arhiva: 03/07/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
despre nickuri
de imyself la: 03/07/2010 18:26:19
cfeneaua e un site cu zeci de mii de utilizatori, din care cateva zeci activi. 99,9% semneaza cu pseudonime. de ce v ati ales nickul asta si nu altul?/ incep eu:/ nickul meu inseamna ca da, sunt eu insumi, in cautarea propriului eu.
85 comentarii
modifica
Programul Cafenelei literare
de cosmacpan la: 03/07/2010 14:43:20
tinand cont ca activitatea literara fluctuiaza si variaza ca un traf de cartier la vreme de seara cu meciuri si wimbledoane (fara tobleroane) si luand in considerare eforturile mixerului pe viata (adica domnul intruder care mai si moare de oftica conform ultimelor sondaje) am cazut pe scari de comun acod cu mine insumi ca sa incerc sa comasez (am zis comasez impreunat si nu despartit) toate tendintele catre un produs copiat si furat intru amanunt de la inaintasi.../ deci, se aduce la cunostinta cititorilor si doritorilor de can-can-uri si vodevile cu trascriptia integrala a adversitatilor dintre doritor si muza ca:/ 1.combaterea imitaţiunei scriitorilor consacrati ori străini de idealurile  ...continuare .
21 comentarii
modifica
pentru noi.
de anaisanais la: 03/07/2010 01:49:16
suntem mici,firave.../ ne infigem radacinile adanc,dar ne rup ploile si vanturile./ ne incapatanam sa inflorim in acelasi loc./ ne clatinam mandre crengile goale si schilodide in bataia acelorasi furtuni/ la umbra noastra nu mai odihneste nimeni./ totusi suntem mici ,firave./ pamantul de care ne-am legat nu ne mai da demult seva lui binecuvantata.../ ne oglindim intr-o apa murdara si ne vedem verzi ,roditore,iubite./ uneori cerul se mai oglindeste intr-o frunza si albastrul lui ne insenineaza si ne face sa dansam ...in noapte...sub stele./ suntem mici ,firave.../ primim pasari calatoare si pasari singuratice pe bratele noastre./ cand vine iarna,invatam sa ne ascultam si in primavara iesim cu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Mic ghid practic pentru noii cafegii scriitori
de Intruder la: 03/07/2010 00:40:38
in virtutea ecsperientei mele de peste 5 ani pe cafeneaua.com, / in virtutea faptului ca-s cel mai destept la ora asta, cand juma' de planeta doarme-n cergi, / in virtutea faptului ca-s mister cafenea pe viata, / si / pentru ca-s poet si scriitor mai mare decat modiglianu - care modiglian habar n-are sa tina pixu-n mana si cotorita pe crestet, / va spui urmatoarele: / - cand te-nscrii pe cafenea, alege-ti un nickname care sa te reprezinte - asa cum un steag reprezinta un stat, asa cum un parlament isi reprezinta poporul, asa cum un caine isi reprezinta stapanul. / - daca esti adolescent, sau daca vrei sa pari ca atare (desi gafai cand urci 3 etaje) - formuleaza un salut si-un vocabular co  ...continuare .
59 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: