arhiva: 20/05/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
numar cu noroc
de om la: 20/05/2010 20:21:41
de chi-chi...
5 comentarii
modifica
Imi vine sa vorbesc urat
de om la: 20/05/2010 20:20:02
m-a lovit si pe mine maslina mioritei/ si-i injur sistematic ca’ntr-un scrable jegos/ un cuvant uman, 100 intelesuri animalice/ inserandu-mi pe unde apuc cuvintele/ ca un excitat mascul de furnica/ invaginandu-mi tarsienele si g-spotul achilian/ in colonoscopia lor anesteziata/ le pomenesc plozii intr-un parastat futuristic/ ce’i vor sughita anticipat/ dintr-o banca akasha/ / <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ipsgolupkcu&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ipsgolupkcu&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shoc  ...continuare .
2 comentarii
modifica
pt Mao :)
de om la: 20/05/2010 19:29:15
copy/paste din ziare.ro/ tzapul spune: "traian basescu este ofiter acoperit"/ "presedintele traian basescu nu-i liber, e un sclav al celor care i-au dat bani si sprijin. si a treia, ajung unde ati incercat sa ma duceti, aici toata lumea se asteapta pentru ca de cel putin 6 ani sustin acest lucru, este responsabilitatea intelectualilor. daca multi oameni pot spune noi n-am stiut, ei au stiut, cand au indemnat prin fanatismul lor, pentru ca n-a fost vorba numai de o cumparare, au creat - de aceea multi au vorbit de extrema-dreapta - au creat figuri fanatice. (...)"/ "ei stiau ca presedintele traian basescu a fost un fost colaborator al securitatii, ei stiau ca este un vechi comu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
GAURA DIN STEAG
de Roman Haduch la: 20/05/2010 16:08:30
solutia consta in gaura din steag. 1989 - vezi gaura din steag./ in douazeci de ani - forte nenumite au lucrat la acoperirea acestei gauri./ gaura nu a disparut ci a fost acoperita , totusi ne vaduveste atat de stema cu bogatiile romaniei (harnicie, petrol,apa, turism , mancare, splendori, etc. ) , cat si de stima si de iesirea in libertatea-democratica./ gaura pe care azi n-o vedem dar este poate fi solutia la criza. constatam ca a fost acoperita gaura din steag - simbolul libertatii in democratia din romania 1989 -2010 si in continuare- insa nu pot fi acoperite gaurile din buget - forate prin imprumuturi uneori impuse. / prin gaura, de care am facut vorbire mai sus, vin la noi adieri  ...continuare .
9 comentarii
modifica
o slobozire cu ură
de batranutragator la: 20/05/2010 14:42:10
îmi bubuie capul de foame/ gîndurile se sfîrtecă unele pe altele/ un canibalism mizerabil/ în capul meu/ îmi bubuie pieptul/ nervii mei au și ei o foame de răzbunare/ parcă inima ar da să iasă afară/ ca un pumn cu arc/ dintr-o cutie/ sau un alien cu față de președinte/ îmi bubuie ochii/ ca o mașină de gheață uitată în priză/ în care cuburile explodează/ îmi bubuie creierul a măcel/ gîndul de revoltă tîrît de gînduri promisiuni/ la zid/ zdrobit de gînduri tun/ și mîncat de gînduri cîini/ iar gîndurile imperatoare privesc în mintea mea/ cum se rup cum se devorează/ micile mele povești/ ca într-o scenă cu gladiatori/ îmi bubuie pula pe unde m  ...continuare .
98 comentarii
modifica
Cel mai urât dintre pământeni
de Intruder la: 20/05/2010 13:50:50
pana una alta va las sa (re)cititi niste aberatii: / / 1. / "candidez din nou la funcţia de preşedinte al româniei. Îmi doresc să obţin votul cetăţenilor pentru a fi preşedintele româniei şi în perioada 2009-2014"/ (base in campania electorala)/ 2. / "prin programul meu propun un trai mai bun, cu mai multă democraţie şi eficienţă, într-o românie modernă!"/ (base in ce)/ 3. / "am făcut reforme în toate domeniile - în economie, în viaţa socială şi politică, în relaţiile internaţionale."/ (base in ce)/ 4. / "pentru toti voi fi un presedinte mai bun"/ (base in ce)/ 5. / "guvernul pune piedică primarilor care fac promisiuni electorale  ...continuare .
37 comentarii
modifica
cînd facem dragoste
de batranutragator la: 20/05/2010 12:42:32
se rupe himenul inimii cuțitul umple un pepene copt/ și o muzică albă cu miros de sînge/ topește păcatul/ îi dau păianjenul din palmă/ la schimb cu al ei/ cînd facem dragoste toate ferestrele din lume / se sparg / cioburile mă pătrund adînc/ pînă acolo unde aerul meu devine/ aerul nostru/ cearșaful e un tavan care nu vrea să zburăm/ eu zbor în ea / ca într-un somn intergalactic/ în care visezi cum faci dragoste/ cu dumnezeu/ o traversez asemenea unui om ce duce un secret/ dintr-un capăt în celălalt/ al vieții/ o stare a minții atît de subțire taie în carne / și se pierde ca mirosul zăpezii/ cînd facem dragoste oamenii se ascund în pămînt / ies mai t  ...continuare .
