Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 09/06/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Întreb(o)are*
de trestiafatala la: 09/06/2010 23:02:03
auzi cum pe/ articulaţia braţului forjat/ petalele palpită în cădere?/ curenţi de aer cald / cască mâhniri noi pe stern./ bacanta bate pasul în culise./ rătăcim pe feţele altora/ din preaplin./ pe scenă joi e asepsie. / bufonii-s biciuţi,/ de sfori şi reverii am auzit şi noi./ implozia unei pitice albe/ e mai sfidătoare-n noroi. / / *aici se odihneşte scumpa noastră intrebare.
80 comentarii
modifica
Erotica...
de adynet1 la: 09/06/2010 22:04:14
<img src='http://lh4.ggpht.com/_byxsm5f65f4/ta_xdyzbtdi/aaaaaaaah5s/p2x4tq4e6qw/s800/dsc_1272.jpg'>/ / / <embed allowscriptaccess="always" src="http://www.themusichutch.com/mp3player.swf" width="320" height="85" border="0" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://www.themusichutch.com/play.xml.php%3fsongid%3d38779&showdigits=true&autostart=true&showeq=true&displayheight=40&callback=statistics.php&linkfromdisplay=true&backcolor=0xffffcc" />/
40 comentarii
modifica
PR - Experienta sau aspect fizic?
de sergiusergiu la: 09/06/2010 14:59:37
un specialist in pr trebuie sa stapaneasca foarte bine limba romana, adica gramatica. trebuie sa aiba abilitati de scriitor, de a utiliza o mie si unul stiluri de comunicare pentru a ajunge la client si apoi la public. comunicarea face parte din calitatile lui extraordinare. un specialist in pr trebuie sa stie sa vorbeasca si sa fie convingator in acelasi timp, dar fara sa isi piarda obiectivitatea si nici rezistenta in conditii de stres. ce ne facem cu oamenii din online din ziua de azi? majoritatea sunt tinere inculte fara nici o notiune despre ce inseamna cu adevarat relatiile publice si inrudirea cu partea de marketing si comunicare. / ce este mai important pentru voi? o tipa care arat  ...continuare .
16 comentarii
modifica
cutremur in Vrancea
de Roman Haduch la: 09/06/2010 13:40:03
o usoara miscare tectonica ne aduce, pe tapetul constiintei, atat fragilitatea vietii personale cat si fragilitatea tuturor proiectelor noastre./ fatza de un canceros, in metastaza, probabil ca gandim a ne fi sfarsitul, undeva candva, cat mai tarziu posibil, insa , cutremurul , si ideea unui prieten, mi-a aratat ca respectivul canceros in metastaza poate supravietui unui cutremur iar un tanar , in toata puterea poate deceda, strivit de un perete. / biblia, cuvantul lui dumnezeu, este cartea care ne ofera unicul punct de sprijin intre vesnicii, in perenitate.
5 comentarii
modifica
Cat la % sunteti sincer pe zi?
de l1cur1c1 la: 09/06/2010 08:47:51
in general oamenii, imi par falsi. putini sunt cei care spun cu adevarat ceea ce gandesc. asa…verde in fata. nu de putine ori mi s-a intamplat, sa aud discutii despre atitudinea lui x, iar apoi de fata cu el…situatia sau povestea sa fie putin altfel, acesta ajungand sa fie chiar aplaudat uneori. am intrebat: de ce, ai atitudinea asta? de ce nu-i spui ca a gresit? mai ales daca asta consideri…..”-aaaaa…bine….nu vreau ca x sa se simta jignit.”/ ce cred eu? nu e vorba de sentimentele celuilalt… e vorba ca un vrei ca acesta sa-si schimbe parerea despre tine. nu vrei sa se vorbeasca urat, apoi de tine. un vrei sa iti asumi acest risc. sincer? cu apropiatii nici eu un vreau sa im  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Unitate...in diversitate?...
de monte_oro la: 09/06/2010 06:55:31
ca de obicei, n-am ce adauga la un text semnat de andrei plesu... decat okeeeeeeiii..;)/ "diversitatea e bună. e sarea şi piperul lumii, e un „celălalt" multiplicat, devenit policromie, bogăţie fertilă, ilustrare a unui posibil fără graniţe şi fără prejudecăţi. diversitatea educă: te pune în situaţia de a compune cu diferenţa, cu nefamiliarul, cu metabolismul infinit ramificat al lui „altfel": altfel decât tine, altfel decât ştiai, altfel decât îţi închipuiai, altfel decât până acum. diversitatea e o şcoală a toleranţei, a dialogului, a puterii de adaptare. e fermentul care ne păzeşte de entropia habitudinilor proprii, a idiomaticului maniacal, a certitu  ...continuare .
102 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...