arhiva: 11/08/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre viata Romàniei
de sami_paris74 la: 11/08/2010 15:48:46
rubinul si safirul mi-au vorbit despre viitorul romàniei,intr-o buna zi cind/ nici nu ma asteptam sa ma gindesc la tara mea si la oamenii din romània./ sunt mentalist,imi place sa descopar lucruri cu intimplari misterioase,imi place sa intru in personalitatea altor oameni,sa-i simt si sa-i studiez./ de ce sunt mentalist?/ sincer sa fiu ,nici eu nu stiu cum am reusit sa descopar imediat ceea ce gindesc oamenii din jurul meu ,sa descopar uneori viitorul oamenilor, ori viitorul unei tari./ cred eu ca toate aceste lucruri se datoreaza unor pietre care au o mare influenta asupra mea./ rubinul si safirul, sunt pietre pretioase,amindoua fac parte din "familia corindon"./ corindonul rosu cu reflexe  ...continuare .
35 comentarii
modifica
aia de aici si aia de acolo
de proletaru la: 11/08/2010 14:59:16
stateam zilele trecute la o coada imensa la pasapoarte. daca stiam ca e sezonul migratorilor, imi faceam pasaport acum 2 luni cand batea vantul la serviciul in cauza. in fine, asta e... experienta nu a fost chiar traumatizanta. / inconjurat fiind timp de vreo 5 ore de conationali rezidenti ai altor meleaguri, mi-am facut o idee de dimensiunile vietii de emigrant, capsunar, spalator de vase sau vanzator ambulant. din nefericire nu era in zona nici un intelectual pentru o abordare mai profunda, asa ca am luat ce se "dadea" la tejghea./ cinci ore s-a intors clatita pe toate cele 2 fete, oamenii avand motive intemeiate fie sa se laude, fie sa se autocompatimeasca, fiecare cu osul propriu infipt i  ...continuare .
20 comentarii
modifica
memento
de Homo Stultus la: 11/08/2010 12:47:04
in memoria unui necunoscut / fond muzical – w. a. mozart – requiem/ ziua maniei vine in orizontul tarmurit de salcami. / gandurile se opun cu vehementa atunci cand incerci sa le arati goliciunea. imi dau seama cu tristete ca sunt nesincer. cel mai mult imi este teama de ridicol. din aceasta pricina, nu cred ca voi fi in stare, sa pun vesmintele potrivite fragmentelor care imi hoinaresc prin minte. le voi sulemeni deci in conformitate cu ceea ce imi pare mie ca s-ar cuveni. / ziua maniei vine la marginea padurii de salcami. in umbra ei s-a petrecut o viata anonima. o nastere strivita de raul incruntat a rosu. o suferinta mocnita a unor oameni superiori. da, exista oameni superiori. o  ...continuare .
21 comentarii
modifica
La un moment dat toate științele se vor numi iubire
de batranutragator la: 11/08/2010 12:26:32
țineam în mînă o prună zemoasă și / aveam stomacul gol/ mă gîndeam că peste o vreme/ o să fie uscată / scofîlcită dar cu o frumusețe tot mai stranie/ ca un secret care devine tot mai adînc / odată cu timpul/ și-o vedeam pe ea/ înfrumusețată în fiecare zi de un pictor invizibil/ ale cărui mîini înfig pensulele în culoarea zilelor/ și-o imprimă în obraji/ în ochi/ lumea toată este oglindită pe cer și / la fiecare intersecție / apare un copil murdar / care-l șterge cu racleta de parbrize/ nu ştii ce zi e azi/ din cînd în cînd mai sînt zile care se nasc fără nume/ în care dumnezeu coboară pe pe pămînt/ se îmbată se bate și mai înjunghie pe cî  ...continuare .
16 comentarii
modifica
seminţe de măr
de INSULA ALTUIA la: 11/08/2010 11:57:44
în pămîntul inimii / înfloresc teii / cu rădăcinile răbdării / lacrimile din potir / i-au udat / să nu încerci să inoţi / în gîndurile mele/ cu faţă ta suptă ca un plic sigilat / mi-e frică de tine / semn de întrebare / agăţat în copacul vinovăţiei. / / e timpul ploii din camera pleoapelor / peste seminţele şi muşcăturile / de măr / atunci va fi înţeleasă candela aprinsă / care nu vrea să strălucească / ci să facă doar lumină.
10 comentarii
modifica
Rondel aniversar
de Apoll la: 11/08/2010 09:53:04
o admir de la o masă,/ în dreptunghiul cel din față/ și mă simt ca într-o clasă/ unde fiecare-nvață./ o cafea in aburi groasă/ mă învăluie în ceață,/ o admir de la o masă/ în dreptunghiul cel din față./ cafeneaua-i azi crăiasă/ în rochiță albă,creață,/ cu cei șapte ani de-acasă/ care-i ies la suprafață./ o admir de la o masă./ /
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...