arhiva: 06/05/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cineva a furat notele din acest jazz
de batranutragator la: 06/05/2010 19:34:03
și a rămas doar un ritm care-mi apasă pieptul./ sunt ani de-atunci/ dar anii nu au greutatea asta. am respirat în răstimp/ și a plouat ca o mitralieră scăpată pe jos/ cu piedica trasă. plumbul s-a depus acum/ cînd portativul a rămas gol ca un perete cu graffitti/ dat cu var alb. atît de alb încît mi-e teamă că toată lumina/ se strînge în el și în rest se face întuneric./ mi-e teamă de întuneric pentru că ar putea să-ți fie frig/ în timp ce-ți cauți cheile de la casă. în rest e bine/ aerul s-a îngroșat de la fum/ venele din cauza femeilor care n-au mai vrut să plece./ doar melodia asta e un schelet/ pe care soarele se topește încet ca o bucată de unt/ în  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Razant
de modigliani la: 06/05/2010 16:36:18
apoi rămîne doar înţelepciunea/ priveşti două mîţe/ cum se fut în curte sub via care nu ştii de-i verde sau uscată/ pe bărbie îţi cad cîteva picături de salivă/ ţigara are gustul pe care de mult nu-l mai simţi/ poarta scîrţîie pentru ultima dată/ pe undeva este soare/ undeva poate mai eşti./ Înţeleptul zîmbeşte/ te-ai dus./
34 comentarii
modifica
Cicoare
de latu la: 06/05/2010 14:54:55
năduf emană terra noastră/ Şi-o înţeleg perfect. parol!/ ce să şi faci, cînd te atacă/ toţi maneliştii prin subsol?/
58 comentarii
modifica
Photoree - cautare de imagini fara dureri de cap
de Daniel Racovitan la: 06/05/2010 11:01:10
photoree in versiune noua este online: / <a href='http://www.photoree.com' target='_blank' >http://www.photoree.com</a>/ utilizarea e simpla: lansezi cautarea, selectionezi imaginile care te intereseaza (cu drag and drop) apoi dai click pe save, dai un nume colectiei si gata -- o poti salva la favorite, trimite la prieteni, etc/ fiind proaspat lansat e posibil sa mai existe buguri pe ici pe colo, iar baza de date cu imagini inca nu a fost "rescanata" 100%
15 comentarii
modifica
Speranta moare ultima
de eu_marius la: 06/05/2010 09:42:17
buna ziua...sunt nou pe aici.am si eu nevoiede un sfat./ pana la varsta de 22 de ani am ajuns sa iubesc doua fete.cu una am avut o relatie de 4 ani care s-a sfarsit brusc pe motivul "vreau sa incerc ceva nou".asta urma sa se intample dupa moartea copilului nostru la varsta de doar 1 an.am suferit foarte mult i urma celor doua pierderi si speram sa numai trec niciodata prin asa ceva.cineva spunea ca timpul vindeca totul.nu e chiar asa...timpul nu teajuta sa uiti,uneori timpul iti inrautateste starea./ pe cea de-a doua fata am cunoscuto acum 8 luni.am ajuns sa tin foarte mult la ea.am ajuns sa fac orice doar pentru a o face fericita.faptul ca incercam sa fiu "perfect" m-a stricat foarte mult(  ...continuare .
32 comentarii
modifica
munteanu rodica, proletaru, alti cafegii "ingrijorati" de soarta Cafenelei
de Baby Mititelu la: 06/05/2010 08:58:27
dragilor,/ sunt perfect de acord cu voi ca arhiva cafenelei este plina de subiecte si comentarii valoroase si foarte valoroase. cele mai multe apartin unor cafegii cu nickuri pe care nu le mai vad acum in cafenea. de ce-or fi plecat? nu stiu./ a ramas cine a ramas. au intrat oameni noi. se citeste si se scrie in continuare. cafeneaua merge mai departe./ va inteleg nemultumirea. ceea ce nu inteleg in ruptul capului e de ce nu faceti nimic intru ridicarea nivelului intelectual si cultural al acestui spatiu.../ pentru ca m-am adresat catre munteanu rodica si proletaru: nu am vazut la voi mare spirit constructiv! subiecte prea putine, discutabile. comentarii mediocre, agresive, vulgare. ochi indr  ...continuare .
58 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...