arhiva: 07/04/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
penitență albastră
de alex andra la: 07/04/2010 23:55:50
mint/ fur / ucid / preacurvesc doamne/ rup crengi de pomi înfloriți/ sparg liniști/ și neliniști/ și ei mă cred curată la suflet și la trup doamne/ apoi mă pun în genunchi/ și frec podelele lumii/ îmi tocesc tălpile urcând golgote stelare/ mă scald în lumina privirii lui de copil/ și mă usuc în vântul de seară/ / / ce folos doamne/ toate trec/ urmele se șterg/ n-am fost eu nălucă ci om/ cu desagi grei de ploi și sânge/ / /
31 comentarii
modifica
Ce parere aveti dspre steroizi?
de Valentinemernic la: 07/04/2010 23:33:48
vrand nevrand trebuie sa recunostem ca in sportul nostru unii sportivi si nu numai folosesc steroizi anabolizantiva.propun sa va spuneti parerea aici despre steroizi,se merita sa-i folosim?sunt ei atat de periculosi precum se spune?sportivii care-i folosesc trisheaza?spune-ti parerea si comentariile aici.
14 comentarii
modifica
Tot ce se naste moare chiar de la inceput
de Valentinemernic la: 07/04/2010 20:56:08
imi numar prietenii in lipsa de la an la an/ si cei mai buni imi par acum cei care nu-i mai am/ satul de oamenii care lovesc de pe patul de moarte/ satul de mintii inchise care nu vor departe/ lasate deoparte , plecate , departe sunt amintiri/ nascute , facute , pierdute de mult , de multe despartiri/ si n-ai putea sa spui intotdeauna : " am ales eu "/ pentru ca uneori alege dumnezeu/ nici eu , nici tu , nici el , nici ea/ poate n-ar vrea sa fie asa/ si ma gandesc ca nu putea sa fie altcumva/ atata timp cat nu va fi un pic de armonie/ atata timp cat nu vor fi momente ci chiar prietenie/ am inima sfasiata de coltii unui gand dureros/ patata de sange , preacum camasa lui hristos/ ma despart de  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Din neguri(de timp) uitate... La pas cu amintirile (4)
de juli la: 07/04/2010 20:55:40
am început să colind magazinele în căutarea unui cadou pentru lelea ioana. dacă de obicei pentru cei mai mulţi dintre cunoscuţi imi este uşor să aleg un cadou, ştiind bine ce i-ar bucura... de data aceasta nu reuşesc să aleg nimic. Încă de acasă-mi făcusem în minte o hartă a magazinelor pe care urma să le colind în căutarea unui dar, nu voiam să iau un „flecuşteţ”, voiam ceva care să o bucure şi nu prea ştiam ce ar fi acel ceva. iată-mă după ore de căutări, peregrinări prin magazine, iritată la gândul că nu reuşisem să mă hotărăsc asupra vreunui obiect pe care să-l aleg. Îmi venise să renunţ spunându-mi că o cutie cu ciocolată m-ar scoate di  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Despre mine
de Valentinemernic la: 07/04/2010 20:47:07
sunt: unic si irepetabil (ca toate fiintele umane) / aŞ vrea: să nu devin vreodată meschin sau ipocrit / pĂstrez: doar amintiri. nu mă atasez de obiecte si nu colectionez. / mi-aŞ fi dorit: să am ochii albastri si să mă cheme altfel. nu stiu cum. altfel. În timp, m-am obisnuit cu prenumele meu. / nu Îmi place: să fiu jignit sau suspectat de nesinceritate / mĂ tem: (cel mai tare) de mine. / aud: văd, simt. am toate simturile functionale (acum aud parazitii, de la vecinu din boxe… ) / Îmi pare rĂu: când gresesc. / Îmi plac: fetele / nu sunt: mincinoas. nici rau. / dansez: numai în cazuri exceptionale. asociez dansul (meu) cu o potentială nenorocire care mi se poate întâm  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Oameni cari au fost (I)
de picky la: 07/04/2010 16:04:52
... limba noastra din parinti este un instrument miraculos: nu incetez s-o-nvat in fiecare zi si din cuvintele ei mi se intruchipeaza o lume intangibila si pura ca un cristal rar./ petru creţia
12 comentarii
modifica
Crima colaterala in Irak + video
de Daniel Racovitan la: 07/04/2010 15:07:55
fotoreporterul namir noor-eldeen (reuters) si soferul sau saeed chmagh, asasinati de armata americana in irak, intr-un atac aerian/ un video filmat dintr-unul din elicopterele care au atacat a iesit la iveala de curand:/ <object width="450" height="370"><param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/42b_1270489420"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.liveleak.com/e/42b_1270489420" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="450" height="370"></embed></object>/ cea mai cinica remarca mi s-a parut cea cu "n-ar fi trebuit sa isi aduca copiii intr-o zona de conflict" (cu referire la cei doi copii raniti in minivanul care v  ...continuare .
11 comentarii
modifica
"Balada conducatorului" - Taraful Haiducilor
de Daniel Racovitan la: 07/04/2010 13:29:50
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iqihgn8gjjg&hl=en_us&fs=1&rel=0"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iqihgn8gjjg&hl=en_us&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>/ muzica si textul sunt de milioane
10 comentarii
modifica
SARUT MANA, GETA!
de Tot Areal la: 07/04/2010 13:29:08
desi nu asteptam nimic de la nimeni, azi am fost avizat sa ma duc la oficiul postal nr.3 buzau, pentru a ridica o recomandata;ea a fost trimisa din vestul tarii pe 30.03 si a ajuns la mine po 07.04, lucru de inteles, doarece intre timp a fost si pastele!/ si, surprize, surprize, geta mi-a trimis ceva frumos de paste!/ <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img118.imageshack.us/i/picture001k.jpg/'><img src='http://img118.imageshack.us/img118/6595/picture001k.jpg' border='0'/></a>/ pentru acest lucru ii multumesc din toata inima si sunt sigur ca a a mai trimis si altora!/ asa ca doamna adina petre, se poate!
40 comentarii
modifica
Mi-ai colorat sufletul
de Valentinemernic la: 07/04/2010 12:48:43
patrund, ganduri sentimente de la o inima la alta/ pe tine te iubesc tu reprezinti viata/ fara tine sufletul ar fi pe dinauntru gol/ te iubesc, te doresc fata tine simt ca mor./ mi-ai colorat sufletul cu nuante pastelate/ ai luptat pentru mine ai calcat pe realitate/ o poveste de iubire ce de noi a fost creata/ te rasfat de alint esti o fata minunata./ mi-ai definit destinul cu iubire si valoare/ ideea ca te am pe tine ma mentine in picioare/ ai aparut in viata mea ca un banal personaj/ un sarut a fost de ajuns si am cazut in extaz./ ochisorii tai, imi dau mereu de inteles/ ca eu sunt viata ta, cateodata si mult stres/ imi urmez calea vietii pe un drum parfumat/ o sa ma sting din viata  ...continuare .
7 comentarii
modifica
NU PRICEP!
de Tot Areal la: 07/04/2010 09:33:56
1. de ce profesorii mei din buzau, desi in vacanta continua cu protestele!/ 2.de ce medicii de familie nu mai elibereaza retete compensate!/ am citit si auzit foarte multe pareri in massmedia, o vreau si pe a voastra, ca stirile se bat cap in cap!
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...