arhiva: 13/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ne mai raman dintii
de monte_oro la: 13/07/2010 22:03:29
ne mai raman dintii/ am amestecat drumurile,/ le-am scapat capetele/ din maini/ si, uite, acum zac rasucite/ in forma de nod./ as vrea sa-mi creasca unghii / in inima,/ nu sabii,/ dar si ale mele/ si ale tale/ sunt roase de-asteptare/ si-nnodate de drumuri./ ne mai raman dintii./ /
57 comentarii
modifica
catre carmuitori
de Homo Stultus la: 13/07/2010 20:30:34
avand in vedere ca guvernul romaniei a depus eforturi sustinute pentru evitarea crizei, tin sa le multumesc cu umila plecaciune. / in trecut am avut anumite indoieli cu privire la competenta domniilor lor. este momentul sa recunosc ca ma aflam intr-o grava eroare si sa imi cer scuze./ onorabilii membri ai guvernului ne indeamna sa donam in contul solidaritatii. pentru ca am invatat la scoala ca "unde sunt multi puterea creste" tin sa particip si eu la aceasta actiune./ depun pe aceasta cale in mod simbolic in contul solidaritatii urmatoarele:/ - 1 kilogram rosii / - 1 carton de oua (proaspat culese de sub closca)/ - 1 deget mijlociu ridicat (drept ca un ...catarg)/ daca acestea vor pr  ...continuare .
63 comentarii
modifica
Lumeeeeee plec ,sa mor eu!
de sami_paris74 la: 13/07/2010 15:24:47
azi la ora 16 ,am plecat la hantlantic exact la lacanau,cumpar si plansa de surf./ sa zboarà tiganul pe valuri din alea huriase./ hailoviu cafe ,vacanta frumoasa si multa sanatate si fericire la toti.
15 comentarii
modifica
Este corect gramatical ?
de olivia25 la: 13/07/2010 13:49:42
cum este corect?/ mereu aud la tv. si radio aceiasi expresie :" aici se incheie stirile "/ pe mine ma zgirie rau pe ureche aceasta propozitie, cum adica stirile se incheie ? astept si parerile dv.si poate le dam o varianta mai buna de "incheie" . :)/
30 comentarii
modifica
cuvinte din conserva
de Homo Stultus la: 13/07/2010 12:52:04
in internatul liceului x (caci fuseseram dati afara din internatul nostru – la baieti ma refer) era frumos. dimineata la dusuri (unde apa era calda martea si joia, spre seara) era minunat. imi imaginam un sobolan cu o tigara in colti venind nonsalant sa ceara sampon, la fiecare imbaiere. noi aveam dusurile la parter, langa tomberoane. / la vreo zece minute de internat era o carciuma numita “la trei scheleti”, asta pentru ca era langa cimitir probabil. intr-o seara, dupa stingere (care era la 10) impreuna cu un amic ne-am furisat afara. pe vremea acea nu eram fanul lui hypnos numarul unu. / aveam o chitara pe care mi-o cumparase tata (sa inveti sa canti la un intrument ca iti pr  ...continuare .
33 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...