Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 18/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
just cineva
de sami_paris74 la: 18/06/2010 23:52:58
just cineva bine,adevarat si simplu/ just sa simt ca este cineva din destinul meu./ este absolut formidabil,sa te faca sa nu suferi niciodata./ voi credeti ca trapezistul are voie sa greseasca?/ stele de zapada,topite in canicula,cu picaturi de apa ce lasa urme reci in suflet./ da! vreau just pe cineva adevarat si simplu,just sa simt ca traiesc./ hai vino aici sus ,sa te bati cu sufletul meu./ sa-mi ceri sa-mi prefac sufletul intr-un gigantic nor de fum./ si priveste sus in inaltul cerului ,just sa simti ca sunt eu./ o forma de fum ce-si schimba forma asa cum bate vintul./ toate sunt doar parole de trecere a timpului./ just pentru cineva bine,adevarat si simplu.
10 comentarii
modifica
Cu-cu
de cosmacpan la: 18/06/2010 21:23:01
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zeizyhu5txe&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zeizyhu5txe&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
10 comentarii
modifica
E timpul sa m-omor.... pe monte...
de monte_oro la: 18/06/2010 21:12:26
veni ca un fulger... trasnitor... stiti voi... ca iubirea ori moartea. e timpul sa m-omor... sa-l omor pe monte_oro. isi va fi atins... murphyan... maximul incompetentei. nu mai am ce sa ofer... prin el... abia de-i mai aud soapta... dar astea-s... doar... motive. sau nici macar nu-s. important e fulgerul. si raspunsul... cautat-negasit... inganandu-l pe rilke... "ce-ai sa te faci, doamne, daca mor?". purced, deci, in a-l cauta... iar. aceia... cativa... vor sti unde-i groapa comuna.... pentru sedinte de spiritism ad-hoc. 18 e o data buna. nu-mi inspira nimic anume... ca alte date... asa ca, intr-o zi, o voi uita. punct...
80 comentarii
modifica
A murit José de Sousa Saramago
de trestiafatala la: 18/06/2010 18:47:02
elefantul solomon a oprit pe insula lanzarote... odihneasca-se in pace!!!/ trestiaindoliata
89 comentarii
modifica
Ultima baricada comunista
de Honey in the Sunshine la: 18/06/2010 16:51:52
fara alte comentarii, coreea de nord din spatiu:/ <img src='http://doctorbulldog.files.wordpress.com/2006/10/northkorea-at-night.jpg'>
84 comentarii
modifica
continuarea de la ciudatenii
de om la: 18/06/2010 14:46:33
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/25106/ciudatenii/1/ scenariul filmului:/ scena 1:/ o pajiste cu flori din alpii elvetieni. adolf apare din stanga ecranului (pajistei) cantand:/ "ajareee, o mere, dile bere"./ vantul ii bate din fata fluturandu-i camasa deschisa a curta-pijamasului ca panzele gladiatorului din master and commander. in ciuda vantului chipiul si mustata par neatinse. pe piept i se vede snuruletzu ca o dovada a originei ariene./ din partea dreapta a pajistei apare eva cantand in ultrascurte gen bee gees:/ "aaa aaaaaa aaaa"./ si ei ii bate vantul tot din fata fluturandu-i parul si esarfa, scotand la iveala un tricou lambada cu vedere la buric si la poigneurile de amou  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Senzo Tv Televiziune online
de florentinabunt la: 18/06/2010 13:59:41
senso tv este o televiziune online ce face parte dintr-un trust media, compus din 6 canale tv online: arts channel, health channel, music channel, politic channel, extrem sports channel si lifestyle channel.
61 comentarii
modifica
Despre iubire - cu Andrei Plesu
de Intruder la: 18/06/2010 13:31:37
"se vorbeşte foarte mult despre iubire. cu o unanimitate uneori suspectă. toţi sînt de acord că iubirea e un lucru (foarte) mare, că e rostul şi încununarea oricărei vieţi, că rotunjeşte şi justifică totul. / (...)mai toţi, oricîtă literatură, filozofie şi mistică ar invoca, se gîndesc, în fond, la cîte o poveste romantică de tinereţe, la mărioara sau la ionică, la o trăire privată, parcursă exoftalmic, în transă./ accesul direct la „amorul sacru“ e rar. abordabil şi distribuit „democratic“ e „amorul profan“: afectul imediat, incendiul lăuntric, inflamaţia dulce a minţii şi a corpului. nu se poate delimita pieziş între eros şi agapé. Î  ...continuare .
174 comentarii
modifica
Father’s day
de Valeriu Cercel la: 18/06/2010 13:19:31
făcutu-s-a o constatare,/ că de la eva, fi’nd umile,/ a dat, la mame, domnul, zile/ ce n-a avut nici tata mare,/ de-au hotărât ei, democraţii,/ acum un centenar, exact,/ semnând apoi chiar şi un act,/ să aibe-o zi pe an şi taţii,/ o zi când pot avea şi ei,/ iar soaţele se fac că plouă,/ un păhărel în plus, sau două,/ aşa cum au de obicei,/ o zi când, fără nicio teamă, / la ei în casă pot vorbi / despre dureri, sau ce-ar dori,/ crezând că sunt băgaţi în seamă,/ Şi-apoi, cu multă bucurie/ le vin copiii în alai,/ sperând, la taţi, nişte mălai,/ cum fac, de fel, la ananghie,/ si numai cu voia femeii,/ În capul mesei, celebraţi,/ se simt şi ei  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...