arhiva: 12/04/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bec/tusin
de batranutragator la: 12/04/2010 18:55:15
”born in lust, come to dust. born in sin, come on in” - s. king/ era un tip care putea fi oricine. avea aură de sfînt sau așa ceva. / s-a așezat la masa mea, mirosea a lume iar în ochii lui se vedea un capăt./ m-a întrebat dacă aș fi dispus fără vreun motiv anume să mor în locul lui. / i-am zis ești nebun omule, chestia asta n-are nici o relevanță biblică și / în plus, abia am bani de-o vodcă. atunci a plecat. am simțit cum / tot aerul pleacă odată cu el și parcă mi-a zis că o să moară el / în locul meu. mințile-mi zburau jos, ca păsările cînd plouă./ e o tîmpenie, mă gîndeam după ce mi-am terminat paharul,/ eu n-aș muri nici măcar în l  ...continuare .
24 comentarii
modifica
astazi (iar) am fost bun
de om la: 12/04/2010 15:14:29
datorita unor confe, batu'le-ar dzeu, imi fugerase prin cerebel o noua gazeta de perete a la moi, dar sufletul (nu adaug bun pt ca-i pleonasm) nu si nu./ ........................................./ oare ce-i sufletul? / radio erevan: sufletul insufleteste corpul ... viu :)/ ......................................../ deh, confa asta este o trecere ghidusha de la "si nu-mi da motiv sa intru in ispita (desi ...;)" spre ceva mai serioja: ce-i sufletul ? ...aria de raspindire?...functionalitate?...utilitate?...de ce paraseste corpul sau nu'l paraseste?...etc?/ :))
53 comentarii
modifica
Trei minute
de modigliani la: 12/04/2010 14:21:49
/ uneori îmi pierd timpul cu bătrînul / vraci obsedat să mă vindece / stăm la taclale ştii tu/ fumez mă buşeşte rîsul îmi spune oh/ atîtea lucruri înţelepte/ cînd se înserează pleacă/ întotdeauna/ acasă/ /
3 comentarii
modifica
dincolo de toate
de Lady Allia la: 12/04/2010 11:00:52
dincolo de toate cele de fiecare zi mi-ai rămas doar tu,/ seara, când mă dezbrac de mine/ ca de o haină prăfuită de gânduri şi dumuri străbătute la nesfârşit/ şi rămân doar o femeie cu fruntea senină/ timpul nu mai ticăie,/ oamenii nu mai mărşăluiesc prin minte,/ maşinile s-au oprit/ nu mai aud nici măcar tocurile stridente ale vecinei de la etajul superior/ totul stă în loc/ nici măcar lumina nu se mai aude cum sfărâmă fereastra în fâşii/ pieptul mi se dă la o parte asemeni unei cortine,/ iar tu ieşi/ învăluindu-mă în tine, departe de lumea dezlănţuită în care eu/ uneori mă pierd/ îmi descânţi lumi în care alerg desculţă, cu ochii plini  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Din nou despre Dan Puric...
de Baby Mititelu la: 12/04/2010 08:04:06
cum si-a luat permisul auto dan puric/ "dumnezeu, iubindu-ma,/ ma tot pune la felurite incercari ca sa nu ma plictisesc./ asa a fost si cu soferia. ne-am luat si noi masina./ atunci mi-a zis sotia ca ar fi bine sa-mi iau permis si eu, ca,/ cine stie, s-ar putea sa fie nevoie vreodata sa sofez./ pentru mine, lucrul asta a venit prea tarziu si m-am dus la prima/ lectie de soferie cu emotii de liceean, la un peco,/ unde trebuia sa ma intalnesc cu instructorul./ tremuram rau pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat,/ si il asteptam./ cel mai bun lucru era ca omul nu ma cunostea./ a venit cu o dacia de pe vremea lui ceausescu, careia,/ cand i-a pus o frana, chiar in fata mea,/ i-au sa  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Depinde cum privesti lucrurile
de Baby Mititelu la: 12/04/2010 07:59:08
/ depinde cum privesti lucrurile../ / povestea spune ca un rege african avea un prieten foarte bun din copilarie. acest prieten avea obiceiul ca indiferent de situatia in care se afla (pozitiva sau negativa) sa reactioneze la fel: "e foarte bine!"/ intr-o zi, regele si prietenul sau se aflau la vanatoare. prietenul incarca si pregatea armele pentru rege. dintr-o greseala, o arma s-a descarcat si i-a retezat regelui buricul degetului mare. examinand situatia, prietenul a remarcat ca de obicei: "e foarte bine!" ./ la asta regele a replicat: "nu, nu e bine deloc!" si a ordonat ca prietenul lui sa fie aruncat in inchisoare./ un an mai tarziu, regele vana intr-o zona periculoasa. a fos  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Noi
de Baby Mititelu la: 12/04/2010 07:55:44
/ noi / cei nascuti la inceputul anilor 50, 60 si cei nascuti in anii 70, vedem / acum in anul 2010 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. / avem amintiri despre primii pasi pe luna, despre razboaie sangeroase, avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data. / suntem ultima generatie care a jucat "de-a v-ati ascunselea" , "castel", "ratele si vanatorii", "tara, tara, vrem ostasi", "de-a prinselea"," sticluta cu otrava", "pac pac", "hotii si vardistii", ultimii care au strigat "un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar prim  ...continuare .
31 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: