Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 15/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Calatorie
de Valix la: 15/04/2010 22:47:14
sunt pe drum,/ am plecat să mă nasc anii viitori în altă constelaţie,/ mă răzbun pentru numele de frunză-ngălbenită presată-n ierbar,/ două lecţii de la viaţa asta/ -profesoară bătrână,povestea mea şi a ta -/ au fost de ajuns să nu mai fie nevoie / de atâta pronunţie corectă / în limba asta română... o, ce limbă cocoţată pe tocurile/ ei stâlcite cam de prea multe despăţiri dureroase,/ n-am înţeles niciodată de ce atâta pacific trebuie să străbaţi/ pentru un pumn de umilinţă sărată, / când doar o pungă de oase rupte,/ şapte gânduri arse pe jumătate,trei degete de cenuşă împreunate / şi un semn intramundan pe-un perete ,la stânga,/ într-o  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Cartea cu coperţi de sticlă
de madibusoi la: 15/04/2010 21:32:13
m-am deschis precum o carte cu coperţile de sticlă/ te-am lăsat să-mi vezi colţurile îndoite,/ să mă simţi cu vârful creionului şi cu ascuţişul vorbei,/ să-mi sufli praful păcatelor înghesuite în cotor.../ pe gândurile mele amare ţi-ai iscălit oftatul/ ca o dovadă a răsfoirilor tale fugare/ cu vârfurile degetelor ai însemnat dorinţele/ ţintuite de grămezile de litere ciobite/ cuvintele mi-au sărit de pe pagini, fripte de ochii tăi/ rostogolindu-se pe galbenul vremurilor trecute,/ în semnele de întrebare s-au ascuns/ de veşnicele răspunsuri răsărite printre capitole.../ m-am deschis precum o carte cu coperţile de sticlă/ aşezată pe noptiera ta.../  ...continuare .
9 comentarii
modifica
sfîrșitul poveștilor
de batranutragator la: 15/04/2010 18:59:35
întotdeauna o poveste mai conține în ea o altă poveste/ care are în ea o altă poveste/ și cu gîndul acesta adorm/ ascultîndu-mă cum îmi spun toate poveștile/ e un fel de căldură care mă învăluie/ de parcă toți eroii ar fi / lîngă mine și mi-ar transmite energia/ fără să mă atingă/ suflă spre mine sau așa/ eu sunt povestea/ mai întîi cea în care se spune că la început a fost/ întunericul și abia apoi lumina/ dar eu știu că negura este cum numesc oamenii / absența luminii/ apoi istoria în care vin relele și n-avem / puterea să le spunem absență/ a iubirii/ doar o eclipsă care se abate deasupra fiecărui om/ și-l înghite/ și nu știu ce să fac  ...continuare .
13 comentarii
modifica
shadows
de alex andra la: 15/04/2010 17:42:45
s-a stins misterul nopților albe/ crepuscul cu aripi negre/ îmi cade oblic în poală/ tu umbră în urma luminii/ ești/
140 comentarii
modifica
Costume pentru caini, sau "Pimp my dog" :)
de Daniel Racovitan la: 15/04/2010 17:22:52
sigur ati vazut macar o data pe cineva plimband un pekinez imbracat in pulovarash rosu tricotat, ca sa nu tremure baietelul de frig.../ ei bine, inca n-ati vazut nimic :) / spre exemplificare/ yoda:/ <!-- copy and paste this code --><table style="font-size: 10px;" cellspacing="0" cellpading="0"><tr><td colspan="2"><a href="http://farm1.static.flickr.com/112/285952194_5c7980aba9_o.jpg" target="_blank"><img src="http://farm1.static.flickr.com/112/285952194_5c7980aba9.jpg" style="border: 1px solid #ccc;" /></a></td></tr><tr><td>photo by <a href="http://www.flickr.com/photos/73532212@n00/285952194/" target="_blank">matt hamm</a></td><td align="right">(via <a href="http://www.photoree.com" tar  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Sa fim fericiti
de Roman Haduch la: 15/04/2010 16:16:48
/ bucurati-va in hristos!/ fara demagogie "teologica crestina" sa ne straduim sa gandim frumos, conciliant si sa gasim solutii adecvate. sa nu asteptam sa ne faca cineva vreun bine ci, noi, fiecare in parte , sa facem cel putin un bine pe zi./ stie cineva ce inseamna sa faca binele?/ ce este binele?/ cum poate fi facut binele?
18 comentarii
modifica
din Calafat la Paris
de sami_paris74 la: 15/04/2010 10:50:21
<a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img140.imageshack.us/i/snb10035.jpg/'><img src='http://img140.imageshack.us/img140/5876/snb10035.jpg' border='0'/></a>/ buna ziua,dragii mei../ eu ma numesc diaconescu bujor nicolaie,din calafat ,fost pompier la fabrica de conserve,asa am ramas cu un fix al meu sa-mi construiesc locuinta din conserve de tabla ,lazi de legume proaspete,bidoane de ulei de masline si ulei de floarea soarelui,scaune din metal,o gramada de pungi de plastic care joaca un rol de perete termoizolant,castroane din tabla galvanizata./ nu sunt sàrac sa mor eu!/ ma vedeti?/ cit timp stau pe picioarele mele,sunt sanàtos!/ altii merg pe scaune  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Doar pozele trăiesc iubirea...
de alimpe peptosu la: 15/04/2010 10:00:14
afară luna, eu în casă,/ vorbim de dragostea firească ,/ cum ne juram în lacul dintre dealuri, / cum vom ţinti mai multe idealuri./ acum, eu trist şi resemnat,/ ea, sus în colţul meu de pat... / las ochii-n jos, printre surcele, / au fost doar vise de-ale mele,/ am fost doar tineri, proşti n-am fost,/ doar idealuri fără de rost,/ cum sunt şi astăzi mulţi copii,/ ce-şi fac din idoli, jucării... / tristeţea-n lung mi-se arată ,/ a fost chiar ieri, nu altă dată,/ am fost un tânăr, tu la fel ,/ având în viaţă, singur ţel. / …o dragoste curată. / povestea mea, povestea ei, şi-a ta / nu se va sfârşi aşa, / vom încerca să mai iubim / şi prin asta să tr  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Une bouteille a la mer...
de GloriaVictis la: 15/04/2010 09:19:20
mesajul de mai jos a venit din partea unei prietene pe care o pretuiesc enorm. am ezitat mult inainte de a veni pe cafenea cu asta, insa mi-am spus ca o comunitate inseamna in primul rand solidaritate si sper sa nu fiu gresit inteleasa.../ in caz ca cineva doreste sa faca gestul cerut mai jos, ma poate contacta prin mesaj privat si voi furniza detaliile necesare completarii formularului ce trebuie depus la administratia financiara, sau orice alta informatie necesara./ multumesc,/ ana/ dragi prieteni,/ / dupa cum unii dintre voi stiti deja, finutul si totodata nepotul meu este implicat intr-un program de terapie pentru un adhd diagnosticat de ceva timp. are 5 ani. / / incerc si eu s  ...continuare .
6 comentarii
modifica
În ceaţa marelui urss
de alimpe peptosu la: 15/04/2010 00:58:46
sunt vinovatul fără vină, / ales din trei/ observat atent prin gps / de un călău/ pasărea mea... cu cioc de lut, / s-a frânt./ (marele urss, zâmbeşte din bezna creată...)/ armate întregi de martori privesc urcuşul,/ zborul şi căderea.../ sunt o victimă colaterală? zâmbesc bufonii./ Ţara arde, ivan tropăie, laţul spânzurătorii/ strânge./ parada a început, trag tunuri se filmează, / flori şi lacrimi, îngenuncheate vise;/ „taci copilă, nu plânge,/ martorii sunt/ vinovaţi la judecarea marilor coşmare”/ privim... acum, un drapel spânzurat,/ se aşează a linişte peste trupul necuvântat,/ „nu pot mamă să mai tac, plâng... / ce sunt lacrimile?,/ cuvinte pe  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...