arhiva: 17/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de ce...
de juli la: 17/07/2010 20:49:07
de ce mai rămânem / dacă/ de-acum viaţa or’ moartea-i totuna / şi doar tăceri / mai ţâşnesc din pereţii sufletului / curgând în oglinzi/ paralele/ de ce mai rămânem / dacă frânt zborul/ doar aripa-şi întinde / umbra / peste ape neude/ fără braţe / ochii/ nu prea mai au ce să-şi zică/ / rolia
48 comentarii
modifica
Supravietuire in Germania
de cristina567 la: 17/07/2010 12:27:57
buna,tuturor! tocmai am descoperit cafeneaua.com cautand pareri si discutii despre germania, si am gasit cateva, insa e normal sa nu fiu in totalitate lamurita./ am locuit un an in dortmund cu parintii, am drept de munca si certificat de germana b2./ am sanse sa ma descurc cu doar cateva sute de euro, singura, in alt oras? am sanse sa stau pe picioarele mele fara ajutorul parintilor mei?
7 comentarii
modifica
Feng shui
de Baby Mititelu la: 17/07/2010 11:50:20
feng shui, vant si apa adica...tehnici de trait mai bine cu ajutorul energiilor...caci energie suntem!/ pareri?
11 comentarii
modifica
Ce mica-i vacanta mare!
de Baby Mititelu la: 17/07/2010 11:44:03
cum si unde se petrece vacanta voastra ideala? / cea reala nu ma intereseaza...:)
23 comentarii
modifica
lungul drum catre picatura de cafea
de Homo Stultus la: 17/07/2010 10:16:51
eram la parinti intr-o vara. alifie ma injura cu foc pentru ca il invatasem la fumat. “daca tot m-ai invatat sa fumez, da si o tigara”. / “la salcam” siretul de la adidas era legat de trunchi. asta insemna ca in noaptea aceea urma sa ne intalnim la rau. ne-am asezat pe banca sa facem planuri. eu trebuia sa iau ibricul pentru cafea./ / in cele din urma am ajuns acasa. am chitit cateva caramizi langa fereastra de la dormitorul meu. “sa nu mai bata apa de la ploaie!” asta vorbit. nevorbit: “sa imi pot sprijini piciorul diseara cand voi iesi pe geam”. / toata casa dormea. am deschis binisor fereastra si am iesit in curte. cainele credea ca am de gand sa ma joc cu el  ...continuare .
15 comentarii
modifica
casatoria=greseala
de amoruscat la: 17/07/2010 00:31:59
stăteai mândro la rând,/ lapte să-ţi cumperi./ oboseala te punea în genunchi,/ Şi mişcai cu talent din trunchi./ Ţi se mişcau sânii nărăvaşi,/ parcă erai un toreador./ lângă tine nu mai aveam paşi,/ de focul tău simţeam că mor./ pacoste, clipă nefericită,/ fie ziua în care m-am hotărât,/ să te iau de la mă-ta din prispă,/ am o scuză că eram băut./ azi stai la rând pe la vecini,/ mai nou boul dă lapte./ vii acasă plictisită,/ Şi-ţi trânteşti în pat pizda îmbâcsită./ tac în continuare,/ ca să am ce să fut./ tristă fie ziua în care,/ m-am însurat băut./ pe criza asta se mai merita sa te casatoresti? sau se merita candva?(in afara de st  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...