arhiva: 10/08/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu mai pot,nu mai rezist
de Valentinemernic la: 10/08/2010 23:50:53
duminica 8 august am primit o veste foarte proasta!/ ma suna geanina,si imi spunea ca fosta mea iubita,in prezent cea mai buna prietena si ,,sora" a fost gasita spanzurata!de luni de la ora 13,de cand a aduso de la spital,pna marti la ora 14 cand a inmormantat-o nu m-am deslipit de ea!am plans,am urlat,am strigat, am intrebato de ce a facut asta,dar nimic!nu mi-a raspuns!nu a lasat nici un bilet,nimic!acum neacsu liliana nu mai e printre noi!/ nu stiu ce sa mai fac,nu mai pot!va rog mult,aprindeti o lumanare pt ea,pt ca ea credea in dumnezeu!va rog din suflet!/ eu nu mai am putere sa mai vorbesc,sa mai privesc!privirea mea e goala,privesc in gol!o iubeam enorm,nu am cuvinte,era ,,surioara" m  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Dictatura corectitudinii politice...
de monte_oro la: 10/08/2010 18:21:04
mi s-a parut foarte interesant interviul acesta, cu matei visniec, de pe hotnews. si ii dau dreptate in multe privinte... si sper ca, intr-o zi, se va termina cu dictatura asta a "corectitudinii politice", ce permite unei rani sa devina insangerata numai pentru ca, vezi doamne, nu-i "corect politic" sa spun... "la naiba, e o rana... trebuie luate masuri". indiferent de problema-rana..../ http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7679649-matei-visniec-despre-tiganii-romani-din-franta-buba-spart-nu-mai-poate-inabusita-fraze-corecte-din-punct-vedere-politic.htm
23 comentarii
modifica
trecere
de nyx la: 10/08/2010 17:45:40
cand pleci auzi cum iti suna/ oasele-n piele/ ca argintii-n punguta/ da, acei arginti/ razi ca tuta/ inchipuind c-ai/ descoperit cine stie / ce simboluri/ bucura-te ca macar ai/ banii/ si dracul radea/ cand de pe-un mal/ cand de pe altul/
15 comentarii
modifica
Eterna criză
de Valeriu Cercel la: 10/08/2010 15:46:32
de când cu criza asta, dus de gâduri,/ mi-am amintit de-o chestie mai veche/ citită-n cartea vieţii printre rânduri,/ Şi nu că aş fi eu într-o ureche/ dar omul, din a’ vremilor adâncuri/ a fost afacerist fără pereche :/ aşa cum vezi pe-atâţi prin cartier,/ adam umbla prin eden, fără rost,/ la fel de sictirit şi de mizer,/ vorbind de unul singur ca un prost,/ când dintr-o dat’ se-aprinse-ntregul cer :/ -de ce eşti, fiul meu, aşa anost ?!/ -păi cum să nu fiu brè ? ce pana mea !/ sunt cuc şi nu găsesc nimic de leac,/ măcar o păsărică, bună, rea,/ să am, chiar de e criză, ce să fac, / Şi mă-nfior că pân’ ‘oi da de ea/ va rugini şi frunza pe arac  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Visul unui tanar
de spaceBoy la: 10/08/2010 13:10:14
buna ziua./ cautand inspiratie pe net, am dat se acest sit. la prima vedere, mi sa parut locul perfect unde cineva se poate bucura de putina critica de claitate, discutii pe teme diverse si chiar cunoasterea unor persoane de claitate. aceste lucruri si-au gasit sustinerea si la o cercetare mai amanuntita a diferitelor subiecte pe care am aruncat un ochi./ asa ca mi-am facut si eu cont./ si acum...motivul: vreau sa scriu./ probabil acest lucru, probabil este foarte banal pe aici, dar decizia mea de a scrie a fost luata cu mult timp in urma./ am terminat anul acesta un liceu de mate-info unde, spre surprinderea mea am constatat ca sunt mai mult orientat spre partea umana. in ultimii 4 ani  ...continuare .
14 comentarii
modifica
fabrica de spitale
de batranutragator la: 10/08/2010 12:52:00
bezna se fabrică după o nouă metodă atunci cînd iubesc/ o femeie/ cu picioare de animal/ și ea se ghemuiește la pieptul meu doar cît are ochii închiși/ atunci urletul negru din mine preface aeru-n păcură/ și prin el tai drum / lumea se multiplică precum anii de temniță într-un bordel/ iar rînjetul e un șarpe cu clopoței de crăciun/ pe care îl vînd orbilor/ port capetele tăiate de un călău/ lumea din față o-ntorc/ ca pe-o brazdă adîncă/ și la recoltă morții mei iubirile mele sînt mai vii/ decît ale altora/ indiferența este iubita sîngelui care curge mereu/ în aceeași direcție/ indiferent dacă stau în cap sau în picioare/ și în fiecare dimineaț  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Atunci cand ziua de 1 august
de cosmacpan la: 10/08/2010 07:38:18
călătoria cu stelică/ buzele mielului sîngerau în răcoarea de seară/ cînd am văzut soarele lucind deasupra soarelui/ călcam tiptil pe blana de la picioarele patului/ aveam un coleg stelică de o strălucitoare frumuseţe/ pe lîngă el se tîrau şopîrle îmbrăcate/ în aur străveziu/ aceasta se chema prietenie şi în ea putrezea adolescenţa/ verigheta de sîrmă lucea pe degete şi în gurile noastre scînceau cuvinte de sîrmă/ discutam liniştiţi ca greierii/ cînd învelit în spaţiul său stelică a murit/ eram prea tulburat şi mă gîndeam la inevitabila lui călătorie/ spre delta unde marele fluviu îngrămădea ruini omeneşti/ sub masa cinei noastre plou  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...