fel e lumea/ lume rea,  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Câţi ca ei?
de Intruder la: 10/04/2010 00:17:47
fara comentarii, un material video. / nu-i mare lucru de-nteles, e vorba de un "preot" si-un baiat minor. / ...am si lamai. / / <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/urqaw7tyxfu&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/urqaw7tyxfu&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
51 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: