arhiva: 20/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Pe noi, nebunia ne conservă"
de cosmacpan la: 20/06/2010 23:14:58
"atunci mi-a spus: «pe noi, nebunia ne conservă, dacă ştii că «tout est foutu», se alege praful de omerire, de istorie, de europa, în 50 de ani notre dame va fi moschee, vin arabii, china, rasa galbenă», totul era îngrozitor la el, gata cu asta eşti salvat. nebunia este ca o nacelă în care te urci şi îşi ia zborul, nebunia este ca o tichie de mărgăritar care te face invizibil, ca un fel de aloe în jurul sufletului care te conservă, e un fel de armură ignifugă, dacă eşti nebun este perfect", a povestit dan c. mihăilescu. / (http://www.mediafax.ro/cultura-media/dan-c-mihailescu-eu-il-consider-pe-cioran-cea-mai-frumoasa-nebunie-a-literaturii-romane-6429540/)/ - mai  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Două mingi
de Apoll la: 20/06/2010 18:54:54
/ una-i mare și umflată,/ de picioare mângâiată/ și își face ritualul/ fără noi cu mondialul/ dar cea mică-i talentată/ și de mâini îi răsfățată,/ c-am trecut de ruși ,în față,/ învingându-i la mustață./
22 comentarii
modifica
poem hermafrodit
de batranutragator la: 20/06/2010 07:28:27
/ sentimentele se strîng asemenea viermilor pe fructul stricat/ un proces de fuziune sau măcinare / primul moment de siguranţă, de încleştare a degetelor/ convingerea că furia asta vede fundul prăpastiei/ încă mai am libertatea să mă gîndesc în altă parte/ la cum aş putea bea o bere în tovărăşia cuiva/ să-i ofer o clipă de răgaz/ timp în care toate încrîncenările ne abandonează pentru cîteva momente/ şi ne scufundăm în tihnă gălbuie şi rece / cu gust înţepător-amărui/ dar nu mi-e clar pe cine aş putea să invit/ sunt atîţia cei cărora nu le-am oferit niciodată ceva/ măcar o bere şi o strîngere de mînă / atît cît pentru descleştarea deg  ...continuare .
252 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...