arhiva: 03/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dan.Puric
de inshade07 la: 03/06/2010 22:31:14
intrun afis,/ intersectez un gand cu un dan./ puric..../ iar/ tu nu esti la capatul scenei,/ nici pe scari,/ nici dupa perdele./ langa mine/ un scaun gol/ (imi spun..../ minus o margareta)/ si rad/ cineva cu joben/ imi atrage atentia:/ domnule aici pastram liniste,/ pa-stram,/ li-nis-te,/ e un act aici,/ absolut,/ un act cultural./ nu se fac caramizi/ aici se danseaza/ si se canta/ si se dan puric/ pe strada lipscani./ margareta revine./ scaunul are o margareta in plus/ si noi,/ amandoi intersectam cate un dan puric./ tu nu mai esti la capatul scenei/ nici la capatul randului./ tu nu mai esti nici unde se pune punct uneori,/ ai gasit probabil/ o poezie cu flori/ si ai ramas  ...continuare .
11 comentarii
modifica
stay alive don t drink and drive
de imyself la: 03/06/2010 20:51:15
accidente cu urmari/ s au vazut in multe randuri./ daca pleci pe trei carari/ poti s ajungi in patru. scanduri./ / vreau sa citesc pareri ref la catre. va rog nu dati cu pietre, e prima mea productie literara publicata ever./ i am scris pe pm si d lui cerce dar probabil e cam ocupat ca nu a raspuns.
38 comentarii
modifica
Barfe cu iz de monolog
de cosmacpan la: 03/06/2010 16:39:57
o vizita lui lenin/ moscova, 3 iulie/ m-am trudit aproape o lună, dar, în sfârşit, am reuşit. venisem în rusia numai ca să cunosc pe acest om şi nu voiam să plec fără să-l fi auzit vorbind. mi se pare că e, în genul său, unul din cei trei sau patru oameni în viaţă, care merită să fie ascultaţi. ca să ajung până la el, am cheltuit aproape douăzeci de mii de dolari — cadouri nevestelor comisarilor, bacşişuri soldaţilor roşii, daruri orfelinatelor — dar nu regret./ mi se spunea că vladimir ilici era bolnav, obosit şi că nu putea să primească pe nimeni, în afară de intimii săi. nu mai locuieşte la moscova, ci într-un sat din apropiere, într-o veche  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Fără ranchiună
de picky la: 03/06/2010 16:24:19
ionuţ caragea (sub pseudonimul snowdon king) şi editura fides anunţă apariţia volumului de ficţiune intitulat "uezen şi alte povestiri". cartea conţine nuvela "uezen" şi 15 povestiri, dintre care 5 sunt premiate la ediţiile din 2007, 2008 şi 2009 ale concursului naţional de proză scurtă, helion din timişoara./ cuvântul înainte este semnat de ovidiu bufnilă. ilustraţiile din interiorul volumului şi coperta a patra aparţin artistului janos miklos. imaginea de pe prima copertă îi aparţine artistului christophe plateau. tehnoredactarea a fost realizată de editorul dumitru scorţanu, cel care l-a descoperit pe autor şi l-a susţinut pe parcursul celor 16 vo  ...continuare .
68 comentarii
modifica
Realizările ultimului cincinal (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 03/06/2010 15:30:56
după ani, sătui de stat,/ am făcut un pas real/ când la noi s-a declarat/ grevă,-n mod oficial./ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica
Dilemă
de picky la: 03/06/2010 15:12:19
brichetă sau chibrituri?
41 comentarii
modifica
Reprezentatie
de SoniaNovinceanu la: 03/06/2010 07:58:16
pianissimo/ la fereastra unei fabrici/ apusu-mi canta o sonata./ oranjul notei ma-mpresoara/ cu goliciunea lui uscata./ piano/ pe sanu-mi gol sta urma lor,/ pe coapse rugi se-aud,/ la glezne strangeri ma-nfior-/ surasuri de demult./ mezzo-piano/ in vals cu cerul ma reped/ o, scurta nebunie!/ uitare-ti cer, crutare vreau,/ virgina feerie./ fortississimo / pe frunte note-mi bat,/ in ropot ucigas/ pe par, pe ochi, pe gand-/ un déjà-vu vrajmas./ piano/ ramas-am impletite,/ o nota si cu mine./ la jouissance supreme-/ uitata-n clipa care vine.
31 comentarii
modifica
Trecuşi pe-aici doar să salut dizidenţa
de valentinindezirabilul la: 03/06/2010 00:08:43
nu prea mi-am dat seama cam ce se denunţă prin cafeneaua asta ... însă sunteţi nişte dizidenţi frumoşi ... deşi cam daţi impresia că vă luptaţi cu morile de vânt./ fiind oleakă mai bătrân ca voi, îmi permit o banalitate: combateţi dragii mei ! căci oricum zeii şi-au luat ochii de pe noi...şi nici măcar să păcătuim nu mai putem./ fiind mult mai onest decât s-ar putea vedea, îmi mai permit o banalitate: vedeţi-vă naibii de nemurirea voastră.
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...