arhiva: 18/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
arhitectură
de Lady Allia la: 18/07/2010 21:20:13
îmi permit să visez cum îţi aplec palmele către mine/ şi urc în ele/ ca într-o caleaşcă de vise ascunse într-o cochilie/ stau aşa şi tac/ mă tac pe mine,/ te tac pe tine/ şi te iubesc/ buzele mele te ating uşor, iar mâinile te clădesc încet/ din interior/ până când la ferestre îţi cresc iasomii tremurătoare/ ies apoi şi plec/ plec din mine,/ plec din tine/ şi te iubesc/ mai mult decât oricând las în urma mea o cochilie/ în care demult nu se mai aude marea
6 comentarii
modifica
O perspectiva diferita asupra cancerului
de adina.petre la: 18/07/2010 20:23:38
prea putinele mele cunostiinte in domeniu, ma fac sa fiu rezervata in a-mi da cu parerea despre ideea promovata de nenea doctorul din italia. / pe scurt, el zice ca celulele canceroase, nu sunt decat niste "ciuperci", care se inmultesc excesiv, si care se trateaza bine merci cu...bicarbonat de sodiu. / n-am fost niciodata adepta teoriilor conspirationiste, insa ma intreb, daca nu cummva, este posibil macar (nu ca ar fi cazul) ca o eroare de genul acesta sa se fi petrecut. e posibil ca medicina sa fi incercat tot ce se poate pe cancer, dar sa nu fi luat in considerare cea mai simpla si la indemana varianta? / eu zic sa va uitati si le filmulete, eventual dati si un ochi pe site. macar sa  ...continuare .
23 comentarii
modifica
perspectiva de câine
de Bucu la: 18/07/2010 17:29:06
/ <img src='http://img709.imageshack.us/img709/3943/peca.jpg'>
74 comentarii
modifica
Dor de Romania?!? (1)
de Tot Areal la: 18/07/2010 14:43:24
nota: am primit acest text printre multele mesaje care circula pe internet. nu l-as fi citit, daca nu as fi cunoscut expeditorul. l-am citit si m-a durut. nu stiu cine este autorul - dar poate cineva ma poate ajuta (poate chiar autorul?)/ ca unul care nu se afla printre cei plecati, nu pot sa ma pronunt fara a intra intr-un "conflict de interese". daca am refuzat acuzatiile celor care sustin ca nu pot vorbi despre realitatile din romania daca nu (prea mai) locuiesc acolo, refuz si sa ma transform in acuzator. textul, insa, merita citit. doare pana la prasele, credeti-ma./ / te arde. Ştiu că te arde. dar dacă vii în românia, aşteaptă-te să găseşti/ aici o societate profund polari  ...continuare .
23 comentarii
modifica
eseu despre cum pleacă oameni noaptea pe furiș fără prea multe bagaje
de alex andra la: 18/07/2010 12:54:58
n-a spus nimănui/ nimic/ avea o înțelegere cu dumnezeu/ cred că era destul de liniștit/ ba chiar indiferent/ prognoza meteo anunțase ploi/ vânt în rafale/ descărcări electrice/ zâmbetul i-a rămas nedus până la capăt/ a urcat coasta încet/ strivind cu talpa grea iarba udă/ /
57 comentarii
modifica
In vacanta
de adina.petre la: 18/07/2010 12:07:19
<img src='http://lh4.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tejum1twm3i/aaaaaaaaas4/qu5nkmkfcq4/s640/dsc05614.jpg'>/ se mentioneaza urmatoarele: deoarece am binevoit de a-mi uita incarcatorul acasa, pozele sunt facute mixt - my camera, my sister's camera, si, evident, in colaborare cu aceasta. este, de asemenea, dificil de spus cine a apasat pe buton la fiecare poza in parte.
41 comentarii
modifica
potoape
de Homo Stultus la: 18/07/2010 10:01:31
imi cumparasem o bicicleta de la un mosneag din regensburg. am platit patruzeci de euro. (si inca vreo patruzeci o saptamana mai tarziu pentru reparatii). / / ne hotarasem sa mergem in walhalla cu bicicletele. in caz ca nu stiati, walhalla nu e doar un cer barbar, este si un foarte frumos loc de pe pamant. / ati vizitat panteonul din atena? walhalla este ruda sa germana cu sange mai tanar. in loc de zeusi se gasesc printi germani, in loc de afrodite – printese. / asezata pe tampla unui deal (cununa impletita din marmura si granit), walhalla priveste cerul tinandu-si fusta deasupra dunarii, probabil ca sa nu intre la apa. stiu eu?/ am pornit asadar intr-o dimineata. eram trei.  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...