arhiva: 09/04/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
TRISTETE VINDUTA
de INSULA ALTUIA la: 09/04/2010 21:51:33
trunchiul teiului / golit de inimă/ plînge sub lovituri/ apoi se usucă în poduri/ vîntuite/ prin lucarne./ / noaptea în drumul ei/ spre zori/ macină/ lemnul din cer/ scoate tristeţea / la vînzare/ pe creasta pămîntului/ o atîrnă în caişii/ cu pielea/ dantelată/ o libelulă/ cu sute de aripi/ o smulge/ şi-o întinde/ pe riu.
6 comentarii
modifica
Van Goethem de Dambovita, reloaded
de ampop la: 09/04/2010 21:00:40
un diplomat dintr-o tara a ue ucide un "bastinas" din singapore. "conform mj, "în urma examenului de regularitate internaţională efectuat, în temeiul dispoziţiilor legii nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală cu modificările şi completările ulterioare, a solicitării de arestare provizorie în vederea extrădării formulată de autorităţile singaporeze în cazul cetăţeanului român silviu ionescu, ministerul justiţiei a constatat că nu se poate da curs cererii."/ mass media de pe vremuri infiera cu "manie proletara" pe imperialistul american van goethem, adulterin, care l-a ucis pe regretatul teo peter. strazi au primit numele sarmanului  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Gradina fermecata (1)- ORHIDEELE
de adynet1 la: 09/04/2010 20:14:38
<img src='http://lh3.ggpht.com/_byxsm5f65f4/s79l9oezugi/aaaaaaaagzu/e5tuj8gyjrk/s800/dsc_1394.jpg'>
50 comentarii
modifica
Yeshua
de philo la: 09/04/2010 20:06:06
@/ sunt vreo 30 de conditii pe care yeshua urma sa la indeplineasca. pun doar citeva:/ el trebuie sa reconstruiasca templul domnului - templul exista./ el trebuie sa aduca pe evreii imprastiati in lume in israel./ el trebuie sa instaureze pacea pe tot pamintul./ el este nemuritor./ yeshua nu trebuia sa faca decit munca lui misionara./ dar a venit de paste. sarbatoarea in amintirea careia evreii se ridicau impotriva ocupantului de la roma si multi erau ucisi. cred ca in acel an au vrut pace, dar a venit un strain din nord cu mare galagie. a alungat negutatorii din curtea templului. o actiune benifica, insa nu in ajunul pastelui. a spus ca el e big boss. aste fapte au avut rasunet la curtea lui  ...continuare .
80 comentarii
modifica
Te iubesc prin stropi de ploaie
de Danca Manuel la: 09/04/2010 16:12:22
privesti cum stropii reci de ploaie/ se sparg usor ca niste migdale/ ii privesti si nu intelegi de ce/ au ales sa moara pe acest taram rece./ atingi fereastra lovita de ploaie/ si simti a mea rece mangaiere/ afara urla mii de siroaie!/ iar tu auzi a mea chemare./ iesi iubita mea in plina furtuna/ sa putem fii din nou impreuna/ sa iti sarut trupul muritor/ prin picaturi de ploaie si de dor./ ma cauti in ploaia deasa,dar nu-mi vezi chipul/ inchizand ochii imi simti aproape trupul/ cu ochii arsi de lacrimi imi spui ca ma iubesti,/ furtuna e tot mai puternica,cu tunete nebunesti./ sterge-ti lacrima ce iti mangaie obrazul/ va venii ziua cand vom privi iar rasaritul,/ va venii ziua cand ne  ...continuare .
11 comentarii
modifica
O ultima petala
de Danca Manuel la: 09/04/2010 16:08:12
cu fiecare rima stinsa-n insangerata foaie/ un trandafir isi pierde din petale,/ cu fiecare vers evadat din mine/ sufletul ramane gol,inca plage dupa tine./ / nu pot uita zambetul care ma facut sa traiesc/ nu pot uita chipul care ma facut sa iubesc/ inca te mai aud cum spui ca ma iubesti/ dar ma doare,cand stiu ca acum ma urasti. / / o ultima petala s-a pierdut in abis/ printr-o ultima durere,eu m-am stins/ m-am stins ca o faclie in noapte/ lasand pe aceasta panza,gandurile mele pictate./ / printre mii de urlete,aud doar vocea ta/ spunandu-mi sa raman,pe lumea asta/ dar eu am plecat deja,e fara scapare/ trandafir e mort,a ramas fara petale!/ / cand vei ineca pa  ...continuare .
14 comentarii
modifica
o mie de li/ jumătate de pas
de Sancho Panza la: 09/04/2010 13:52:22
în unele zile oamenii pe care-i ating/ îmi lasă urme de cântec pe degete/ şi umerii lor sunt o scară / sprijinită de cer/ zile în care orice tăcere/ e un pergament preţios/ / atunci aş porni să te caut / cu ochii închişi/ dar ştiu că la mijlocul drumului/ voi întâlni aceeaşi femeie/ strigându-mă / printr-o mie de răni. / /
24 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: