arhiva: 11/04/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Galina,galinae...
de adynet1 la: 11/04/2010 20:17:05
<img src='http://lh4.ggpht.com/_byxsm5f65f4/s8irlc7wari/aaaaaaaagh4/9yaqvjvrsxs/s800/dsc_1289.jpg'>
35 comentarii
modifica
Drum lin
de modigliani la: 11/04/2010 18:01:20
george/ <a href='http://www.poezie.ro/index.php/author/3759/george_vasilievici'>george vasilievici</a>/ /
6 comentarii
modifica
Viata merge inainte...? 2
de marco_for la: 11/04/2010 15:41:20
/ aici insa, in ciuda grijilor celorlalti, atmosfera era foarte destinsa. execitiile fusesara date de mult uitarii. la ce bun, spuneau ei, cind oricum intr-o zi vor parasi baza si vor avea parte de o noua viata. sau cum spuneau altii, in momentele de relaxare totala, totul este intutil, intrucit dincolo nu-i asteapta nimic. totul se va sfirsi in momentul in care vor parasi baza. nu exista nici o alta dimnesiune, nici un alt nivel. totul era aici si acum. spuneau asta lingind de pe pereti lichidul acela, care de la o vreme incepuse sa se formeze din aburii iuti. observasera minunatia intr-o zi. norii erau mai densi ca niciodata. se ascundeau si se strigau rizind. nu se vedea la un pas. pe p  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Viata merge inainte...?
de marco_for la: 11/04/2010 15:40:41
lui ion ii placea starea asta de ameteala. statea intins pe podeaua moale si insipira incet norul care il inconjura./ trecuse ceva timp de cind fenomenul acesta uimitor nu mai avusese loc. de fapt observase ca are o anumita regularitare./ avea o pauza mai mare la un moment dat, dupa care totul reincepea incet, ca sa aiba un virf cu ceva timp inainte sa ia pauza aceea mai indelungata. descoperise tunelul acesta de ceva vreme. isi petrecea aici ore si ore in compania citorva prieteni. / si asta nu era totul. partea cea mai placuta era cind acest nor, ceata sau cum ar mai putsea fi numit, era insotit de un abur un pic iute care practic il paraliza. atunci raminea intins, impreuna cu cei citiva  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sus şoseta, jos şoseta
de picky la: 11/04/2010 09:56:09
drumul de la bancheta de lemn a confesionalului, la canapeaua tapiţată a psihanalizei, e unul via alcovul civilizaţiei (evolutive?) sau unul via scara din dos a bazilicii? s-ar putea să fie important.../ apoi, duminica se rostogoleşte. Încercănată./
88 comentarii
modifica
te gândesc
de juli la: 11/04/2010 09:30:01
te gândesc/ suntem cum norii pe boltă bătuţi de vânt/ -peste câmpii însetate-/ a ploaie / ne-am iubit fără nădejde, fără cuvinte/ doar ne-am iubit/ te gândesc şi sângele dansează / - un strop de gelozie, târzie nelinişte – / în van/ / luntrea noastră-i cu cârma spre apus/ şi astăzi/ încă te mai gândesc, doar eu./ /
8 comentarii
modifica
Poem din lumea ambalajelor
de Adina P. la: 11/04/2010 07:30:30
traiesc intr-o lume / sufocata de ambalaje./ ce e ambalaj/ e deseu,/ ce nu e ambalaj/ e consumabil,/ ce e consumabil/ e perisabil./ munti de ambalaje/ cresc langa noi,/ intre noi./ desi sunt doar una,/ mi-s baia si bucataria/ pline de ambalaje,/ care urca zilnic catre tavan/ si sfideaza strident/ drumul spre cer./ in lumea ambalajelor/ existi si tu./ si tu esti ambalat,/ dar eu vad dincolo/ de ambalaj, adanc/ in sufletul tau./ pentru ca sufletul tau,/ desi nu e ambalaj, / nu e consumabil,/ nu e perisabil,/ iar a fi in stare / sa te detasezi de tine insuti, / de povara propriului ambalaj/ si sa poti privi / in sufletul celuilalt,/ inseamna sa iubesti./ in lumea ambalajelor,/ a consuma  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Tropice erotice
de Bracket la: 11/04/2010 01:17:46
un epitet si-o epiteta/ isi faceau veacul intr-un text:/ ei locuiau in prima fraza/ putin cam scoasa din context./ vecinul lor, un substantiv/ c-o prepozitie-nsurat/ era un tip cam emotiv/ insa destul de masurat/ era in fraza si un verb/ mereu pornit la actiune,/ cam tinerel si cam imberb/ si punct la fraza vrand a pune./ restu-i acord si conjugare/ e randul tau sa te declini/ vocabulele necesare/ le poti lua de la vecini!/ la interjectii poti recurge/ chiar si la onomatopee/ totul e sa poti ajunge/ sa scrii intreaga epopee/ a epitetei figurate/ si cea a verbului activ/ ea, adultera peste poate/ el, don giovanni tranzitiv.
3 comentarii
modifica
Tacerea cuvintelor
de Bracket la: 11/04/2010 01:15:48
/ cuvinte cuie,/ vechi, ruginite/ batute in palme/ batatorite/ vorbe-asuprite/ arse pe rug,/ batjocorite,/ puse sub jug/ cuvinte blande/ batrane, tocite/ rostiri bolande/ paraginite./ cuvinte multe/ intortocheate/ oarbe si slute/ desperecheate/ cuvinte seci,/ impertinente/ cuvinte reci,/ indiferente/ cuvinte-n haite/ dezlantuite/ si-arata coltii/ sunt hamesite./ cuvintre triste/ si solitare/ vindecatoare/ de rani amare/ cuvinte scrise/ din aroganta/ sau din ardoare/ sau ignoranta/ sau din pudoare,/ sau obisnuinta/ cuvinte-sudoare/ sau cuvinte-vointa/ in fine,/ cuvinte putine/ sau cuvinte multe/ cuvinte mai fine/ sau mai abrupte/ ce mai conteaza/ ce fel de cuvinte/ cand nim  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...