arhiva: 04/05/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Filme Online Gratis
de filmaniac la: 04/05/2010 23:06:49
www.filmesubtitrate.info va pune la dispozitie una din cele mai complexe colectii de filme online gratis si eriale online pentru a va petrece dumneavoastra timpul liber intr-un mod cat mai placut./ acest site s-a vrut sa fie inca de la inceput, un site dedicat userului de zi cu zi si userilor incepatori care nu sunt experti in cautarea de filme sau de subtitrari. noi va punem la dispozitie o lista cu cele mai frumoase, mai vizionate si mai apreciate filme create vreodata.
4 comentarii
modifica
Ingerul digital
de Vernilion_Crine la: 04/05/2010 15:22:58
am descoperit si eu ceva acum cateva zile si as vrea sa inpartasesc cu voi.intrati pe youtobe si scrieti "ingerul digital" videoclipul vorbeste de la sine./ voi ce credeti ca sunt doar erezi sau purul adevar ?
43 comentarii
modifica
Schimbarea hostingului
de spidersolutions la: 04/05/2010 13:42:19
cand te decizi sa schimbi hostingul site-ului tau te poti pregati pentru unele efecte negative. indiferent din ce cauza te-ai decis sa faci acest lucru sunt cateva lucruri care te vor ajuta sa faci aceasta trecere cat mai rapid si eficient cu putinta./ in primul rand trebuie sa te informezi in legatura cu performantele noului hosting inainte de a-l cumpara. altfel s-ar putea sa te trezesti cu destul de mult downtime si asta nu poate avea decat un impact negativ asupra popularitatii site-ului tau. dupa parerea mea downtime-ul arata lipsa de profesionalism si interes si este unul dintre indicatorii pe care ii iau in seama cand analizez un site./ urmatorul pas este primul din seria de pasi care  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Mi s-a terminat o lume...
de silvia.p la: 04/05/2010 12:38:17
am incercat si incerc din rasputeri sa imi revin, sa ma trezesc dintr-o iubire aproape imposibila.../ am un prieten de x ani pe care nu il mai iubesc, e doar ceva obisnuinta si cateva amintiri, in rest, nimic. / acum 4 ani m-am indragostit de altcineva, o persoana destul de dificila, imposibila in multe si greu de iubit, cu toate astea, am inceput sa visez mult, chiar f mult, in cele din urma poate sa si sper putin ca vom fi candva impreuna. am avut clipe frumoase, am simtit ca e aproape de mine si sufletul meu, insa m-am inselat. e greu sa te inseli 4 ani si brusc sa te trezesti... parca ti-ar fi dat cineva un pumn in stomac si pentru un timp n-ai mai putut sa respiri. am avut cateva lucruri  ...continuare .
20 comentarii
modifica
E ziua mea
de Valeriu Cercel la: 04/05/2010 02:07:28
de când nu mai port mătreaţă,/ nici frizer ce să mai tundă,/ am ajuns iarăşi în viaţă/ ca să fac cifră rotundă,/ Şi…precum distinse doamne,/ tot din pură modestie,/ vârsta mea, cu-atâtea toamne,/ nici nevasta nu mi-o ştie, / auzind-o cum se plânge/ azi, în zori, cu migăleală,/ că, mai greu parcă ajunge / ca să dea de socoteală,/ fi’nd acuma o etate/ schimbătoare, ca şi clima, / când în zori, să nu zic toate,/ soaţa-i de se scoală prima,/ dar cum nu-i o vârstă mică…/ pe la mijlocul ulucii…/ sunt fălos că-mi poarte pică/ toţi ce-şi mai stropesc papucii,/ Însă-i vârsta potrivită/ când copii-s pe picioare/ Şi doar când n-au recu  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...