11 comentarii
modifica
reconsiderări
de Mariada la: 20/05/2010 08:57:02
/ ...dacă priveai/ prin prisma marilor dezbateri/ de la talpa supuselor/ până la creştetul lumii/ vestala inimă repopula-va/ atâtea reliefuri/ câte despletirile / chipului tulburat al cuvintelor/ pot.../
9 comentarii
modifica
o legătură cu litere
de Mariada la: 20/05/2010 08:54:14
...s-ajungi la caldura cuvintelor/ şi treziilor culorilor clipelor/ lumilor tale din gând/ o lăută cu litere sfinte/ în care/ înţelesuri se-adun/ şi se-adun/ nu fi-vor destul desluşrii/ vederea albastră ce bate în verde/ în toate vieţile întoarce-mă cu spatele/ la zidul ninsorii cu care îţi scriu/ dragul meu/ dragul meu...
4 comentarii
modifica
şi gândul sporeşte în inimă
de Mariada la: 20/05/2010 08:50:12
/ ...cine / unor armate de drumuri cadenţează/ lumina/ şi verbul/ cine/ echilibrul tăcut al distanţei/ culoarea/ căldura/ mai contemplativ ca o salcie/ işi trăieşte modest diferenţele/ mersul/ ce sporeşte în inimă gândul/ şi-n viaţa cea vie/ şi-n totul ce nu e/ mai crede/ mai vede...
comenteaza!
modifica
puzderii de roze ca gânduri
de Mariada la: 20/05/2010 08:46:14
/ ... puzderii de roze ca gânduri/ în mai josul hârtiei de-ntorci/ şi-n totul unduie ploaia/ şi nici vorbă de tine - la ducere/ şi nici vorbă de tine -la-ntoarcere/ paranteze mari - evidenţe/ cu care dai filele nopţii/ paranteze mici - cum potecile viselor/ pe care n-ai putut să le legi în cuvinte/ cine te-a pus/ sufletul lumii să-ncerci cu inima ta/ şi încă ceva/ nu-i vei ajunge tăcerii/ cât ai încerca/ glasul lumii/ să-ntorci...
comenteaza!
modifica
iau forma rămasă a urmei
de Mariada la: 20/05/2010 08:39:18
/ ... vibraţii - induse stări la vedere/ pe vana necuprinselor lucruri/ pământuri rare prăpăditoare/ la orizonturi/ dezvelind la un colţ/ tăceri ce-şi spală cuvintele-n mare/ iarăşi / şi iarăşi/ iau forma rămasă a urmei/ pe care-o purtăm.../
7 comentarii
modifica
Sa vedem ce iese...
de Paianjenul la: 20/05/2010 04:55:36
/ "greu" sau "muscă" în domeniu, dacă te simṭi atras de poezie (de la "cît-de-cît" în sus) eşti invitat să postezi aici cîteva versuri pe care le-ai citit/auzit vreodată şi care te-au fascinat/delectat/extaziat/etc. în mod deosebit... şi pe care le-ai împărtăşi cu drag şi altor iubitori de poezie! / se preferă menṭionarea titlului poeziei şi numele autorului - în caz de amnezie totuşi, se acceptă şi fără... / nu se acceptă creaṭie proprie!...<img src="http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/68.gif"/>... (nu e profilul prezentului subiect!...).../ / care spargi gheaṭa?...<img src="http://l.yimg.com/us.yi  ...continuare .
29 comentarii
modifica
punctul de fuga
de cosmacpan la: 20/05/2010 02:45:27
preaplinul/ se făcea că plouă/ şi lacrimile erau calde/ aşa cum numai lumina şi iubirea sunt/ te aşezam alături de cer/ şi palmele mele se-nălţau căutându-te/ arse de sete, pârjolite de-aşteptare/ strângeam aerul/ şi degetele alunecau pe matasea visului/ erai şi nu erai / aşa cum numai dorinţa/ usucă cerul gurii/ ridicând suspinele bulgări/ până la poarta buzelor/ etern sisif / se făcea că plouă/ şi mă-mbrăcai în lumină/ purtându-mă / nor/ pe cerul tău/ fie mie pedeapsa,/ ceartă-mi împlinirea/ iartă-mi speranţa/ cerul când nu plouă aşteaptă încuvinţarea/ să coboare ostenind pământul/ cu albastrul său/ mă trec umbră peste lumina ta/ şi-aş  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: