arhiva: 06/07/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Plictiseala mare
de lafemme la: 06/07/2010 22:02:53
asa ca orice om care de abia a asteptam vacanta / concediul cu sufletul la gura... nu stiu cam ce sa fac. as ceti dar nush ce .... ( am recitit accidental magicianul, si apoi steinbeck si apoi m-am impotmolot glorios./ azi.. m-am apucat, ca o scolarita sa citesc istoria credintelor si religiilor. era sa adorm. am ajuns dupa vreo 70 de pagini sa-mi dau seama ca... nu e de mine momentan, omul este prea cerebral, nu-mi spune nicio poveste, totul e prea sintetizat ca sa-mi faca vreo placere./ asa ca astept sugestii. :))
55 comentarii
modifica
Nu pleca, profesore!
de Stefan Doru Dancus la: 06/07/2010 19:57:41
nu vreau să-mi distrug profesorul, omul care mi-a deschis ochii spre creaţie în ieud; n-am de gând nici să intervin în credinţele domniei sale. personal, sunt acum cât un milion de tone de tnt iar asta nu mă amuză deloc. petru dunca, omul care mi-a pus pixul în mână şi mi-a spus: scrie!, l-a luat la pieptul său pe eugen ovidiu chirovici, un ins care nici măcar unor întrebări de tip jurnalistic nu le poate face faţă. vin să contest lucrarea profesorului dunca (pe vremuri, în ieud, copil fiind, am trăit următoarea întâmplare: eram în pauză la şcoală, eram clasa a vii-a şi profesorii dădeau şi ei cu piciorul într-o minge din plastic, pe terenul asfaltat, când n  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cantec diferit
de monte_oro la: 06/07/2010 18:22:32
cantec diferit/ daca intind mana dupa un mar/ la capatul ei/ mana ta il cuprinde./ de incerc sa pricep/ mersul stelelor pe cer/ ori zborul pasarilor prin vazduh/ raspunsul e la tine./ cand buzele mi se usuca/ de albastra sete/ gura ta soarbe / incapruiat sarut./ cand tin socoteala clipelor,/ in ceasuri/ doar la tine se preschimba./ si,/ in general,/ cand nu mai respir/ tu respirare-mi devii./ in rest,/ suntem atat de diferiti/ incat nu vom putea/ muri impreuna./
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...