arhiva: 14/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Canada..
de Miha20 la: 14/06/2010 22:09:11
incerc,cu stangacie,sa va arat un inceput...si-astept cu inima cat o furnica,comentariile voastre!/ canada - port alfred - port cartier/ un fiord rece,gri inchis.cand ninge devine un gri alb.incandescenta albului de zapada iti racoreste privirea aproape plictisita de imaginea vetusta a ceea ce a parut sa fie pana la primul fulg. exista o liniste care pluteste in acordeonul umbrit al timpului, asezata feeric pe chipurile oamenilor./ ma asez ostoita la hubloul cabinei,cuprind intr-o clipa panorama orasului si cad intr-un vis mistic./ miscarea unduioasa a vaporului ma trezeste la realitate. ninge! un vant napraznic imi alunga gandurile.sunetul zgomotos al vantului ma-nvaluie ca fumul de  ...continuare .
131 comentarii
modifica
Buna seara!
de Miha20 la: 14/06/2010 22:00:42
ma incearca si pe mine dorinta de a scrie,dar emotiile sunt mari.neincrederea nu-si iroseste niciodata talentul si ma opreste cu iscusinta-i cunoscuta.gandurile invalmasite nu-mi dau pace,dar nu le pot aseza uneori nici pe-o ciorna...poate aveti timp pt un sfat....multumesc!/
6 comentarii
modifica
Un cantec
de Apoll la: 14/06/2010 21:12:31
zice vodă:-iarna-i greu/ dacă n-ai agoniseală,/ strânsă vara –n zăpușeală/ și ajungeți la tocmeală/ când e geru-n apogeu./ strângeți pe mijloc cureaua/ așa cum vă sfătui eu/ cât nuiaua!/ zice vodă ca un naș:/ - noi avem egalitate/ cu orice minoritate,/ unele au și palate./ dansatorii de ceardaș/ îs cu noi la guvernare/ și pe muntele golaș/ și la mare./ vodă pare supărat/ pe bondarii cu antene/ care-nțeapă flori elene/ căutând polen alene/ în stamine adunat./ dar pe loc găsește leacul/ și-o perdea de fum lăsat/ le-arde acul./ zice vodă:-fiți uniți,/ doar așa veți trece greul,/ se va îngrășa iar leul/ de veți ocoli rateul/ și nu veți mai  ...continuare .
13 comentarii
modifica
ghinion de nesansa...
de alezandr@ la: 14/06/2010 20:25:35
a inceput sesiunea,avem de facut un proiect pentru un examen,prietena mea,se gandeste ca e mai bine sa-l faca in dimineata dinaintea examenului,zis si facut doar ca in dimineata aia nu merge netul…intr-un final printr-o minune isi revine netul,reuseste saracutza sa-l faca,doar ca in momentul cand trebuia sa-l scoata la imprimanta,acesta nu functioneaza…oare de ce?!...s-a oprit curentul,eu plec la examen,iar ea ramane sperand ca-si va reveni energia electrica a intregului oras si intr-adevar isi revine,aceasta intr-un final reuseste sa isi scoata proiectul la imprimanta,doar ca in momentul in care a vrut sa deschida usa ca sa plece la examen…surpriza…usa incuiata, cheia la mine {ce  ...continuare .
12 comentarii
modifica
13-16 IUNIE 1990-2010
de Roman Haduch la: 14/06/2010 18:41:47
nu obsesiv , insa , din respect pentru semeni , inca mai ma rog, ca dumnezeu sa mangaie , sa vindece si sa stearga lacrimile de durere, care tasnesc din sufletele in care a vrut sa se intre cu bâta , pentru a le ucide, pentru a le omora . ( acum se lupta la otravirea sufletelor cu mizerii care curg din canalele televiziunilor , insa aceasta este alta tema...). / slavit sa fie dumnezeul nostru, intrucat el ocroteste sufeltele noastre si el , eternul , prin hristos , are grija indestulatoare pentru fiecare dintre noi. are planuri bune, ganduri bune , pentru fiecare dintre noi , astfel ca , in drumurile pe care le parcurgem, prin tzarana terrei spre , imparatia lui dumnezeu, sa primim lumi  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Belgia, in pragul divortului
de Daniel Racovitan la: 14/06/2010 16:38:27
belgia era data drept exemplu de federalism multi-etnic solid. pe vremuri./ astazi dupa ce un partid separatist a castigat alegerile in regiunea flamanda, scindarea belgiei e probabil numai chestie de timp.../ "victoria partidului separatist noua alianta flamanda (n-va) in alegerile din belgia, calificata drept un adevarat "tsunami politic", deschide calea unui dificil proces de negociere pentru formarea unui guvern de coalitie cu valonii, dar provoaca temeri pe pietele financiare, investitorii intrebandu-se cine va plati datoria publica, in cazul in care statul se va scinda, relateaza reuters(...)" / sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-international-7423993-tsunami-politic-belgia-negocier  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Brigada Diverse nu mai este...
