arhiva: 27/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Hefaistos
de cosmacpan la: 27/07/2010 21:58:44
io mi-s mare mester faur/ lucratoriu priceput/ si ma zbat sa fac tezaur/ la toti zeii, va promit/ io cum stiti ma joc cu focul/ si pandore scot din basca/ m-am gandit sa iau infernul/ cu el si pe dumneavoastra/ si poznas portar voi pune/ pe ivan turbinca bunul/ care-o stapanit toti dracii/ si mi-o cam gatat tutunul/ .../ iata imi aduc ofranda/ si ma-nchin in fata mea/ doamne catu-mi-s de mandru/ de-as putea m-as si tzuca
7 comentarii
modifica
meserii si meseriasi
de om la: 27/07/2010 20:23:28
inspirat de unul care-si oferea serviciile pe aici de "urmaritor" m-am gandit sa fac o confa in care putem spune cam ce meserii putem oferii cafegiilor si/sau in ce meserii ii vedem de unii useri :)/ incep eu ca asa'i frumos :)/ moi:meseria mea o vad de clown :)/ altii:pe principiul nu te supara frate, fac o dedicatie catre picky, exterminatorul de conopide:)/ ja grizem, žderem, režim, derem...:))/ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vnh9dpa1v30&amp;hl=en_us&amp;fs=1"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vnh9dpa1v30&amp;hl=e  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Pierdut metaforă...
de latu la: 27/07/2010 19:55:35
neţărmurită cum e, marea .../ - ce diletant neadevăr:/ e clar, că mările au ţărmuri! -/ (doar o remarcă in răspăr...)./ neţărmurită cum e, marea .../ - de fapt: Şi-oceanele au mal,/ nu este apă fără ţărmuri! -/ (un adevăr gol şi banal...)./ neţărmurită cum e, marea .../ - probabil că-ntre fizicieni/ nu sunt poeţi – la fel şi invers ! -/ (am deviat, dragi comeseni...)./ neţărmurită cum e, marea .../ - am deviat, n-am deraiat/ Şi înc-aud destul de bine !! -/ (mă-ntroc de unde am plecat...)./ neţărmurită cum e, marea .../ - mă-ntreb, cine-o fi scris intîi/ aşa de soi gugumănie? -/ (vr'un nepoet, făr' căpătîi...)./ neţărmurită cum e, mar  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Detectiv Particular
de gillbert la: 27/07/2010 13:07:14
daca aveti suspiciuni ca partenerul de cuplu va inseala sau vreti sa stiti ce face in timpul cat nu sunteti impreuna va pot ajuta! am o experienta de 6 ani in cazurile de infidelitati si cele de supraveghere minori. daca aveti nelamuriri legate de activitatea de detectiv, tarife percepute sau alte intrebari va stau la dispozitie atat pe forum cat si pe mail : andre-sfghshgsfghsgfhs@yahoo.fr daca doriti sa incepeti un filaj ma puteti contacta la nr. 0742 nnn nnn (nota: email si nr de telefon sunt editate de admin)
32 comentarii
modifica
Ciori deasupra unui lan de grâu
de Bucu la: 27/07/2010 13:05:56
continua sa lucreze. picta pasarile zburând deasupra lanului auriu. nu-si dadu seama cât timp mânuise pensula; când ispravi, scrise într-un colt ‘ciori deasupra unui lan de grâu’…./ / <img src=' http://img442.imageshack.us/img442/9682/wheatfieldwithcrows.jpg'>/ / În dupa-amiaza urmatoare iesi din nou. strabatu place de la mairie, dar porni în directia opusa, urca dealul si trecu pe lânga castel. un taran îl vazu cocotat într-un pom./ -e cu neputinta, îl auzi mormaind, e cu neputinta!/ dupa câtva timp coborî din pom si o lua razna prin aratura din spatele castelului. de data asta era sfârsitul. Îl stiuse înca de la arles, dar nu fusese în stare sa faca ultimul pa  ...continuare .
23 comentarii
modifica
mătănii noaptea
de INSULA ALTUIA la: 27/07/2010 12:59:49
din mîna nopţii / cad şiragurile de mătănii / clipele cu ochi de cucuvea / marea zbucimată / se limpezeşte în lacuri / munţii stau pe praguri / de altar şi aşteaptă clopotele / cu lumina / după o noapte îngheţată / cu pelerina fluturînd pe umeri / ca nişte aripi. / / prin hîrtia ceruită / a ceţii / se zbate rădăcina dimineţii / cu mîinile căzute peste genunchi / ca o statuie chinuită a melancoliei. / / lumina vine de la o candelă / aprinsă la icoane / peste gropile cu scînduri albe / ca sicriile neîmbrăcate. / <img src=http://i25.tinypic.com/24n3bl3.jpg>
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...