arhiva: 05/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Domestica - concurs foto iunie 2010
de Bucu la: 05/06/2010 21:58:52
se deschide asadar concursul de fotografie / ‘domestica’, / care are drept scop promovarea creativitatii cafegiului în conditii casnice :))/ concursul decurge astfel:/ / cine participa?/ cine vrea, nu exista restrictii …/ / cum participa?/ cu cel putin o poza si cel mult trei – de trimis la adresa poze_cafeneaua@yahoo.com sau mie aici pe cafenea (mp) pâna cel târziu 21 iunie anul curent, orele 22:00 (ro). / participarea este anonima./ / care e tema concursului si ce vrea el?/ domestica. se va urmari îndeosebi creativitatea fotografului si puterea lui de-a cotrobai bine cu aparatul prin (si pe lânga) casa omulu  ...continuare .
251 comentarii
modifica
Memorialul durerii`n cur - iesirea din criza (2)
de 1brasovean la: 05/06/2010 16:19:39
tot felul de experti, apocaliptologi, prezicatori si cititori in cacat la televizor isi dau cu parerea cum o sa fie, cat de si cum de samd/ sau nu prea am auzit eu sau nu prea s-a zis:/ -iesirea din criza se face prin munca, nu prin greve;/ -mai multa inteligenta, creativitate si mai putina grija de capra vecinului;/ si/ -rabdare, multa rabdare. doar ouale fierte se fac in 3 min., ori in tara asta fututa de 20 de ani incontinuu, cum sa obtii rezultate imediate, de azi pe poimaine?/ */ o dedicatie celor mai simpatici, preavotati si dedicati patriei si boborului:/ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nt0ezj58dao&hl=en_us&fs=1&"></param><pa  ...continuare .
70 comentarii
modifica
Scrisoare de lasat pe masa din bucatarie…
de adynet1 la: 05/06/2010 11:50:50
<embed allowscriptaccess="always" src="http://www.themusichutch.com/mp3player.swf" width="320" height="85" border="0" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://www.themusichutch.com/play.xml.php%3fsongid%3d57277&showdigits=true&autostart=true&showeq=true&displayheight=40&callback=statistics.php&linkfromdisplay=true&backcolor=0xffffcc" />/ / draga.../ În orgia aceasta sentimentală suntem patru: eu, tu, bărbatul pe care l-ai dorit şi femeia la care-am visat. / / ne-am întâlnit în dimineaţă aceea ploioasa. eram cu andrei prietenul nostru comun. ne-a făcut cunoştinţă şi-am început să vorbim de parc  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Ghid practic de iubire
de Baby Mititelu la: 05/06/2010 09:55:49
vezi rezumatul! :) discutii libere in lungul si in latul, in adancul si in inaltimile iubirii practice...
85 comentarii
modifica
scrisoare catre dumneata
de cosmacpan la: 05/06/2010 09:26:19
o sa vedeti ca intr-un hocus-pocus cum sa naduseste scrisoarea mea de intentie catre preacinstita adunare careia ii suspun ceveul meu pentru continurea luptelor ideologice dintre brancardierul salvamarin si ultimul spirococus levigatus spongianus...
7 comentarii
modifica
Tot pe E_mail primita
de Tot Areal la: 05/06/2010 08:01:41
pe mine personal m-au induiosat si versurile si transpunerea grafica si muzica aleasa!/ <object width="448" height="334"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/video/luisa08/ec6dc7c3aece5d/0xe9eff4.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="flashvars" value="durataaudio=147&titluembed=amprente"></param><embed src="http://embed.trilulilu.ro/video/luisa08/ec6dc7c3aece5d/0xe9eff4.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="334" flashvars="durataaudio=147&titluembed=amprente"></embed></object><br /><a href="http://www.trilulilu.  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Ghem de poveste fără titlu (încă)
de Pateko la: 05/06/2010 02:34:34
vă propun o hârjoană verbală antrenantă, plină de suspans, hazoasă, care atentează la umorul vostru voluntar sau involuntar, o poveste cu mai mulţi autori, într-un registru comic, aventuros, dinamic, la care pot participa toţi cafengii jucăuşi. / regulile sunt puţine şi simple:/ 1. pentru evitarea posturilor lungi, care ar tărăgăna firul narativ al poveştii, fiecare user poate scrie între 2 si 20 cuvinte maxim, care să aibă legatură cu postul anterior; / 2. fiecare replică postată trebuie să lase loc unei continuări; / 3. cel care va considera că fraza sau propoziţia s-au terminat, poate pune punct, dar va deschide obligatoriu următoarea propoziţie sau f  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Iubirea...
