arhiva: 10/05/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ziua ei
de Valeriu Cercel la: 10/05/2010 18:55:17
mă-ntreb nedumerit distinse doamne / căsătorite sau recidiviste,/ indiferent sub farduri câte toamne/ ascundeţi pentru voi de egoiste, / cum până astăzi nu aţi învăţat/ că n-are rost, făcând chiar şi exces, / cu soţul a vorbi codificat/ sau pe-ocolite cu subînţeles (?!)/ căci un bărbat fiind dintr-o bucată,/ nu v-o mai spun eu care, de isteţ / nu-i place când femeia-i complicată/ Şi mai ales când vrea ceva de preţ,/ cum m-a luat măria-n dimineaţă/ din aşternut, fiind iar ziua ei,/ că împlinea a treia oară-n viaţă / ca şi acum opt ani tot patruştrei :/ avui as-noapte-un vis tare ciudat,/ mi-ai oferit în dar, de ziua mea,/ un colier de perle  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Defect
de eu_marius la: 10/05/2010 14:16:54
poate ca ati mai patit si voi.am un telefon lg(nu conteaza modelul sau pretul) cumparat acum mai putin de 3 luni.treaba e ca am avut probleme cu el inca de la cumparare.din a doua zi de utilizare display-ul dedea "blituri" la atingere.mergand cu el la orange shop telefonul nu mi-a fost inlocuit cu unul nou pe motiv ca trecusera 24 de ore de la data cumpararii.ajuns in service si fiind "repartat" dupa doua saptamani aproape 3,telefonul revine cu alte defecte.eranul nu mai dadea blituri dar touch screen-ul nu mai functiona asa cum ar fi trebuit.telefonul ajunge din nou in service si pentru a doua oara ii schimba display-ul.treaba e ca in 3 luni de zile telefonul are doua luni de "service".cei d  ...continuare .
12 comentarii
modifica
comete
de INSULA ALTUIA la: 10/05/2010 13:49:15
luna moartă ca o pupilă / într-un ochi străin / cade în copacul ferestrei mele / stelele sunt reci / nu se uită una la alta / departe de porţile cerului / se sprijină pe genele lumii în bastoane/ pe spatele cocoşat al pămîntului. / / asemenea noapte nu a mai / fost / nimeni nu vede / se poate muri / la îndoitura lui / eu semnez cu sînge / durerea redeschisă.
12 comentarii
modifica
pe mama o chema Johnny
de batranutragator la: 10/05/2010 13:42:23
avea mîini din pîine albă și buze a la eva angelina/ și mai tot timpul cînta prin casă/ treceau batalioane române carpații./ copiii rîdeau de mine la școală,/ dar mama mea a fost cea mai bună din lume/ picta dimineața în fereastră/ răsăritul soarelui, doar pentru mine./ îmi dăduse o lumină pe care o duceam peste tot;/ lumea se uita ciudat la mine, făcea mișto că/ pe mama o chema johnny/ pînă-ntr-o zi cînd niște tipi s-au luat de ea și-au bătut-o/ și tata era să împuște tot cartierul./ mama avea buze roșii parcă mușcase inima unui diavol/ și cînd a murit lumina mea a plîns pînă s-a făcut întuneric
19 comentarii
modifica
Despre onoare, biserică si mântuire (cu Andrei Pleşu)
de Intruder la: 10/05/2010 11:41:42
"cum poate biserica să suspende libertăţile şi responsabilităţile membrilor ei? / cum altfel decît idolatrizîndu-şi oficialităţile ca pe un „detaşament de avangardă“ al tuturor credincioşilor? / detaşamentul acesta de avangardă şi-a făcut o vocaţie, în ultimii cincizeci de ani, din a se lăsa biruit de lume. / a linguşit crimele unor apostaţi, a consimţit la temeneaua omagială şi la demolarea barbară a unor lăcaşuri de neînlocuit. / a găsit justificări meschine şi grandilocvente pentru a îngădui minciuna naţională, mizeria trupurilor şi siluirea sufletelor. / cîţi dintre marii noştri ierarhi, confruntaţi cu demonul dictaturii, s-au gîndit dacă nu  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Mortu' is dead...
de admin la: 10/05/2010 11:22:31
pantru ca nu ne intereseaza loserii./ in special care prefera sa stea caldurica pe blogul personal, unde pot sa stearga cu grija toate comentariile critice si sa se simta rege in patratelul lor de un metru patrat./ ca sa publici la cafenea iti trebuie c... sa incasezi si critica nu doar osanalele prietenilor. cacaciosii sa se abtina./ edit, ca sa nu existe nelamuriri: politica cafenelei este ca poti publica articole de pe blogul personal atata vreme cat pui textul integral; si da, se accepta sa pui un link catre articolul original de pe blog;/ mortu' a inceput sa zbiere pe un alt blog, gen "la cafenea ma critica lumea" (deh, asa se poate intampla cand nu mai e poala lu' mamica lan  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...