Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 27/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bărbatul la 40 de ani
de Stefan Doru Dancus la: 27/04/2010 21:35:30
aşa că atunci când ai 40 de ani strigi în gura mare câte fete frumoase ai posedat, povesteşti unor dobitoci sub 40 cum te-ai culcat cu nevasta nu ştiu cui, minţi despre cum ai vizitat o groază de ţări străine (după ce ţi-ai pierdut o groază de nopţi pe internet), te dai în stambă cu pozele aparatului foto digital şi-ţi faci un blog în care apari ca un erou al epocii, urli ca apucatul în metrou pe motiv că unor tipi de la pază li s-a părut suspectă geanta ta, stai ca momâia lângă nişte indivizi ce-şi bat joc de tine – simplă trecere dintr-o zi în alta./ 40 de ani e o frontieră pe care bărbaţii sud-est-ului europei o trec într-o veselie, ca şi cum ar t  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Sonolastograful
de Baby Mititelu la: 27/04/2010 18:34:06
femeile care doresc să fie sigure că nu au tumori maligne la nivelul sânului pot să apeleze la o investigaţie ecografică de ultimă oră, disponibilă în mai multe judeţe./ până nu demult, femeile care descopereau noduli la sân erau sfătuite de cele mai multe ori de medici să facă o mamografie. acum există şi varianta investigării cu sonoelastografia, o metodă ecografică ce poate diferenţia cu o acurateţe de 90% tumorile maligne (canceroase) de cele benigne (necanceroase)./ investigaţia identifică inclusiv tumori de dimensiuni mici, sub un centimetru, ceea ce ajută la diagnosticarea precoce a cancerului mamar şi creşte rata de vindecare a bolii. astfel de aparate  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Toate statuile exterioare ale Luvrului intr-o singura imagine
de Daniel Racovitan la: 27/04/2010 17:52:01
(in fine, presupun ca sunt toate)/ <!-- copy and paste this code --><table style="font-size: 11px;" cellspacing="0" cellpading="0"><tr><td colspan="2"><a href="http://farm4.static.flickr.com/3022/2667217494_438af8a44b_o.jpg" target="_blank"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3022/2667217494_1819ff3eef.jpg" style="border: 1px solid #ccc;" /></a></td></tr><tr><td>photo by <a href="http://www.flickr.com/photos/40385587@n00/2667217494/" target="_blank">istvan</a></td><td align="right"> via <a href="http://www.photoree.com" target="_blank">photoree</a></td></tr></table><!-- end of embed code-->
5 comentarii
modifica
torna ,torna fratre
de luxmania la: 27/04/2010 17:28:45
implantantat in asfaltul / de la marginea clujului/ dupa giratorul de la/ observator/ acolo unde se nasc/ autostopistii/ zilnic ,in maternitatea soselei/ cu degetul mare supt/ de vazduh sau inalt...sau cer/ (nu-i prea pasa lui de ce depaseste / pragul privirii)/ totuna/ ce conteaza acum e sa-l ia odata/ cineva din asteptare/ scrie cu pixul albastru pe o foaie/ tg mures-marasvasrhelyi/ sa nu oprerasca omul degeaba/ sa stie omul acela/ unde vrea el sa ajunga/ ca nu-i un copac oarecare/ cu o inscriptie legata de trunchi/ -nu am bani sa va platesc!/ -ma luati si pe mine?/ privesc unul la altul/ soferul de cincizeci de ani/ de pe duba si/ nevasta lui fara un dinte/ (de suiera cand vorbeste)/ ea..  ...continuare .
4 comentarii
modifica
one day all pictures fade
de batranutragator la: 27/04/2010 16:03:25
be careful when you scratch the surface,/ 'cause we all have a dog to exercise. – anna varney/ / locuiesc împreună cu o durere nevăzută/ îi simt doar prezența de fantomă în casă/ nimic nu dispare subit nici măcar curajul/ dar întotdeauna îmi lipsește ceva/ m-am obișnuit cu dragostea pe care o am / cu spectrul de cîine pe care-l scot mereu/ la plimbare dă din coadă și face aport/ aduce bățul și întotdeauna ceva în plus/ / jusa, jusa / de ce atunci cînd deschid ochii/ noaptea nu se mai dezlipește de cer/ iar lumina își sapă mormîntul în mine?/ / e o durere de nerecunoscut în casa mea / în oglindă o față tăcută de urs panda/ și o linie su  ...continuare .
8 comentarii
modifica
exceptia care confirma o alta regula
de om la: 27/04/2010 12:26:22
intre timp, iti zic numa atat: aia care fac regresie hipnotica si ajung la vieti anterioare, sunt in prezent catalogati ca psihotici sau cel putin suspecti de psiho-pupu. ;)....= oare exista probabilitate 0 ? ;)/ am pornit de la un ex punctiform de pe alta confa de'a mea, dar acum vorbesc in general, cum se poate vedea, intelege si recunoaste farama de ... exceptie ?/ deschiderea fata de ceva "aiurea din prezent" este progres sau regres?/ /
33 comentarii
modifica
Piaţa Universităţii, remember
de Intruder la: 27/04/2010 08:47:37
as vrea sa stiu cum ati perceput voi fenomenul "piata universitatii"? / ati fost acolo? / cum se vedea din provincie? era diferit de bucuresti? / ce a fost de fapt? fenomen? circ? sansa ratata? posibila luminita de la capatul tunelului? mai crede cineva in luminita asta? (poate s-a gresit tunelul, naibii!...sau poate au uitat sa faca si-un intrerupator?) / au trecut 20 de ani de atunci (bai, ce trece timpul!) dar poate va mai aduceti aminte. / as prefera (si) relatari concrete, nu numai suete politice. / eu nu am ce sa va zic, eram cam minor pe vremea aia./ ...deci? / in jurnalul national citesc <a href='http://www.jurnalul.ro/stire-acum-20-de-ani/iliescu-nu-ceda-muncitorii-toti-te-vrea-5  ...continuare .
79 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...