arhiva: 16/08/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu m-am putut abtine: Elia...
de adynet1 la: 16/08/2010 21:38:03
<img src='http://lh3.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tggg20jl80i/aaaaaaaairu/vepmefwxckq/s800/dsc_2411.jpg'>/ / / / .
22 comentarii
modifica
Alexandrita
de sami_paris74 la: 16/08/2010 16:39:05
cap 2/ alexandrita ,/ uneori alexandrita se aseamana tulburator de mult cu ametistul brazilian,am o slabiciune pentru aceasta piatra pretioasa care este foarte rara si care isi schimba culoarea in functie de lumina zilei si temperamentului persoanei care-o poarta.am mai vorbit despre ea intr-un capitol din primul volum , in capitolul 31 ,ma fascineaza alexandrita si atunci cind ma fascineaza ,ma inspira si vad cu mai multa claritate si adevar povestea pe care vreau sà o scriu./ eu il vad pe dumnezeu in sufletul meu,dar ma gindesc mereu la cei din jurul meu si ma gindesc ca dumnezeu este in toti oamenii de pe pamint,ca in fiecare dintre noi exista o parte din dumnezeu,ca noi il purtam pe  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Vară toridă
de Valeriu Cercel la: 16/08/2010 15:56:36
n-am avut aşa o vară…/ toţi din bloc sunt în vacanţă (!)/ câteodat’ la noi pe scară/ mai aud câte o clanţă/ …pensionară, / Şi nu vezi maşină mică/ pe asfaltu-ncins de soare (!?) / noaptea doar, un hoţ mai pică/ făcând spume prin parcare/ …de oftică…/ pe-nserat, nici amorezii/ nu mai umblă pe sub tei,/ iar în arşiţa amiezii/ nu se-avântă chiar şi ei/ …maidanezii ;/ peste drum, scurtând eu zarea, / plânge, parcă în pustie… / a uitat chiar şi culoarea / vr’unui chior prin lăptărie/ …vânzătoarea…/ doar în colţ, un poliţai/ pus de soartă la dietă/ Şi-o pipiţă-ntr-un hyundai / ce se scarpină-n poşetă / …de mălai,/  ...continuare .
5 comentarii
modifica
zile la peste 35
de Homo Stultus la: 16/08/2010 13:15:22
ai trait, poate, o zi in care nimic nu pare important. a mai ramas un pic de viu ca apa de ploaie captiva intr-o stanca scobita. dar ce inseamna asta in fata desertului al carui liman nu se intrezareste? / sincopa seamana cu aluatul. dospeste pana cand iti inunda toate fibrele fiintei; stiute si nestiute. parca iti amortesc si organe pe care nici nu banuiai ca le-ai avea. un fel de tacere pastoasa care iti intra prin toti porii si parca vrea sa te sugrume a icnet mut. / ai alunecat, poate, in vreo rapa. in senzatia prabusirii fiecare radacina pare o mana intinsa. si iti infigi degetele a disperare in pamantul reavan. desi nu vei birui gravitatia, traiesti totusi sentimentul triumfului  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Plecand calator de la una...
de cosmacpan la: 16/08/2010 10:21:01
de copil fara minte.../ deci, fara a da detalii despre afaceri, incepute sau pornite, rascolite sau ravnite, sfartecat, terminate...afaceri adicatelea intrebarea mea este simpla in uitarea ei:/ care este viziunea fiecaruia despre afacere...cum vede fiecare postura de patron ca doar nu o sa incep a tine discursuri despre cadranul banilor, kiosaky, idei de milioane si rateuri de atitudine bascalioasa.../ pentru mine intrebarea este ca o pricina de poticnire pentru ca nu am crescut atat de mare incat sa-mi iau soarta in propriile maini si inca mai astept de la mama si de la tata sfaturi, palme si povete...ca tot ce am mai tinut minte din ce mi-au spus la culcare este.../ - munca este bra  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: