arhiva: 29/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scriitura de minute 5
de lafemme la: 29/04/2010 21:13:11
dupa cum bine stiti, n-am mai scris de ceva vreme. mi-e dor sa fac asta. de aceea am facut un mic experiment. am decis sa astern pe hartie orice imi trece prin cap... pret de circa 5 minute./ motiv pentru care va invit si eu, sa scrieti asa, ca si cand ati sta de vorba cu voi, fara menajamente si fara ascunzisuri. sa scrieti ce va trece prin cap asa cum va trece. / exercitiul nu trebuie sa dureze mai mult de 5 minute. desigur poate fi repetat de cate ori vreti sa aruncati cu o bucata din voi in cafenea. / moi: am stat pe marginea lacului pana cand soarele a apus in spatele palcului de copaci. aveam picioarele reci. ma gandeam ca va veni frigul peste mine, ca ma voi preface intr-un b  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Dragă Rozi
de modigliani la: 29/04/2010 21:01:20
dragă rozi/ Îţi scriu scrisoarea mea mică de la bulău unde mau închis gabori care mau prins că am furat de prin case. să nui crezi am furat din curţi de la oameni şi cînd iam spart făţău lui un gabor dintre ăia care mau prins o zis că fur din case dar după cum ţiam spus e o minciună şi dacă primejti scrisoare mea să nui crezi şi să şti că am trimiso./ Îmi pare rău mă rozi că nam mai ajuns sara acasă dar mor umflat aştia pă cînd să vin. mior umflat şi celularu că lam aruncat să nul găsească la mine şi săl vadă barbatuto şi să găsească în iel esemesurile de la tine şi după ce lam aruncat mio părut rău dupa esemesuri şi lam luat iară şi ga  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Malformaţie...
de adynet1 la: 29/04/2010 20:17:37
<img src='http://lh3.ggpht.com/_byxsm5f65f4/s9nmqo7tpvi/aaaaaaaag_u/ljxu77x8odg/s800/dsc_1414.jpg'>
8 comentarii
modifica
Gender X - part 2
de batranutragator la: 29/04/2010 20:08:13
”nobody likes you when youre dead / this is the story of my life…” fredona în gînd și asta era tot ce putea să gîndească. picioarele îl purtau singure aiurea pe străzile babylonului și ploaia începuse deja să facă supă din tot orașul. nu era îmbrăcat potrivit pentru vremea de-afară, dar nici nu-i păsa. se simțea trist, incompatibil cu lumea, și avea impresia că tristețea lui se împrăștie ca o boală venerică în tot orașul./ da, atîta vreme cît mai purta semnul bărbăției în pantaloni. Îi era greață, gîndindu-se la ura asta pentru masculinitate, apoi la faptul că bolile venerice dispăruseră de cînd cu noua politică a guvernului. nu neapăr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Doctor in biologie, Mircea Ciuhrii
de zaraza sc la: 29/04/2010 18:28:22
ce spune despre el dr. biolog mircea ciuhrii/ "omul mircea ciuhrii este un roman basarabean care s-a intors acasa, in romania, si care descopera in fiecare zi ca ideile sale despre tara si despre cum ar trebui ea sa propaseasca sunt... demodate. am venit plin de entuziasm, apoi entuziasmul s-a potolit, in cele din urma am fost dezamagit. dar in final, am gasit drumul. de la bucuresti, basarabia se vede altfel decat este cu adevarat. oamenii nu ii mai inteleg, nu ii mai cunosc pe fratii lor. cuvantul patriotism suna altfel." / http://www.formula-as.ro/2006/731/lumea-romaneasca-24/dr-biolog-mircea-ciuhrii-7262
18 comentarii
modifica
caii de la mercedes
de sami_paris74 la: 29/04/2010 15:17:09
<object width="448" height="287"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/video/samlayla/e73d7ae780b8d3/0xe9eff4.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="flashvars" value="durataaudio=78&titluembed=caii%20de%20la%20mercedes"></param><embed src="http://embed.trilulilu.ro/video/samlayla/e73d7ae780b8d3/0xe9eff4.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="287" flashvars="durataaudio=78&titluembed=caii%20de%20la%20mercedes"></embed></object><br /><a href="http://www.trilulilu.ro/video/auto-moto" title="auto-moto">vezi mai multe v  ...continuare .