de Daniel Racovitan la: 14/06/2010 15:51:06
am revazut de curand unul din filmele seriei bd ("brigada diverse intra in actiune", "b.d la munte si la mare" si "b.d. in alerta") si am facut socoteala.../ toma caragiu, puiu calinescu, dem radulescu, si de curand jean constantin: niciunul din actorii principali nu mai e in viata.../ daca doriti sa-i revedeti / bd intra in actiune (11 parti):/ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mfqgfk840yk&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mfqgfk840yk&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess=  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Lista cu subiecte similare
de admin la: 14/06/2010 13:56:48
la sfarsitul fiecarui subiect exista o lista cu 5-6 subiecte similare./ ps: calculul "similaritatii" ramane de imbunatatit.
10 comentarii
modifica
s-a deschis sezonul la pescărit
de cosmacpan la: 14/06/2010 13:44:30
să-am plecat să prinz un somn/ că mi-i noaptea efemeră/ şi zboară din om în om/ din amiază fac pelincă/ cît să-mi ţină cald la şale/ un cuvânt, două silabe/ ţi le lăsai dumitale
9 comentarii
modifica
şi din visul de-o viaţă
de Mariada la: 14/06/2010 13:11:33
/ ...nu se puteau ascunde cuvintele/ nici pomii de-o viaţă ai mărmuitei/ poteci/ unde gândul sub magura vremilor creşte/ unde nostalgii rivalizau cu luna/ ce trece jucând tenis de câmp/ cu pământul/ într-un dialect revolut/ sub semnul gurii ce învaţă s-aprindă/ cerul sub inima/ ce se frânge/ se frânge/ şi din visul de-o viaţă/ doar gânduri ce-năbuşi/ în mâini...
3 comentarii
modifica
Cuvintele derivate, luate in calcul la cautare
de admin la: 14/06/2010 13:07:46
de astazi cautarea la cafenea ia in considerare si cuvintele derivate./ de exemplu, la cautarea dupa "revista" sunt luate in calcul cuvintele gen: revista, reviste, revistele, revistelor./ cautare placuta!:)
10 comentarii
modifica
pe cer
de INSULA ALTUIA la: 14/06/2010 12:19:53
pe cer/ lipesc/ flori matinale/ insetate de roua/ flori de amiază/ amatoare de ore/ fierbinţi/ flori vesperale/ nostalgice in amurg/ sa fie vesel./ / soarele se pregăteşte/ să moară/ o singură clipire/ ar nimici/ această lume ireala.
4 comentarii
modifica
Vacanţă,
de cosmacpan la: 14/06/2010 11:34:59
să nu-mi spui că-ai venit să mă alungi/ din drumurile ce-mi intrau în tălpi, în ochi, în minte şi în suflet/ din praful alb cernut din ale ei volute/ din zumzetul ce trece lumile / prezenţelor trecute/ ne ascundeam prin colţuri şi fumam/ cu ochii răstigniţi pe limbi fosforescente/ eternele-ntrebări le aruncam/ precum chiştoacele ce sfârâie fierbinte/ ici, colo, brobonări spuzite-n piele/ şi vise umede cu ce-ar putea să fie/ degete-adunând un ce spasmodic/ şi din căuşul palmei se ridică/ un fir de abur ca o dulce nebunie/ / peste răbdarea zilelor senine/ te-azvârli, plină de dogoare şi uitare/ /
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: