arhiva: 19/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intrebare
de colorata la: 19/07/2010 21:43:59
subiect inchis. :)
41 comentarii
modifica
sunt in cutia cu litere si nu mai stiu nici sa ies de aici, nici sa construiesc ceva din literele astea...
de mova la: 19/07/2010 13:52:27
cand a murit mama...si uite cum golul creste in mine...cand a ..murit...mama...mea...acum un an...chiar un pic mai mult...deci: mama mea a murit acum un an si un pic si e de parca tot timpul asta ar fi fost doar acel "pic", pentru ca s-a intamplat nu acum un an, ci mereu de atunci incoace, in fiecare zi s-a intamplat acelasi lucru- mama mea a murit iar si iar si iar, zi de zi, uneori chiar de cateva ori pe zi...dar cand a murit atunci mama mea, cand a murit prima data....eu am amutit. am amutit cand a murit mama mea asa, pe dinauntru, de fapt nici nu mai sunt eu ci cumva altcineva, care a aparut atunci si a privit cum cealalta "eu" a plecat si a stiut atunci ca acea "eu" care pleca nu se va m  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Balada unui demon mic
de Homo Stultus la: 19/07/2010 13:18:43
tu crezi ca poti tine timpul in loc? si crezi ca “what if” nu ma`mbie? si crezi ca, amnezic, traiesc pe de rost. tu crezi ca iti dau rostul meu tie? / arunci clipe in stanga si-n dreapta. pe poduri a sipot stranuta suspinul. otrava caderii din ceruri e gata. sa ma pis pe destin mi-e destinul./ ma cauti mai mereu la pricini de cuvinte. gaina aceasta de mult a murit. de oul a fost mai devreme ca dansa. in mod sigur era doar un ou oparit. / in fiecare senin iti casuna pe mine. ma misc temerar catre ieri. ma doare in cot daca maine mai vine. in clipa suntem eterni prizonieri. / pe suflete pute “gainatul de zana”. si ragai cuvios a adanci cautari. in carca secunda isi scuip  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Inscriere
de parada la: 19/07/2010 12:45:28
cum se poate inscrie cineva in "asociatia scriitorilor"?ma intereseaza raspunsuri de la persoane serioase nu mistou-ri rasuflate!/ / parada
9 comentarii
modifica
Heart-shaped box
de Homo Stultus la: 19/07/2010 11:16:41
se fac opt ani de cand ai hotarat ca numele meu iti sta mai bine./ prima floare./ eram emotionat si am varsat pe mine sticluta cu parfum. mi-ai cantat la pian si ai inceput sa pari viitoarea mea sotie. / a doua floare./ am pierdut trenul din pricina dumneata. era iarna si a trebuit sa merg douazeci de kilometri pe jos. parca te tineam de mana, a fost usor. / a treia floare./ doamna popa facea cea mai buna ciocolata calda din oras. te invinuiesc pentru ca nu ii tin minte gustul. / a patra floare./ trandafir intr-un ajun. printre frunze, independent de vointa mea, crescuse un inel. / a cincea floare. / doamna ragusita din sinaia. cea care ne aducea pandispanul dimineata la c  ...continuare .
18 comentarii
modifica
toți ghețarii se vor întîlni cîndva
de batranutragator la: 19/07/2010 01:21:13
respiraţia se transformă în flori pe geamul ferestrei. afară se aud lupii, ca bocetul unei mame./ s-a răcit iadul între noi şi ninge cu fluturi morţi. ne dezbrăcăm pînă la brumă/ şi strălucim ca nişte cercei din cristale. nu vom fi niciodată în aceeaşi ureche,/ poate nici în aceleaşi triburi. vorbele au îngheţat în inimă şi în locul lor spunem poveşti/ de andersen. întunericul ne cuprinde precum albul aşezat în părul de la tîmple/ unde ar fi trebuit să ne scriem. dar n-o să ne scriem, doar vom aştepta să ningă/ cu roşu de buze, să ningă cu păr negru, să ningă cu pămînt dulce şi iarbă. dar iadul a îngheţat/ şi nu voi reuşi să-mi topesc clipe  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: