arhiva: 25/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
una, alta, mai putin decat nimic
de Homo Stultus la: 25/07/2010 22:12:34
in sfarsit acasa! stau pe scaunul asta incomod, scaunul meu preferat. cel mai bun scaun din vremurile de cucernica amintire cand padurile au inceput sa moara a scaune. i-am strivit verticala (scaunului desigur). asa ca acum sed si eu cu dansul, un pic oblic. / in loc de mana la gura, semn de adanca meditatie (iaca somn), am pus castile. cu dansele e o mica problema, un fir este intrerupt, asadar pentru experienta stereo e nevoie sa fac masaj pana cand lit(z)a saruta lit(z)a. si astfel muzica se naste din dragostea electrica a doua fire care candva au fost unul. / castile astea imi aduc aminte de calculatorul pe care il aveam la locul meu de iobagie spirituala contra cost (dulce si saraca  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Iti voi scrie cel mai frumos poem
de monte_oro la: 25/07/2010 21:45:40
iti voi scrie cel mai frumos poem/ Îți voi scrie / cel mai frumos poem/ al tuturor timpurilor./ tuturor vesniciilor./ tuturor nesfarsirilor./ soarele insusi / va rasari si noaptea/ ca sa ne vada mai bine,/ iar luna va cobori / pe pamant/ sa ne poata atinge./ vom deveni nemuritori./ se vor da strazilor/ si oraselor / nume/ dupa ale noastre,/ ni se vor inalta statui/ si cantece ne vor slavi./ altarele se vor construi / catre nord/ ca inchinarea credinciosilor/ sa ne multumeasca. / vom fi subiect de examen/ la toate facultatile lumii./ povestea noastra / va fi juramantul / spus de orice miri/ in fata preotului/ si-a ofiterului starii civile./ iar noi,/ dupa ce iti voi scrie/ cel mai frumos p  ...continuare .
91 comentarii
modifica
Scrisori o mie
de modigliani la: 25/07/2010 19:40:01
mă-ngrop spre tine nemişcat/ scrisori îţi scriu o mie/ mă-ntorc de unde am plecat/ să-mi fiu dezastru ţie./ 'naintea marii schisme-am stat/ încă de la-nceputuri/ şi nouă nu ne-am fost uitat/ pe cînd vindeam săruturi./ Şi obosit şi destrămat/ am mai legat o moarte/ am dat un zar şi iar de-un joint/ am rătăcit prin noapte./ enigme nu-s cum rece nu e/ nici fierul nici lumina/ iubirea nu o scriem noi/ şi nu-i a noastră vina./ mă uit în toate cîte-au fost/ nu-s mort nu-i poezie/ din ce ţi-am fost pîn' la-nceput/ îţi scriu scrisori o mie./ / / / / / / /
6 comentarii
modifica
dimineață
de alex andra la: 25/07/2010 16:11:56
bună dimineața asta ca o ploaie de vară/ ca un miez moale de pâine frământată în casă/ ca o floare de mac la ureche/ aud câmpul/ aud grâul/ aud oceanul/ îl aud pe dumnezeu silabisind lumea pe degete/ te aud cum taci moale ca un miez de pâine frământată în casă/ ca o ploaie de vară/ ca o dimineață/ / / /
122 comentarii
modifica
gîndurile mele fac pluta
de batranutragator la: 25/07/2010 14:16:04
așezat / cu genunchii la piept în colțul camerei fumul îmi copiază trăsăturile/ pentru a le duce departe prin fereastra care bate din aripi fără zbor/ ochii încercănați privesc patul lenjeria albă pe care lumina se joacă/ într-o rotire imaginile sînt schimbătoare ca într-un caleidoscop uriaș/ în celălalte coțuri aerul se îmbibă în sunete inefabile pe care un curent/ le poartă spre centru acolo un om invizibil în costum fluorescent începe/ să danseze cu volute lente pătrunzătoare și mici explozii strălucitoare / splendori ca lumina jucînd pe apele unui rîu leneș definesc petrecerea/ patul e anotimpul cînd se coc oamenii și cad iar inimile înroșesc aerul  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Tu ce ai face ?
de colorata la: 25/07/2010 09:21:42
afli ca suferi de o boala incurabila ,doctorul iti spune ca mai ai 2 luni de trait.bineinteles ca esti socat, dar te obisnuiesti cu ideea ,pt ca nu ai de ales. ce faci mai departe ? traiesti fiecare clipa ,te distrezi la maxim pentru ca o viata ai sau te rogi, mergi la biserica pentru iertarea pacatelor?
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: