Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 21/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Akre(Akko) 2- Cartierul arab
de adynet1 la: 21/07/2010 22:29:12
<img src='http://lh5.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tecuzjb7ati/aaaaaaaaiee/h4fmsxd42ia/s800/dsc_2292.jpg'>/ / <embed allowscriptaccess="always" src="http://www.themusichutch.com/mp3player.swf" width="320" height="85" border="0" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://www.themusichutch.com/play.xml.php%3fsongid%3d59425&showdigits=true&autostart=true&showeq=true&displayheight=40&callback=statistics.php&linkfromdisplay=true&backcolor=0xffffcc" />
51 comentarii
modifica
False antonime cu prefixe
de Apoll la: 21/07/2010 21:10:19
viitură de exod/ cu un pod rămas apod!/ sătenii primesc afront/ neavând un dig în front./ prinzându-și în păr oclamă/ ministreasa le exclamă:/ -totu-n jur este un brac/ pot dona doar ce dezbrac!/ dar de pescuiti un ton/ va fac rost de antiton/ ca-n ziar să fim cu toții/ și deștepții și netoții./ continuati joaca!
11 comentarii
modifica
Akre(1) - Hamam
de adynet1 la: 21/07/2010 20:09:00
<img src='http://lh6.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tecvsrl4yei/aaaaaaaaiby/sif6mmmvshw/s800/dsc_2309.jpg'>/ / / <embed allowscriptaccess="always" src="http://www.themusichutch.com/mp3player.swf" width="320" height="85" border="0" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://www.themusichutch.com/play.xml.php%3fsongid%3d59425&showdigits=true&autostart=true&showeq=true&displayheight=40&callback=statistics.php&linkfromdisplay=true&backcolor=0xffffcc" />
15 comentarii
modifica
prezervative cu inimioare
de batranutragator la: 21/07/2010 17:57:50
sunt liber mai liber decît un asasin/ și tu stai în spatele gratiilor/ de flori/ i-am văzut pe acei oameni cu lopeți mari/ ca niște copii îți construiau barca/ în pămînt/ dar nu poți să vîslești nu înaintezi/ vii dinspre lumea noastră și mai mult / de-atîta nu știu/ de te ridici sau cobori de ai să pleci/ sau o să rămîi prizonierul/ celor mai frumoase flori/ sunt liber și nu simt nici o rușine/ că am rămas / în viață/ și nu mă pot întoarce în momentele/ de puritate/ nu mai pot/ fi acela care punea fetelor în bancă / prezervative cu inimioare/ în loc de bilețele
11 comentarii
modifica
Plimbare
de modigliani la: 21/07/2010 16:38:32
/ străzile aproape moarte/ zidul din piatră de o mie de ani/ catedrala rece/ idiotul care sunt cîteodată/ prea multe cuvinte/ ochii tăi/ apoi noaptea/ /
3 comentarii
modifica
fluturi albi
de INSULA ALTUIA la: 21/07/2010 15:00:03
prin piaţa veche / părăsită a catedralei / viaţa plînge / cu privirea ameninţătoare în doliu / descoperă / pe marginea incomodă a fîntînii / sufletul neclintit / şi-i ascultă murmurul stins. / / casele cu acoperişurile / povîrnite se privesc sever / îşi trimit nepăsătoare / una alteia ecourile ceasului din turn / zidurile se lovesc / nu mai adăpostesc rugăciunile / fluturilor albi. / / inima e grea ca o amforă / umplută cu lut / toate încheieturile au arsuri de ger / fruntea transpiră în valuri / lăsînd un gust sărat / în colţurile gurii / pleoapele se zbat peste ochii roşii / tăcerea e sigură în faţa icoanelor. / / / <img  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Confesiunile unei mame (16)
de cosmik la: 21/07/2010 13:25:37
cand am mai crescut si s-a pus problema ce forma de invatamant voi urma, facultate ori scoala profesionala, au fost discutii, tumultoase, in familie. / mama era de parere ca nu sunt capabila sa urmez cursurile unei universitati, in vreme ce, tata sustinea ca desi, in liceu, nu am fost o eleva stralucita, aveam potential. mai ales ca sora mai mica, pe care parintii o infiasera, se stia, foarte clar, ca va da la medicina pentru ca asta si-a dorit, inca, din copilarie, iar parintii adoptivi faceau totul ca ea sa fie multumita./ cand era mica au dat-o la balet dar, desi ii placea mult si-a dat seama ca nu poate face performanta asa ca, le-a spus parintilor ca vrea sa renunte la cursuri s  ...continuare .
