arhiva: 08/04/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jocul cu adevarul
de Bracket la: 08/04/2010 22:00:01
jocul cu adevarul nu e la fel ca jocul cu focul,/ ci mai fierbinte, mai arzator, mai cuprinzator./ hai sa spunem adevarul si numai adevarul/ hai sa il propunem, nu sa il impunem/ sa il recitam ca pe o poezie vie/ sau sa-l suflam usor din papadie/ pana la gineceu sau la pistil/ nerusinat si vesel si copil/ sa-l soptim ca pe-un dor/ prin gaura cheii, usor/ cu bratele deschise/ intinsi in iarba/ sau pe shine/ cand vine/ trenul/
16 comentarii
modifica
poza forumistului
de Bucu la: 08/04/2010 15:07:47
câte una, pentru unii.
118 comentarii
modifica
Cum sa hipnotizezi o gaina? Sfaturi practice
de Daniel Racovitan la: 08/04/2010 14:16:25
cica e pe bune, am gasit articolul asta intamplator:/ http://en.wikipedia.org/wiki/chicken_hypnotism/ tehnica: pui gaina sa se uite la pamant si tragi o linie prin praf, departandu-te; cica gaina ramane hipnotizata :))/ cica mai sunt inca doua tehnici -- detalii in acelasi articol; va las sa le descoperiti singuri :)
17 comentarii
modifica
Umbre - neoameni
de Bott la: 08/04/2010 12:12:19
cu umbrele umbrei tale-/ delatori, hackeri şi clone-/ cerşetori anonimi de aplauze./ / urmare va fi cu siguranţă, îţi spui./ te înarmezi cu o brichetă-pistol,/ ţi-aprinzi o ţigare şi-aştepţi./ aştepţi să vezi ce-o să urmeze,/ că de urmări şi de urmărire/ ţi s-a cam scârbit/ / fugarule de la radio 21/ /
47 comentarii
modifica
Eu nu am timp
de Bracket la: 08/04/2010 04:10:07
eu nu am timp,/ timpul ma are pe mine,/ ma apartine si ma contine,/ fiecare secunda e o samanta de cuvant/ ingropata-n desert./ imi pierd silabele printre degete,/ infinite, obraznice, nesfinte, amarnice./ imi ard ochii in praful fin al stridiilor/ inchise-n vocale stridente, perlate/ si narile-mi freamata bete de vinul sangeriu/ din coltul buzelor tale dezarticulate/ de sfinx – voyeur la scena deschisa./ timpul meu e liniar si penibil,/ monstru sanguinar si ireversibil,/ imi musca din visuri, ganduri si rasuri,/ imi musca din oase calcifiate,/ din idei poncife si alterate./ timpul meu e un timp de holera :/ am ingropat in el cohorte intregi/ de rationamente,/ formule savante cu eleme  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Din istorisirile Sabinei: Jocul de-a plânsul (2)
de Intruder la: 08/04/2010 00:35:43
mama vitregă n-a murit. Într-o noapte cu ploaie a născut-o pe ana şi ana semăna cu păpuşile sabinei numai că era vie şi mirosea a lapte şi-a grumaz de viţel şi-avea păr ca paiul de grâu secerat. sabina "învăţase" să toarcă resturi de lană dar nu-i plăcea torsul pentru că era monoton şi firul nu-i ieşea drept. "tu, fată, ţie nu-ţi stă mintea la lucru nici cât o vrabie pe gard. eşti meşteră la păpuşi, când te-oi mărita o să-ţi umplem caru' cu motroance incârpuite!" îi spunea buna ioana, uitându-se înciudată la firul beteag. / ana cea mică avea părul creţ-creţ şi sabina o pieptăna încet în timp ce fetiţa plângea. nu suporta să pună alţii  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Din istorisirile Sabinei: Jocul de-a plânsul (1)
de Intruder la: 08/04/2010 00:28:55
- sabină, ce tot ieşi afară în ploaie?/ - Îmi trebuie un cucuruz, bună! asta-i noduros./ - iiii, bată-te soarele! apăi tu strici toată grădină...sabină! sabină, haida-ncoa'! sabină...sabinăăăă, n-auzi?/ Ştia să facă păpuşi din cârpe şi porumb. Îşi alegea singură ştiuletele, dar pentru asta strica vreo douăzeci până alegea. Îl dezgolea de foi, îl înfăşura în pânze - luate pe furiş de prin lăzi sau primite de la mătuşi - şi meşterea prunci. Învăţase de la bună-sa dar stăpânea mai bine meşteşugul./ - sabină, ce-ţi face mă-ta aia nouă?/ - .../ - vinitura...acu' şede în casă de zid, stăpână pe juma' de luncă şi dealuri, cu grajdu  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...