7 comentarii
modifica
un vis
de INSULA ALTUIA la: 29/04/2010 14:10:39
noaptea îşi scutură/ petalele/ un înger coboară/ la patul meu/ îmi închide/ pleoapele/ cu aripile rotunjite/ elegant îmi aranjează/ fiecare fir de păr/ sau cută/ visez./ / cu morţii mei despuiaţi/ copleşiţi de buruieni/ frunze cusute cu aţă / şi împreunări de ceară/ îi îmbracă/ iar toţi orbii lumii/ aplecaţi la picioarele lunii/ se roagă/ să primească lumină .
2 comentarii
modifica
GARANTIE DENTARA
de Tot Areal la: 29/04/2010 13:30:50
de aproape o luna de zile ma chinui la un dentist perticular sa-mi reconstruiesc toata dantura!/ mentionez ca lucrari am mai efectuat la 25 si 45 de ani, asa ca la 65 de ani vine reparatia capitala, care sper sa fie ultima!/ deci = extractii, ablatii, pulpectomii, polizari, masuri, coronite si semiproteze, total frumosa suma de 1500euro, acesti bani nu inseamna ca mi-am facut implanturi sau mi-am pus dinti de portelan, ci lucrarea clasica!/ nu mai vorbesc ca banii cheltuiti reprezinta amandoua pensiile, a mea si a sotiei pe o perioada de trei luni!/ acum vine partea dureroasa, desi costa atat de mult nimeni nu ofera nici o garantie, nici celelalte nu au avut, dar m-au tinut 20 de ani si nu a  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Oameni si animale
de ampop la: 29/04/2010 13:25:53
am doi catei metisi de ciobanesti caucazieni. draguti si jucausi. iubesc cateii. animalele. nu sunt un adept al torturarii niciunei fiinte. dar ma gandesc cat de ipocrita este societatea actuala. se militeaza vehement impotriva eutanasierii cainilor fara stapan iar in acelasi timp se face propaganda pentru liberalizarea eutanasierii fiintei umane, "dreptul la o moarte demna" sau la "sinucidere asistata medical". oamenii sunt oripilati de caini batuti dar sub acoperirea dreptului la "planificare familiala" sunt insensibili la fetusi dezmembrati din avorturi. lumea contemporana vrea drepturi pentru animale, camine pentru maidanezi dar oamenii strazii ingheata iarna pe drumuri. a ajuns omul lumi  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Soarele e nociv...
de GloriaVictis la: 29/04/2010 11:40:29
stiam ca expunerea la soare poate avea legatura cu aparitia cancerului de piele (si nu numai), a ridurilor... ma rog, diverse. dar, iata ceva nou:/ femeile cu bronz vor fi arestate, avertiza seful politiei iraniene. mesajul vine la putin timp dupa comentariile unui cleric de orientare dura, care pretindea ca femeile care se imbraca sumar ii corup pe tineri si provoaca cutremure. / astfel ca femeile bronzate se considera ca incalca legea islamica si vor fi arestate in iran, arata seful politiei din teheran./ 'publicul se asteapta ca noi sa actionam ferm si rapid daca vedem orice comportament nepotrivit al femeilor si barbatilor, care sfideaza valorile islamice,' sublinia hossien sajedinia .  ...continuare .
35 comentarii
modifica
E tare buna cafeaua in dimineata asta
de GloriaVictis la: 29/04/2010 09:00:59
accidentul era evitabil numai daca reflexul de a apasa pana la fund pedala de acceleratie fara a schimba directia de mers functiona. a functionat. / cafeaua de la automatul de la birou mi-a displacut intotdeauna. acum o beau si ma intreb cum de n-am remarcat ca e cea mai buna cafea din lume. probabil ca in timp voi uita si imi va displacea din nou.../ ati vazut vreodata moartea cu ochii?
51 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...