6 comentarii
modifica
debuturi literare
de Hoban Petre la: 21/07/2010 13:21:56
toti cei care doresc sa publice in volumul debuturi literare sunt rugati sa sune la tel.0720658480.cartea va aparea in cursul anului 2010.
10 comentarii
modifica
In memoria bunului meu prieten!
de Valentinemernic la: 21/07/2010 13:00:36
te`am cunoscut demult,demult/ pot sa zic ca bine / si inca tot nu pot sa cred ce aud de tine/ parca e un vis urat si as vrea sa ma trezesc/ caut un raspuns dar nu stiu unde il gasesc/ pe tricou numarul 14 nu`l va lua nici unu / numarul 14 aveai dar de fapt erai numarul 1/ ne privesti de sus acum asta ti`a fost drumul/ poate ca nu intelegi/ nici eu nu inteleg/ poate ca nu potzi sa crezi / nici eu nu pot sa cred / poate ca cineva intelege mult mai bine/ dar ne vine vremea si noua si o sa venim la tine .../ cosmine...../ de sus de acolo ai grija de geanina fiindca ea detine/ dragoastea ce numai tie ti se cuvine/ doamne ce mult v-ati iubit/ dar va aparut in fata acest obstacol nenorocit/ care est  ...continuare .
9 comentarii
modifica
sfada
de maan la: 21/07/2010 11:41:10
- fă, georgeta, fă! tu n-auzi? / femeia-şi vede mai departe de lucru şi nici nu se-ntoarce. / - n-auz, mă! tu nu vezi că n-auz? / - hai odată că ni prindi sara pi drum! / - ne-o prindi, nu ne-o prindi, io nu plec pân ce nu gat trebile! că nu vii tu să mi le faşi! eti la el, ghiavol, cum şade cu mânile-n bozonare, priponit de parcă i-o intrat un băţ în cur. pune mâna pi mătura iasta, omule, şi traje colbu şela-n faraş, c-acuşa-s şi io gata! eti colea-n chiler! / nea ion tage însă de colţu gurii-n sus ca să-şi potrivească mai bine mărăşasca şi-şi umple cu patimă plămânii. / - tu n-auz, mă? / - n-auz, fă! tu n-auz că n-auz? / - ei  ...continuare .
45 comentarii
modifica
Depresia post-partum
de Baby Mititelu la: 21/07/2010 08:57:37
de la moartea madalinei manole si de la vorbele lui mircea cartarescu am prins idee si forta sa deschid acest subiect./ "eu nu cred ca a fost o drama a artistului madalina manole, a cantaretei. cred ca a fost o drama a omului, a femeii madalina manole. " - m.c. / foarte adevarat si ma bucur ca a venit de la un barbat strigatul acesta! / depresia post-partum este o realitate dramatica a multor femei. acoperita ori descoperita, chinuita si chinuitoare, boala animal musca din suflet si intuneca mintea. de cele mai multe ori nimeni nu observa, nimeni nu zice nimic in preajma mamei si a copilului. se zbat amandoi, neputinciosi, mama pentru ca e bolnava, copilul pentru ca e mic. / replica de genul  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Cu mortu'n pat...
de RSI la: 21/07/2010 08:57:02
ma scol dimineaţa şi îmi pun ştirile să aflu ce mai e nou în lume, dar mai ales pe plaiurile dâmboviţene. surpriză! Ştirea mestecată şi răsmestecată este că soţii ceauşescu au fost deshumaţi din mormintele lor de la cimitirul ghencea pentru a se lua probe care să stabilească identitatea lor. Şi dă-i şi luptă, ipoteze, gargariseală etc. alt subiect nu s-a discutat la realitatea tv. in afară de o curiozitate morbidă mascată sub dorinţa de a afla aşa-zisul adevăr istoric nu văd niciun interes general în acest demers. doar familia dictatorului ar avea un interes, atât sufletesc - să ştie cu certitudine unde-s îngropaţi cei doi- cât şi material - posibilitat  ...continuare .
61 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...