arhiva: 16/05/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pamint innodat
de INSULA ALTUIA la: 16/05/2010 21:47:16
rădăcinile pămîntului/ s-au înnodat/ era să sugrume furnicile/ cîrtiţele au murit înăbuşite ./ / macii apar balansînd/ în mărăcini stau cuibărite aripi/ rupte/ din cimitir/ trandafirii ridică ochii/ pe morminte./ ploaia îşi rumegă necazul amar/ pe urzeala acoperişurilor.
12 comentarii
modifica
am trecut sa vad ce-a mai ramas dupa chermeza
de cosmacpan la: 16/05/2010 18:08:54
grele de apă sunt penele aripii/ treceau berze galbene cu ciocuri incârligate/ şi ciuguleau totul în cale: oameni, bătrâni şi copii/ înfierbântaţi şi grei de vise/ ca o ploaie uitată în geam/ mi-am înălţat ţipătul/ până în vârful ciocului/ până în vârful aripilor ce mângâie cerul/ până în cumpăna cerului ce se balansează/ între o întrebare/ şi o uitare/ epilog:/ berzelor li se termină negrul din jurul ochilor/ şi cade în apă/ în timp ce întrebarile putrezesc/ clipind avântate/ în verde lăptos/
5 comentarii
modifica
Fragment
de Bott la: 16/05/2010 12:58:33
Încetul cu/ încetul,/ se face noapte în sângele tău./ oglindindu-se în el/ precum într-un fluviu negru,/ stelele luminează pe cer/ al naibii de frumos/ şi straşnic de rece,/ aidoma fosforescenţilor ochi ai lupilor hăituind/ un animal de pradă în alergare.
9 comentarii
modifica
De-a valma (2)
de juli la: 16/05/2010 08:48:37
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19723/de-a-valma/1/ de dimineaţă pornise la piaţă, aşa cum face de fiecare dată sâmbăta. este singura zi din săptămână când face cumpărături. aşa s-a obişnuit încă din tinereţe, îi place să se târguiască cu ţăranii la tarabă, alege cu grijă, cu ochi de cunoscător zarzavaturile, legumele şi fructele. ascultă zâmbind reproşul câte unei precupeţe./ - vai doamnă! ... după ce că alegeţi, vreti să vă dau în cinste!!! / - ei, lăsaţi că nu sărăciţi din atâta... dacă nu vreţi să vindeţi, nicio problemă... uite vecina dumitale m-a îmbiat cu un preţ mult mai mic. am refuzat spunând că am precupeaţa mea. /  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...