de alezandr@ la: 05/06/2010 02:19:19
...noi ar trebui sa idolatrizam iubirea si sa o punem pe un piedestal pentru ca e ceva unic,ceva ce poate o singura data in viata se poate simti sau niciodata./ iubirea e un sentiment,de fapt e o stare de spirit ce te patrunde intrutotul si te imbie cu o mireasma dulce iar alteori una amara daca este o iubire neimpartasita./ iubirea ce se resimte in sufletele a doi indragostiti e ceva ce e greu de gasit pentru ca e deplina,plina de pasiune,dorinta si alte sentimente puternice ce se resimt doar in inimile indragostitilor./ cel ce va reusi sa descopere drumul iubirii si sa-l parcurga,ocolind obstacolele va fi cel mai intelept si va primi la final un premiu pentru toata viata,acela de a-si avea  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Dragoste pierduta
de alezandr@ la: 05/06/2010 01:55:07
viata mi-e amara / de suflet ocara/ de-a dragostei otrava/ planset amagit/ cu lacrimi inflorit/ de durere otravit/ inima de gheata/ in abis sa piara/ ca sa nu mai ceara/ vis neimplinit/ de durere lovit/ in drum istovit/ cazuta-n abis/ dragostea cea din rasarit/ s-a pierdut in infinit
8 comentarii
modifica
AI OMORAT !
de alezandr@ la: 05/06/2010 01:46:24
ai lasat ca pe fata/ si inima/ sangele sa curga/ ai lasat lacrimile/ sa-mi inlocuiasca zambetul/ si m-ai lasat sa mor/ a murit eul din al meu suflet/ a murit.../ ce era mai de pret din a mea inima/ tu cel prea iubit/ ai omorat.../ inima mea si fericirea ta/ tu cel pe cale-l adoram/ ai ars minunatele crampeie de odinioara/ ai lasat doar scrumul/ si bucati din viata amara/
comenteaza!
modifica
Era o iubire...
de alezandr@ la: 05/06/2010 01:32:41
era o iubire frumoasa/ cu panze de matase/ cu lacrimi fericite/ in noptile senine/ era o iubire calda/ cu sarutari fierbinti/ cu fragede atingeri/ si cu nopti intregi in lacrimi/ era o iubire de toamna/ cu frunze galben-rosiatic pictate/ cu multi trandafiri aruncati/ si multe petale zburand/ era o iubire curata/ ca roua de dimineata/ a fost si va ramane/ o iubire neinteleasa/ era si s-a sfarsit/ intr-o toamna aleasa...
3 comentarii
modifica
Celular
de Valeriu Cercel la: 05/06/2010 00:47:44
e drept că azi e necesar/ ca fiecare,-n orice loc,/ la lucru,-n gară, la talcioc,/ de e şomer, milionar,/ aiurea chiar, fără vreun scop,/ În china, peru sau maroc,/ să aibe-un celular,/ fi’n’că ştiinţa ne-a adus/ În ritmul ce evoluăm/ acolo-ncât nu ne mirăm,/ din răsărit până-n apus,/ chiar de plătim de ne uscăm,/ cu polul nord să discutăm/ Şi chiar un pic mai sus… / că frunzărind ziaru’ local, / găsesc…să-l ierte dumnezeu (!)/ pe cel mai bun amic al meu/ ce–l doar văzui marţi, la predeal…/ băiat cu frică, nu ateu, / a sucombat instantaneu/ joi seara,-n mod banal, / dar cât citeam, în paralel,/ m  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: