arhiva: 15/08/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concurs estival
de adina.petre la: 15/08/2010 19:58:47
mi-a venit ideea organizarii unui concurs asa, ad-hoc. / "miss cana de cafea". / fiecare utilizator, este rugat sa-si pozeze recipientul din care isi bea cafeaua, sau tuica, dupa ce bea fiecare, sa-i dea un nume, eventual sa-i scrie si o caracterizare, ca pentru miss asa, si apoi sa trimita poza la adresa mea de mail - pe care o insir aici doar daca sunteti amatori de acest concurs. / asadar, las subiectul 24 de ore, poate chiar 36 la fezandat, vad ce aveti de zis, daca facem sau nu facem, dupa care incepem. daca nu executati, sterg tot si dau foc la cosmelie! viva la revolucion! :p/ adresa de mail la care puteti trimite pozele pentru concursul estival este adina.petre7@gmail.com</  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Probleme cu parastasele
de Motanul Biped la: 15/08/2010 17:30:49
/ 1)prima problemă este dată de pretenția de monopolizare a atitudinii corecte față de cei dragi decedați. În condițiile în care nu există nicio dovadă empirică în favoarea existenței vieții după moarte (și deci în mod explicit nu există nicio dovadă empirică că, dacă ar exista o astfel de viață aceasta ar fi condiționată de făcutul de parastase de către apropiați, această pretenție a liderilor religioși ortodocși este exagerată și total lipsită de modestie. / 2) a doua problemă este dată de faptul că ideea că “viitorul sufletelor” celor morți depinde de faptul dacă cei apropiați fac sau nu parastase pentru ei încalcă principiul individualiz  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Antologiile revistei SINGUR
de Stefan Doru Dancus la: 15/08/2010 09:27:51
/ grupul media singur îşi anunţă intenţia de a edita o antologie de poezie şi una de proză scurtă (sau fragmente de roman) ale autorilor români contemporani./ condiţii de participare:/ 1. se primesc numai materiale culese pe calculator, cu diacritice, font times new roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5. materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format a4. acestea vor fi trimise până la data de 31 octombrie 2010 pe mail: dorudancus@yahoo.com sau poştal, pe suport electronic (dc sau dvd) pe adresa: editura singur, o.p. 8, c.p. 19, loc. târgovişte, jud. dâmboviţa. apariţia celor două antologii, inclusiv expediţia volumelor către autori se va realiza (  ...continuare .
15 comentarii
modifica
De Sfanta Maria
de amari la: 15/08/2010 07:11:47
un cald si sincer gand frumos celor care azi isi serbeaza onomastica./ tot in aceasta zi marina romana isi aniverseaza 150 de ani de la infiintare./ <img src="http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1298/1298653n0msyhekb5.gif"><img src="http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2092/2092246nbuaptbnqr.gif">
19 comentarii
modifica
plecăm şi ne închidem în dragoste...
de cosmacpan la: 15/08/2010 06:34:48
un gînd despre iubire la pascal/ Într-un „discurs despre pasiunile iubirii“ al cărui manuscris a fost descoperit de victor cousin la mijlocul secolului al xix-lea, blaise pascal, încă neconvertit (ceea ce, pentru unii, pune în discuţie autenticitatea manuscrisului), vorbeşte, neaşteptat de liber, despre amorul lumesc. una dintre temele discursului este perfecta înrudire dintre iubire şi raţiune. poeţii greşesc – spune pascal – cînd îşi imaginează că iubirea e oarbă. există, chiar şi pentru cele mai furtunoase pasiuni, premise şi justificări solide, fie ele şi nemărturisite sau nevalidate de conştiinţa diurnă. cu alte cuvinte, e falsă ideea că iubirile vi  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: